Ben izlerken daralıyorum, Hamas militanları İsrail'e karşı savaşırken bu tünellerde nasıl daralmıyorlar? Üstelik İsrail bazen tünelin içine sünger bombası atıyor, insanı kör ediyor. Bunun korkusu bile adamı paniğe sokar.

Ben izlerken daralıyorum, Hamas militanları İsrail'e karşı savaşırken bu tünellerde nasıl daralmıyorlar? Üstelik İsrail bazen tünelin içine sünger bombası atıyor, insanı kör ediyor. Bunun korkusu bile adamı paniğe sokar.

Nasıl bir tünel bunlar yerin kaç metre altında 300 - 500 metre altında olamaz değil mi? Kazarlar yol şeklinde büyük makinelerle bulurlar bu tünelleri , en kötüsü röntgenini çekerler yukarıdan, tünelin içinde metal herhangi bişey yok mu? Amaç kara harekatı filan değil zaten, Rusya yı çekmeye çalışıyorlar işin içine. Ama Rusya gelirse Çin ile birlikte beraber gelir. Bu da Bidenin istifası demek zaten..
Vietnam ordusu bunu neredeyse 70-80 yıl önce başarmıştı yani bu devirde daralma sorunu yaşamazlar
Vietkonglar.
Cevap
1Cevap
"Sizin hayat ve şarabı sevdiğiniz kadar, Ölümü Seven bir Orduyla Geldim."
Halid Bin Velid
Bundan dolayı olabilir.
Lübnan Hizbullah'ı saldırır mı sizce? Bugün Hizbullah, Hamas ve İslami Cihad Beyrut'ta toplantı yaptı.
Olabilir. şu an önemli olan silah ve mühimmat. Bu konuda destek olurlarsa yeterli olur şu an için.
Bakalım ne olacak..
Hizbullah'ın elinde farklı türlerde yaklaşık 150.000 adet füze var. Savaşın akışına göre bunları ateşlerse olay bambaşka bir boyut kazanır. Çelik kubbe, demir kubbe diye bir şey kalmaz.
Üçüncü Dünya Savaşı'na sebep olur valla. Doğu Akdeniz'deki Amerikan gemilerinden savaş uçakları havalanıp Lübnan'ı bombalar. İsrail ve Amerika'nın asıl korkusu Hizbullah.
Eğer İsrail devleti tamamen yıkılırsa 3. dünya savaşı çıkmaz. İsrail'in yıkılışını ABD'nin ve AB'nin yıkılışı takip eder. Çünkü İsrail'in satranç'taki şahtır. Şah mat olursa oyun biter.
Bir Selefi olarak Hizbullah'ı destekliyor musunuz? Malum, Hizbullah Suriye'de Selefi örgütlere karşı savaşmıştı Suriye rejimini korumak için.
Hayır ben şia itikadından beriyim. Ama kimin elinden olursa olsun İsrail'in kaybetmesi hoşuma gider.
Resulullah (sallallahualeyhivesellem) dedi ki:
-muhakkak ki Allah bu İslâm Dîni'ni (dilerse) elbette fâcir (fasık) kişi ile de te'yîd edip kuvvetlendirir."-(Buharî, Cihad, 182; Müslim, İman, 178)
Halk tabiriyle dinsizin hakkından imansız gelir demişler. :D
Öyle
Amaç iran gazze bahane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?