Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı’nda “Büyük Kudüs Mitingi” düzenleyecek.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı’nda “Büyük Kudüs Mitingi” düzenleyecek.
hayır katılmam siyasal islamcılarin ne sagı ne solu belli degil degisikler agresif insanlar.. türkiyede miting yapmak yerine gönüllü olanlar hazırlanıp gidebilirler burada neyi bekliyorlar ki? Burdan konusmakla kudüsü korumuyorlar ki. Zaten cihadcilari cagiriyorlar destek olun diye destek olun derken şunu demeye getiriyor ( gelin bize yardım edin)..
kısacası gitmeyenler burada sov yapmasınlar.
Cumhuriyetin 100. yılını kutlatmamak ve milleti yine ikiye bölmek adına yarış yapılıyor...
Şu an Cumhuriyet kutlaması yapsak dinsiz imansız olacağız... Ama olsun, biz Türk evladıyız ve Türkiye Cumhuriyetinin yılmaz bekçisiyiz, vatansız olmaktansa sadece Allah'a hesap vereceğim konudan korkmam...
Cevap
16Cevap
Hayır katılmam..
Gerçekten artık kanım donuyor
Kendi toprağını satan, ermenilere destek çıkan, osmanlıyı sırtından vuran bir millet için 100. yıl kutlamalarından vazgeçiyoruz
Ama kudüs için miting yapabiliyoruz
Kardeşim artık şunu açık açık söyleyin derdiniz filistin falan değil, ülkeyi iyicene bölmek
Nie Cumhuriyet Bayramı öncesi yapılıyor bu miting nie bizim Cumhuriyet kutlamamiza engel.
Mahsus yapılıyor 29 Ekim'de gazete ve sosyal medyada 1. ci haber olucak bu Cumhuriyet Bayramı ikinci plana düşecek hepsi planlı
Allah akıl fikir versin ne diyim. Doğu Türkistanda yıllarca zulum var ama sesleirni çıkarmıyorlar. Cemaatlerde hala cocuklar ıstısmar ediliyor seslerini çıkarmıyolar. Osmanlı torunuyuz dıye geçinen ınsanlar sımdı osmanlıya yuz cvevirmiş devlete destek oluyor. Cidden akıl fikir versin.
Katılrm katliamn her turlüsune duyarlı olmak lazm
Empati yapabilen insani duygulara sahip insanlara ihtiyacmz var
Gaddar ruhsuz banane diyenlere degl
Mitingin konusu "çocuklar ölmesin diye savaşa hayir" olsaydi herkes katilirdi. Bize ne Kudüs'ten yahu.
Yaptırım olmazsa şov'dan öteye geçemez. Miting'e katılanlara döner, ayran dağıtılmalı. Oradan da direk Filistin cephesine gönderilmeliler.
Hiç katılmadım hiç miting izlemedim siyaset sevmem siyasete değik topluma faydalı bir birey olsak yemek çözülür
Öyle kalabalık ortamlarda bulunmamayı tercih ediyorum
Katılmam o kalabalığa giremem çocuklarım var heryer hastalık kaynıyor oturduğum yerden duamı ederim
aynı parti il başkanlığı bir sonraki gün 100. yıldönümünde büyük cumhuriyet mitingi de düzenleyecek miymiş?
Gazze değil de kudüs olması insanı olmaktan ziyade tamamen ideolojik olduğunun kanıtıdır. Yani hayır. Ama sivilleri baz alan bir yürüyüş olsa imkanım elverse katılırdım.
bilmem düşünürdüm belki katılabilirdim artıları eksilerine bakardım. ama bu iş bilmiyorum mitingle pek olur mu malum israil normal bi devlet değil. allah peygamber dinlemiyor deniyorya oyle bir şey
Daha acik ve net bir sekilde biz Türk düsmaniyiz denilmez gercekten. Bu Islamcilar artik Türk düsmanligini gizlemiyorlar bile.
Hayır katılmazdım. Siyasal İslamcıların olacağı kolpalarla dolu insanlar arasında yer almam.
hayır yakına olsam bile gitmezdim
Evet katılırdım.
Hayır tâbiki işim olmaz banane Kudüsten
IQ'um düşer katılırsam :D
Evet
Hayır banane
İşim olmaz.
Saçmalık
REZALET
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?