Gündem Bugünkü Büyük İstanbul mitingine giden var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kalabalık fobim olmasa kesinlikle oradaydım şimdi 🙄😒 Güncellemeler+1 yıl Yüzyılın en büyük mitingi olmuş bir milyon 700 bin artı gidemeyen ve içeri giremeyenler hariç 😎😎😍 Hadi inşallah Bugünkü Büyük İstanbul mitingine giden var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. gitmedim. 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dün ve Bugün yapılan mitinglere taşınan yolcularla ilgilendiğim için her ikisine de katıldım, şu an da oradayım. 1 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben antalyaliyim kilicdaroglunun mitingine gittim 2 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gitmedim hiç bir mitinge gidip boş lafları dinlemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim de kalabalık fobim var. O yüzden gidemedim. Kalabalıkta tuvaletim gelir falan diye korkuyorum. Biraz panik biriyim. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık çocuk gibi tuvalet sıkıntısı nedir 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyelim ki orada tuvaletim geldi, nasıl yapabilirim söyleyin bana? :D Yorumla Soran +1 yıl 2 milyon kişi haklısın.. 😒🙄 Panik atağım tutar bide benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen. O kalabalık o gürültü falan yapamam valla. Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Adamsın uzakta olmasam bende giderdim 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne gideceğim AKP mitingine. 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 696 cevap paylaştı. Antalya'da yaşıyorum 😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karnım hikayelere tok😄😄😄 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne dediyse yaptı gördük yaşadık. Yanlışa yanlış de doğruya doğru 👍👍👍 Cevap sahibi +1 yıl Faiz kaç Cevap sahibi +1 yıl Şu anda bankaya gitsek 1.000.000tl alsak faiz ne Soran +1 yıl Bu sadece bir örnek! Cevap sahibi +1 yıl Peki asgari ücret bugün kaç dolar on yıl önce kaç dolardı Cevap sahibi +1 yıl Merkez bankası rezervleri ne durumda şimdi ve 20 yıl önce Cevap sahibi +1 yıl İstanbul kanal olacak demişti ne oldu, herneyse seni yormayalım😄 Soran +1 yıl Bence de yorma 21 yılda yapılan yatırımları hizmetleri saysam buraya sığmaz birde senin zihnin kalbin almaz 😉 Cevap sahibi +1 yıl Tabi tabi😄😄 Cevap sahibi +1 yıl Uyumayın uyku gaflettir Soran +1 yıl Elhamdülillah uyuyanlara selam olsun 😉 Cevap sahibi +1 yıl 😄😄😄😄soğukta uyutur ama uyananazsın
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Allah korusun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye gizlisin? 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızlar soruyor bir fonksiyon koymuş, ben de kullanıyorum. Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 Hı hı tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
gitmedim.
Dün ve Bugün yapılan mitinglere taşınan yolcularla ilgilendiğim için her ikisine de katıldım, şu an da oradayım.
Ben antalyaliyim kilicdaroglunun mitingine gittim
Gitmedim hiç bir mitinge gidip boş lafları dinlemem
Benim de kalabalık fobim var. O yüzden gidemedim. Kalabalıkta tuvaletim gelir falan diye korkuyorum. Biraz panik biriyim.
Yok artık çocuk gibi tuvalet sıkıntısı nedir 😊
Diyelim ki orada tuvaletim geldi, nasıl yapabilirim söyleyin bana? :D
2 milyon kişi haklısın.. 😒🙄 Panik atağım tutar bide benim
Aynen. O kalabalık o gürültü falan yapamam valla.
Adamsın uzakta olmasam bende giderdim
Şehir dışında olmasam giderdim kesinlikle.
Ne gideceğim AKP mitingine.
İstanbul'da yaşasaydım giderdim
Antalya'da yaşıyorum 😎
İstanbul'da değilim maalesef
Karnım hikayelere tok😄😄😄
Ne dediyse yaptı gördük yaşadık. Yanlışa yanlış de doğruya doğru 👍👍👍
Faiz kaç
Şu anda bankaya gitsek 1.000.000tl alsak faiz ne
Bu sadece bir örnek!
Peki asgari ücret bugün kaç dolar on yıl önce kaç dolardı
Merkez bankası rezervleri ne durumda şimdi ve 20 yıl önce
İstanbul kanal olacak demişti ne oldu, herneyse seni yormayalım😄
Bence de yorma 21 yılda yapılan yatırımları hizmetleri saysam buraya sığmaz birde senin zihnin kalbin almaz 😉
Tabi tabi😄😄
Uyumayın uyku gaflettir
Elhamdülillah uyuyanlara selam olsun 😉
😄😄😄😄soğukta uyutur ama uyananazsın
Allah korusun
Niye gizlisin? 🤔
Kızlar soruyor bir fonksiyon koymuş, ben de kullanıyorum.
😂 😂 Hı hı tamam
Gitmedim, işime baktım
Tekirdağ dayım
İstanbul da değilm
Hangi parti tutuyon