Müzik & Etkinlik İstanbul festivaline katıldınız mı? lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor Dün sertap erener konserine gittim çok güzeldi. Ama yorucuydu tabi. Ya siz gittiniz mi? İstanbul festivaline katıldınız mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% 1 yıl İstanbul'da yaşamadığım için hayır katılmadım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Geçen sene tövbe ettim oraya gitmemeye, sandalyede oturuyorum insanlar üstüme çıkacak neredeyse , bana göre değil. Harbiye veya İstanbul Unix de ola konserler tercihim#meçhul 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl İstanbul’da olsaydım gelirdim valla çok severim Sertap ereneri 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Çok kalabalik ust iste olunuyor neredeyse. Harbiye'de ki konserleri tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne yapmışlar konserde sana baya hırpalamışlaryaa her yerin açılmış 😀 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Akşama tarkan antalnya🕺🕺🕺 0 1 Yorumla lolly_gag 1 yıl ay ne güzel Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Maleser mesafeler engel 0 2 Yorumla lolly_gag 1 yıl kendi şehrinde yok mu? Yorumla Kralbop 1 yıl Ereğli de vardı Zonguldak da oraya gitmiştim Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 513 cevap paylaştı. Hayır şehir dışındayım 0 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Biz çocukken Fanta gençlik festivallerine giderdik 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yok kardeş biz iş ev başka bişi yok bizde 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kaçırdım ya 0 2 Yorumla lolly_gag 1 yıl daha devam ediyor Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Gidelim mi ✌ Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Seninki iyi geçmiş belli 😂😂 0 1 Yorumla lolly_gag 1 yıl evet cidden güzeldi Yorumla
Marazcocuk31 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl denk gelseydık keşke 0 2 Yorumla lolly_gag 1 yıl sende gittin mi Yorumla Marazcocuk31 1 yıl evet cok kalabalıktı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
İstanbul'da yaşamadığım için hayır katılmadım.
Geçen sene tövbe ettim oraya gitmemeye, sandalyede oturuyorum insanlar üstüme çıkacak neredeyse , bana göre değil. Harbiye veya İstanbul Unix de ola konserler tercihim
#meçhul
İstanbul’da olsaydım gelirdim valla çok severim Sertap ereneri
Çok kalabalik ust iste olunuyor neredeyse. Harbiye'de ki konserleri tercih ediyorum.
Ne yapmışlar konserde sana baya hırpalamışlaryaa her yerin açılmış 😀
Akşama tarkan antalnya🕺🕺🕺
ay ne güzel
Maleser mesafeler engel
kendi şehrinde yok mu?
Ereğli de vardı Zonguldak da oraya gitmiştim
Yok ya İstanbul çok uzar :(
Hayır şehir dışındayım
Davet almadık maalesef
Dumandaydım ben de geçen hafta
Biz çocukken Fanta gençlik festivallerine giderdik
Bizde milyon festi bekliyoruz