Merhaba
burada ismini vermek istemedigim bir Filistini destekleyen arkadas benim bir kripto yahudi oldugumu söyledi.
Kadir Popcorn Maras Dondurmacisi ülkede Kripto yahudilerin oldugunu desifre etmis.
Bizim o arkadasda Israili destekleyen herkesin aslinda gizli kripto yahudi oldugunu ve Israili ondan destekledigi söyledi.
Bende kendimi Türk ve ateist saniyordum.
Kritpo yahudiler gösterin kendinizi, sizde kritpo yahudisi misiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demedim mi Kadir Mısıroğlu'nun ismi dahi böyle soru yazdırır sana :)
"Bende-i âli âbâ, Pür taksir Kadir Paşa!"
Popcorncu ile alakasi yok alinda, arkadasin bana dedigi laf nedenile söyledim :D
Haa bu ara bu Kadir Misiroglu sacmaligindan vazgec kardes. Farkinda degilsin ama kendini geri+zekali yerine koyuyorsun.
Egitimli insanlarin gözünde aptall yerine düsüyorsun ve seni hayatinda ciddi alan birisi olmaz.
LimonAta gibi bir putun izinden gitmekten vazgec kardeş.
Eğitimli insanların gözünde heykel sevici olarak anılırsın yapma ve seni ciddiye sadece kemalistler alır
Atatürkün bir Put oldugu iddiasida eskidi artik.
Atatürkün bir put oldugunu iddia edenlerin Erdogana peygamber yarisi dedigi bir dönemde yasiyoruz. Atatürke put diyenler tarikat liderlerin yürüdügü yeri öpüyor, Tarikat ve Cemaat liderlerine tapiyorlar.
Bu yüzden bu Ataput, Kemalistler puta tapiyor sacmaliginda bir tadi tuzu kalmadi :D
Kemal hakkında Yarım ilahtır diye yazan Cumhuriyet gazetesi
Edirne Saylavı Şeref Aykut'un yazdığı ve Kemalin başımıza izin verdiği "Kamalizm Dini" kitabı
Her yere heykeli dikilen 10 kasımda heykeline selam durdurulan bir adam putun dik alasıdır.
Atatürk seni sevmek milli ibadettir diyen Behçet Kemal'ler ohoooo
Heykel bir Put degildir. Heykelin bir Put oldugunu zaten Müslümanlar iddia eder. Neden iddia ettiklerini ben sana söyleyim, cünkü tarikat liderinin yürüdügü yeri öptükten sonra biz putperest degiliz adamin heykeli mi var diyebilmek icin.
Müslümanlar putperestligi heykellere indirgemeyi sevler cünkü bu sekilde kendi yaptiklarinin putperestlikten cikardiklarini sanarlar.
Kemalizm bir din degildir. Ülkede bunun din oldugunu iddia eden lavuklar vardir evet ama bunlarin cogu genellikle Erdogana peygamber yarisi diyen insanlardir bu yüzden ciddi alinacak bir tarafi yok.
Güvenlir liman altın dır dijital paralar fos
İfşalandık beyler ülkeyi terk ediyoruz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!