Aşk İlişkileri Görücü usulü tanisicaktim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tanıdığım benim resmimi atmis ama bisey dememişler daha önce boşanmış kötü bi evliliği olmuş korkuyomu sizce 1 hafta oldu haber yok Güncellemeler+1 yıl Gncel Güncellemeler+1 yıl Gncelll Görücü usulü tanisicaktim? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-MST- Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. boş ver evlenip ne yapican 0 0 Yorumla
FatmaNur__4 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Emin değildir belki. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 10 gun mu dönüşüyo Yorumla
byalibey Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Demek ki istemiyor 0 9 Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum desin Yorumla byalibey +1 yıl Yani sende haklısın ama yaptığı ayıp ve saygısızlık Yorumla Soran +1 yıl Evet beni umutlandiriyo Yorumla byalibey +1 yıl Dertleşmek ister misin Yorumla byalibey +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Yok teşekkür ederim sence haber gelir mi Yorumla byalibey +1 yıl Gel takip et sohbet edelim detaylı bir şekilde konuşalım gelmezse sohbet ederiz Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla byalibey +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Tolga-29 Takip Et Xper 6 Yaş: 66 +1 yıl sen bekarmisin 0 1 Yorumla Tolga-29 +1 yıl Carcaflimisin Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Benle evlen 0 12 Yorumla samet_69 +1 yıl Yürü koçum Yorumla roseee00 +1 yıl Helal bee Yorumla MrYiğitbey +1 yıl @roseee00 hangimize helal dkfkfkd Yorumla samet_69 +1 yıl Biraz büyük gelir hallederiz bı şekil Yorumla samet_69 +1 yıl Sana yiğit bana demedi Yorumla roseee00 +1 yıl @MrYiğitbey sana helal kiza yürümüşsün Yorumla samet_69 +1 yıl Destekteyiz Yorumla MrYiğitbey +1 yıl @roseee00 teşkür ederim evlenmek bizim işimiz istersen senlede evlenebilirim Yorumla samet_69 +1 yıl Ona yürü koçum Yorumla roseee00 +1 yıl Her gordugunuz disiye yürümeyin gngg Yorumla MrYiğitbey +1 yıl İkiside bana bakmaz sen burdayken reisim Yorumla samet_69 +1 yıl Yiğit sen koşuyon reis ben destekte Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen hic evlenmedin mi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yas kaçti sizin Yorumla Soran +1 yıl 28 32onun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani siz bilirsiniz de neden hic evlenmemis biriyle evlenmiyosunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence birinin ilki olun Yorumla Soran +1 yıl Beğendim bunu hem kariyerli biri o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutluluk kariyerden daha onemli bence siz bilirsiniz de siz ne dusunuyosunuz Yorumla Soran +1 yıl Beğendim ama onu tek kariyer değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anliyorum yani nasip kısmet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaşlar kaç 0 13 Yorumla Soran +1 yıl 28 32 Cevap sahibi +1 yıl Neyi bekliyormuş Soran +1 yıl Bilmiyorum ki cvp vermezse diye düşünüyorum tanıdığım onun yanında calisiyo abisinin o da sormuyo naptiniz diye Cevap sahibi +1 yıl İlkin mi olacak Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl Harika daha ne bekliyor ki Soran +1 yıl Beğenmemiş olabilir mi sence 1 hafta oldu cunku Cevap sahibi +1 yıl Fiziğini görmedim bilemiyorum Soran +1 yıl Sen olsan direk istemiyorum derdin sessiz mi kalirdin Cevap sahibi +1 yıl Görmem lazım ekle Cevap sahibi +1 yıl Eee Soran +1 yıl Yok atamam Cevap sahibi +1 yıl Neden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
boş ver evlenip ne yapican
Bu yüzden görücüye karşıyım
Emin değildir belki.
10 gun mu dönüşüyo
Demek ki istemiyor
İstemiyorum desin
Yani sende haklısın ama yaptığı ayıp ve saygısızlık
Evet beni umutlandiriyo
Dertleşmek ister misin
?
Yok teşekkür ederim sence haber gelir mi
Gel takip et sohbet edelim detaylı bir şekilde konuşalım gelmezse sohbet ederiz
Yok
Sen bilirsin
sen bekarmisin
Carcaflimisin
Benle evlen
Yürü koçum
Helal bee
@roseee00 hangimize helal dkfkfkd
Biraz büyük gelir hallederiz bı şekil
Sana yiğit bana demedi
@MrYiğitbey sana helal kiza yürümüşsün
Destekteyiz
@roseee00 teşkür ederim evlenmek bizim işimiz istersen senlede evlenebilirim
Ona yürü koçum
Her gordugunuz disiye yürümeyin gngg
İkiside bana bakmaz sen burdayken reisim
Yiğit sen koşuyon reis ben destekte
Sen hic evlenmedin mi
Yok
Yas kaçti sizin
28 32onun
Yani siz bilirsiniz de neden hic evlenmemis biriyle evlenmiyosunuz
Bence birinin ilki olun
Beğendim bunu hem kariyerli biri o yüzden
Mutluluk kariyerden daha onemli bence siz bilirsiniz de siz ne dusunuyosunuz
Beğendim ama onu tek kariyer değil
Hmm anliyorum yani nasip kısmet
Yaşlar kaç
28 32
Neyi bekliyormuş
Bilmiyorum ki cvp vermezse diye düşünüyorum tanıdığım onun yanında calisiyo abisinin o da sormuyo naptiniz diye
İlkin mi olacak
Evet
Harika daha ne bekliyor ki
Beğenmemiş olabilir mi sence 1 hafta oldu cunku
Fiziğini görmedim bilemiyorum
Sen olsan direk istemiyorum derdin sessiz mi kalirdin
Görmem lazım ekle
Eee
Yok atamam
Neden