Aşkenaz yahudileri sanırım ukrayna polonya vs o civardaki yahudiler oluyor ve çıkması çok normal bir çok kişide vardır yakın coğrafya ve de bir çok yere yayılmışlar
Aşkenaz Yahudileri, Orta ve Doğu Avrupa kökenli Yahudi topluluğunu ifade eder. İsmini, ortaçağ İbrani kaynaklarında Almanya için kullanılan "Aşkenaz" isminden alır.
Hastanede yapmıyorlar bazı şirketler yapıyor bunu yapan ablam kendisi yurt dışında o yüzden Türkiye'de var mı bilmiyorum birçok kanal denedi belki o şekilde bilgi edinebilirsin
Aşkenaz/Aşkenazi Yahudileri, İbranice: יְהוּדֵי אַשְׁכְּנַז veya İbranice -im ekinden gelen Aşkenazim, Yahudi-Roma savaşlarından sonra galip gelen Roma tarafından, Anadolu ve İberya üzerinden Avrupa'ya sürgün edilen İbrani kökenli Kenanlı Yahudilerdir.
Hastanede yapmıyorlar bazı şirketler yapıyor bunu yapan ablam kendisi yurt dışında o yüzden Türkiye'de var mı bilmiyorum birçok kanal denedi belki o şekilde bilgi edinebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
E Devlet Soy ağacınızda dedeniz hangi şehirden?
Babamın dedesi Nevşehirden
Anne tarafı hangi şehir peki
Van Erciş
%89 Türk olduğunuza göre ve dedeleriniz bu şehirlerden olduğuna göre diğer oranların bir önemi yok bence.
Aşkenaz yahudileri sanırım ukrayna polonya vs o civardaki yahudiler oluyor ve çıkması çok normal bir çok kişide vardır yakın coğrafya ve de bir çok yere yayılmışlar
Genel bir şey mi bu o zaman
Bütün herkes birbirine karışmış durum bu yani
Aşkenaz Yahudileri, Orta ve Doğu Avrupa kökenli Yahudi topluluğunu ifade eder. İsmini, ortaçağ İbrani kaynaklarında Almanya için kullanılan "Aşkenaz" isminden alır.
Ha%3 almanım yani
Yahudi ırkındansın ancak illa ki Almanlarla genetik alışveriş de olmuştur.
Bunun manası çok derin, adama bilezik gibi geçiririm demek
Ney ney o ne demek la
Nasıl çıktın
Nerden buldun o sonucu
Hmmm ama tam sonuç vermez heralde
Tam sonuç veriyo ama XX değil XY yani erkek dnası şener şen daha detaylı oluyor
Kullanırsan*
zenginsin demek dkdkd
Niye ki
dünyada fakir Yahudi mi var
Ben kfgoiıfğğldtotd belki de yüzdem eksik gelmiştir
Bu benim seni engelleyecegim anlamına geliyor
Aa o niye
%89 türküm ama 🥺
Ozaman tamam
Xgkkgdğkgdıgdğodh
O ne ya
Ne bilem DNA testinde çıktı
İlk defa duydum
Aşkenaz/Aşkenazi Yahudileri, İbranice: יְהוּדֵי אַשְׁכְּנַז veya İbranice -im ekinden gelen Aşkenazim, Yahudi-Roma savaşlarından sonra galip gelen Roma tarafından, Anadolu ve İberya üzerinden Avrupa'ya sürgün edilen İbrani kökenli Kenanlı Yahudilerdir.
Açıklama için çok teşekkür ederim
Merak ettim buldum rica ederim
nerede çıktın
DNA testi yaptırdım
öyle belli oluyor muymuş kan mı alıyorlar tam olarak işlem nedir
Yok ağız içinden tükürük örneği alınarak yapılıyor
çok iyi ücretli mi bu her hastane de yapılıyor mu
madem ablan yapıyor niye yaptın ki zaten mablan daha önce yapmışsa ne olduğunuzu bilior olmanız gerekmez mi? Bir de Türkiye de nerelisiniz merak ettim