Bu konu ile ilgili cok acik kanitlar var lutfen okuyun Erdoganin israil projesi olan bop es baskaniyim demesi Ve rahmetli erbakanin erdogan icin, siyonizmin proje gorevlisi demesi cok acik kanitlar oldugunu dogruluyor...
Dilipak’ın, Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı’nın evinde anlattıklarının özeti şu idi: Batılı ülkeler, 1990’lı yılların başlarından itibaren Türkiye’ye sıklıkla gidip gelmeye başladılar ve siyasal İslamcı gruplarla, bir takım taahhütler karşılığında yol arkadaşlığı yapmak istediler.
Bu teklif başta, Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan ve ardından BBP lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’na yapıldı. Her iki ismin yapılan teklifi reddetmesi üzerine arayışa giren ABD, İngiltere ve İsrail temsilcileri, aynı teklifi bu kez Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül’e yaptılar.
Ve taahutler karsiligi akp iktidari kurulmus oldu
Erdoganda teklifi kabul ettigi bop es baskaniyim demesi uzerine dogrulamisti bunun en buyuk kanitlari yahudiler tarafindan erdogan ve kurmaylarina verilen ozel oduller İlk odul cesaret madalyasi akp nin kurulmasindan 2 yil sonra ilk odül
ya bazen size anlam veremiyorum be kardeşim iyi güzel yazmışsın tamamda bu adam neden o zaman israilden silah almak yerine yerli üretimi istiyor bu adam ingiltere amerika israil yandaşıda neden rusya ile anlaşmalar yapıyor hadi bunlarada cevap ver haklısın diyim sana
devlet yönetmek ikili ilişkiler ile olmaz yerine göre şartlar hangisi için uygunsa o yönde hareket edilir. Vakti zamanın israil ile ilişkiler iyiydi çıkarlar doğru orantıdaydı destek olunda destek görüldü günümüzde çıkarlar ve olanaklar sağlıklı olmadığı için ters düşüldü bugun Türkiye yeri gelir rusya ile hareket yeri gelir amerika ile yeri gelir israil ile israil ile ticaret yapılır ama Filistine destek verilir amerikanın politikası suriyede desteklenir esed karşı olunur rusya ile ters düşülür ama gidilir rusya ile gaz antlaşma yapılır.
aynen. israili ilk kuran da rtedir. kurduktan sonra yönetimini israle devretti. sonra türkiyenin başına geçti. türkiyeyi de devredecek. sonra yanb ülke irana geçecek. amaç belli.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erdoganin bop es baskaniyim demesi Yahudi cesaret madalyasi aldigidamı yalan
bence düzgün parti yok din ile ülke yönetilmez atarla triplede birşey olmaz hadi israili kudüsten çıkartsınlar... çomarların çok olduğu yerlerde böyle konular yazma yoksa onları uyandırırsın 😄😉
HDP'nin kaleleri,2010 referandumunda %90-95 oranıyla "Yetmez ama Evet" bastıysa, AKP ve Erdoğan PKK ile Oslo'da gizli antlaşmalar yapıp Habur'da davul zurna ile PKK'lıları karşıladıysa, Öcalan'a "sayın";şehitlere "kelle" ve şehit babasına "karaktersiz" diyen bir Erdoğan var ise, Öcalan'ı övmeyi ve PKK bayrakları açmayı suç olmaktan çıkaran parti AKP ise, Öcalan "Tayyip Bey'in başkanlığını destekleriz." ve "AKP-BDP olarak Yavuz Selim-İdrisi Bitlisi ittifakını güncelleyeceğiz." diyorsa, PKK tanık;asker sanık yapılıp ordunun boşaltılması AKP döneminde gerçekleştiyse, bir ülkenin başbakanı "PKK'yı düşman olsrak görmüyoruz, demokrasinin gereği budur." diyebiliyorsa, AKP/Mardin milletvekili"PKK terörist midir? Bence değildir.", AKP/Diyarbakır milletvekili "Benim 20 bin PKK'lı evladım öldürüldü." diyebiliyorsa, yine bir AKP milletvekili "PKK Kürdistan'da rejimi kurmak için silah kullanabilir, bence sakıncası yok." diyorsa, burada birleşmesi gereken iki parti biz değiliz...
HDP'nin kaleleri,2010 referandumunda %90-95 oranıyla "Yetmez ama Evet" bastıysa, AKP ve Erdoğan PKK ile Oslo'da gizli antlaşmalar yapıp Habur'da davul zurna ile PKK'lıları karşıladıysa, Öcalan'a "sayın";şehitlere "kelle" ve şehit babasına "karaktersiz" diyen bir Erdoğan var ise, Öcalan'ı övmeyi ve PKK bayrakları açmayı suç olmaktan çıkaran parti AKP ise, Öcalan "Tayyip Bey'in başkanlığını destekleriz." ve "AKP-BDP olarak Yavuz Selim-İdrisi Bitlisi ittifakını güncelleyeceğiz." diyorsa, PKK tanık;asker sanık yapılıp ordunun boşaltılması AKP döneminde gerçekleştiyse, bir ülkenin başbakanı "PKK'yı düşman olsrak görmüyoruz, demokrasinin gereği budur." diyebiliyorsa, AKP/Mardin milletvekili"PKK terörist midir? Bence değildir.", AKP/Diyarbakır milletvekili "Benim 20 bin PKK'lı evladım öldürüldü." diyebiliyorsa, yine bir AKP milletvekili "PKK Kürdistan'da rejimi kurmak için silah kullanabilir, bence sakıncası yok." diyorsa, burada birleşmesi gereken iki parti biz değiliz...
Size samimi bir açıklama yapayım mı her iki partide birbirinde böyle açıklar bulunduruyor. Her iki partinin de içi hain kaynıyor. Ama siyaset öyle bir şey ki ne yazık ki öncelikli olarak yarışı düşünüyorlar. Seçimleri düşünüyorlar benim aklımdan geçenler olanın yine bizim halka olduğu boş boş birbirine kırdırıldığı ve asıl meseleyi şöyle çözeriz kaos kimin işine gelir? Bu sorunun cevabını arayın. Ben partilere hain gözüyle bakmıyor çözüm sürecinin mantığınıda çok güzel açıklarım ama siz bana tarafsız bir gözle yaklaşmıyorsunuz ki hiç ben konuşuyorum boşa gidiyor en iyisi artık çok ta uzatmamak... Sadece bir olmayı deneyin ayrılmayın ayırmayın dışlamayın! Yoksa olan bu millete olacak...
En İyi Cevaplar