Arkadaşlar burun estetiği oldum sürekli kanıyor pıhtılaşıyor burun deliklerimde nasıl temizlerim? Ayrıca bu süreç nasıl normale döner? Ne zaman? Bu morlukları nasıl geçiririm tampon daha çıkmadı perisan haldeyim
Yatarken kesinlikle sırtüstü harici yatma ellerinle fazla kurcalama orayı.
Yemek yerken zorlanıyorsan genelde püre şeyleri yemeye çalış hatta birisi yedirebiliyorsa o yedirsin.
Burnunun yanında deliklerden çıkıyor o kan çok önemli değil. Fakat yüzün fazla şişmiş çok yeni sanırım. şu an için değil ama birkaç güne buz tedavisi uygula. Ben ameliyattan sonra 3-4 gün sonra buz tedavisi uyguladım mor olan yerlere. Birkaç güne düzelecek zaten
Biraz geç bir görüş olacak fakat merak ediyorum kime yaptırdınız? Ben de düşünüyorum randevu filan da aldım çünkü. Araştırıyorum da çok. Fakat hiç mi buz kompleksi yapmadınız anlamadım? Sürekli buz kompleksi yapmanız lazım.
Bir de çekiçle kırdılar demişsiniz artık kırma kalmadı. Modern zamandayız, artık çoğu yerde piezo tekniği uygulanıyor.
Sakın burnunun üstüne yatma ve dokunma. Bol bol buz koy ki şişini alsın. Benim ameliyatım az şişlikle geçmişti ama bu tarz şişlikleri olanlar da var. Tamamen kişiye göre değişiyor yani endişelenme. Konuşmak, gülmek gibi ağır eylemleri yapmamaya çalış. Geçmiş olsun.
Yuhh kızım ne olmuş doktora göş gözlerin ne hale gelmiş yanlış bir şey var
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kemiklerimi baştan asagı kırmışlar çekiçle o yüzden olduğunu söyledi doktor ama İnan o şişliklerden daha cok canımı acıtan burnum ben ömrümde böyle acı çekmedim. İlk iki gün sadece kan kustum
Neden? Gerçekten bu hale düşmeye değecek bir sebebin var mı? Dayak falan yediğini sandım ak.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burnumdan rahatsızdım bir kaç arkadaşım oldu süreçleri cok normal geçti taburcu olup eğlenmeye gittiler kan yok sızı yok morluk yok ama ben boyle oldum ameliyatım 6 saat sürmüş
Sordum zaten tamponlar çıkınca rahatlarsın diyip duruyor şehir disinda olduğum icin ameliyatı fazla iletişim kuramadım doktorla. Bir de etrafımda olanlardan boyle olan yoktu belki burada benim sürecimin aynısını ağır atlatan birisi vardır diye sordum