İsrail’e tepki gösteren bir grup, tekbir getirerek Levent'teki McDonald's şubesine saldırdı. Filistin bayrakları ile saldıran grup şubenin camlarını kırıp kullanılamaz duruma getirdi.

İsrail’e tepki gösteren bir grup, tekbir getirerek Levent'teki McDonald's şubesine saldırdı. Filistin bayrakları ile saldıran grup şubenin camlarını kırıp kullanılamaz duruma getirdi.
Mc donaldstan yiyorum genellikle çocukken de oradan yerdim en sevdiğim hamburgerler orada oluyor. ayrıca orada çalışanlar türk. türklere zarar vermiş oluyorlar.. ve biraz daha araştırsınlar.. kullandıkları teknolojiye kadar çoğu ürün yabancı ülkelerin icadı. bırakmaları lazım bence sonuçta baykotsa onları da etsinler.
Yıllardır hamburger yemiyorum çünkü bu kadar lezzetsiz tatsız ve doyurmayan bir yiyecek daha yok gibime geliyor. Ne köftesi lezzetli ne tavuğu. (Not: En büyük markalarda yedim sonuç hep aynıydı)
Bunların yaptığı da max akp zekası. Evet savaşa karşıyım baya ve MCdonalsin yaptığı şeyi doğru bulmuyorum ama böyle tepki göstermek insanların kendisine zarar. Tepkimizi daha farklı şekilde göstermeliyiz.
Teşekkür ederim
rica ederim ben de teşekkür ederim her soruma geldiğinizi görüyorum
Evet genelde geliyorum çünkü kaliteli sorular soruyorsunuz😊🤗
İsrail'in dötü duydu sanki
Cevap
3Cevap
max siyasal islamcı. bir de üstüne polislerimizi yaraladılar.
İsraillilerden farkı olmadıklarını ispatladıkları için tebrik ederiz🤔
Ah bi de tarihi bilsek... Siyaseti bilsek... Neyse bakalım
Mc donaldstan yiyorum
orada çalışanlar Türk beyinleri buna basmıyor
Köfteci yusuf köfteci ramiz
Popeyes
Ooff offf
Cahil siyasal islamcilar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?