İsrail'in saldırılarını protesto etmek için bir kişi elindeki fare dolu koliyi McDonald's şubesine fırlattı.
İşte o anlar:

İsrail'in saldırılarını protesto etmek için bir kişi elindeki fare dolu koliyi McDonald's şubesine fırlattı.
İşte o anlar:

Protesto var protesto var. Tüketici protesto yapıyorsa en güzel protesto o ürünü tüketmemek olacaktır. Güzel tüketmeyelim de neye elini atsan Siyonist malı. Aç mı yaşayalım, pislikten kırılalım mı, üstümüze kıyafet almayalım mı? Şaşırdık. Siyonistler herkesi uyutmuş, üretmiş ve tüm pazarı ele geçirmiş. Bunlar piyasayı eline alırken biz ne yapmışız? Darbeler, sağ sol çatışması, alevi sunni ayrımı, Türk Kürt çatışması (Terör sorunu) ve üretilmeye çalışılan katma değeri yüksek ürünlere b*k atma. Maalesef daha çok çalışmalı daha çok üretmeliyiz. Biz bunun karşılığını alamayız belki ama belki torunlarımız görür. Neyse o farklı bir konu. Bu siyonistler durdurulamazsa Hataya kadar gelecekler. Yüzyıllarca gördükleri rüya bu çünkü. İngiliz eliyle ABD himayesinde Filistin e yerleştirildiler ve yüzyıllardır düşünü kurduğu devletimsi devleti kurdular. 1947 den beri bölge halkına zülm ettiler, savaşıp katlettiler kadın çocuk dinlemeden. BM den 76 senede yüzlerce karar alınmış aleyhlerinde ama ne bunlar tanımış ne de kararı alanlar hiçbir yaptırım uygulayamamış. Koskoca BM. Filistin davası bizim davamızdır çünkü Filistin diye bir yer kalmayınca gözünü dikecekleri topraklar güneyimizi de içine alan sınırlarımızdır. Bunu göremeyen ve kendini akıllı sanan saflar siyonistleri destekliyor. Neden? Arap nefreti yüzünden. Irkçı asla değilim ama Arapları da pek sevdiğim sayılmaz. Mevzu sadece Filistinli Araplar, Müslümanlık konusu değil bölgesel olarak Ortadoğu dur. Gördükleri rüyada Ortadoğu bu zalim siyonistlere sözde vaad edilmiş topraklardır ve alana kadar her türlü pisliği yapacaklar. Yılanı yuvasında ezmeli diyorum. Bu aralar büyük bir boşluktayım, haberleri izleyemiyorum ve yolunu bulursam gideceğim gibi gözüküyor.
Yani bizim protesto etmemizin hiçbir anlamı yok ki hadi diyelim İsrail malları almayalım hadi diyelim protesto edelim hadi diyelim klavye üzerinden her şeyi yazalım ne değişiyor ki yapacak adam gene yapıyor o kadar zengin dünya ülkesi Arabistan Müslümanlar o kadar ses çıkarmazken sadece bizim böyle şeyler yapmamız elbette bir tepki verilmesi gerekiyor ama bazı şeyleri de hani böyle 10 yıl önce de aynısını yapmıştı insanlar yok Ariel markası almıyordu yok İsrail malları kullanmıyordu sonra ne oldu hiçbir şey değişmedi yine aynısı olacak dünyanın geneli ses çıkarmıyor.
Artık bu tamamen inat savaşına döndü yani müslüman olanlar öldürüldüğü zaman kimsenin sesi çıkmıyor Yahudi ya da Hristiyanlar öldürüldüğü zaman dünyayı yıkılıyor özellikle Rusya Ukrayna savaşında Rusya'ya bir sürü yaptırım yapan Batı İsrail'e karşı hiçbir şey yapmıyor çünkü destekliyor, e bizim Arabistan Müslüman dediğimiz ülkeler gider ve 4 ay boyunca kutlama yapar hiçbir tepki göstermezse onlar da her şeyi yapar yani
Gereksiz ve saçma bir şey. Tepki bu şekilde kendi ülke malına ve insanına zarar vererek yapılmaz.
Binalar, sokaklar, insanlar... Çalışanlar suçlu mu? O insanlar geçinmenin derdinde bir daha söylüyorum tepki bu şekilde olmaz! Biri kola alır da protesto eder parasını verir biri gider starbucksta protesto eder kendine de kahve söyler o arada.
Arkadaşlar iyi misiniz? Filistin ve İsrail bizimle uzaktan yakından alakası yok ve bu yapılanlar sadece karışıklık çıkartır çözüm değildir! Eğer IQ derecesi 75in ve üzeri ise bile çok rahat anlarlar bunu onun altında ise bir şey demiyorum. Daha önce kendi polisimize taş atıldı kocaman kaldırım taşı! Polisimizin ne suçu vardı? Yaptıklarının sonucunda İsrail çekildi mi? Hayır. Daha 3-4 gün önce spiker ağzından kaçırdı özellikle sivilleri seçiyoruz diye sonra düzeltti... Bu yapılanlar ya şaka ya bilerek yapılıyor ortalık karışsın diye ya da zeka nöronları çevrimdışı kimse kusura bakmasın.
yazdığın bazı şeyler doğru ama bazıları yanlış. Olaya filistin diyerek bakma. Bu bir ınsanlık suçu. Masum insanların, düştükleri duruma ve kendi seçimleri olmaması sebebiyle yaşadıkları hayata bak. Savaştan kaçıp gelseler mülteci gözüyle bakılacak, orada kalsalar ölecekler. Biraz gerçekçi bakarsan 10000 insan ölmüş hala sana şaka mı geliyor:) israil bizden uzak Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye bir şey yok maalesef.
Konu Filistin değil. Hristiyanlığın çoğunlukta olduğu ülke bu kadar zulüm görse hiçbir müslüman ayağa kalkmaz bu kadar tepki almaz. Evet bize dokunmayan yılan bin yaşasın eğer tepki böyle olacaksa hiç olmasın daha iyi. Yapılanların savaşı durdurma gibi bir gücü yok! İsrail de kolay kolay çekilmeyecek. Tüm devletlerin bir araya gelip ortak çözüm adına adım atması gerekir arkalarında ABD olduğu için de bu kadar güçlüler bizimkiler kalkmış fare atıyor kahve içip protesto ediyor insanlık suçu doğu Türkistan'daki insanlara da yapıldı bu kadar sesleri çıkmadı onlar da müslümandı ve Türktü. Dediğim yere geldik Arap oldukları için din kardeşimiz diyorlar. Evet yapılan vahşettir bu gerçektir ama çözüm getirici protestolar değildir aynı zamanda kendi ülkemizi korumak durumundayız bu ülkeye bir Mustafa Kemal daha gelmeyecek. Onun düşüncelerini taşıyacak ve onun yolundan gideceğiz.
Devamı gelir, gelebilir.. insanlarımız o kadar kıt ki kafayı yiyeceğim hayır nasıl bu kadar a*tal olunabilir.. şu an İstanbul'daki şubeleri bir kere Türklere ait 🤦🏼♀️ boykot etmekse niyet tercih etmiceksin bu kadar basit
Gerçekten çok üzülüyorum kendi insanımıza ayrı üzülüyorum ordaki çocukların çaresizliğini ayrı ve yine bizim çaresizliğimiz ayrı üzülüyorum. İnsanların anlayışsızlığı bize ne demesi de ayrı yakıyor canımı o çocukların yerinde bizim çocuklarımız da olabilirdi onlar seçmedi orada bombaların içine doğmayı.. evet bişeyler yapılmalı ama bu şekilde değil. İnsanların anlama kapasitesi yükselirse belki bişeyler başarabiliriz..
Cevap
38Cevap
saçma sapan bir protesto gösterisi olmuş
Bence devamı gelir gibi duruyor. ama çok saçma. orada çalışanlarda insan ve türk. ayrıca pretoste bu şekilde olmaz
Ayy kendimi keseceğim ya ne bu Filistin aşkı. Tamam destekliyorsunuz en destekçi sizsiniz en filistinci sizsiniz. Her şey çığrından çıkmadığı zaman güzel oluyor bu kadar aşıklarsa gitsinler sınırı aşsınlar savaşsınlar tutan yok.
Bende Filistini destekliyorum gündemden bildiğim, duyduğum kadarıyla ama gidip fareli protesto yapacak kadar ya da Starbucksa silah sıkacak kadar değil. Bunları yapacağıma gider savaşırdım. Silahlar patladı, fareler salındı aaa bunlar çok tehlikeli İsrail kesinlikle korkudan geri çekilecek. Bu tür protestolar yerine o tür mekanlardan hizmet istememek ve kazanç sağlanmasına engel olmak daha zekice ve olgunca. Şu yapılanlar gösterişten başka bir şey değil yani.
İyi ki böyle insanlar var. Allah onlardan razı olsun yoksa biz bu kadar mal insan nerde diye düşünüp duruyorduk. Böyle durumlarda ortaya çıkıyorlar işte. Bundan 10 yıl sonra ortamlarda, lan bi tane mal protesto amaçlı fare fırlatmıştı mekanın birine hatırlıyor musunuz diye toşak konusu olacaktır. Biraz akıl biraz akıl.
Bugün biri diyor ki kola içmeyin, kredi çekip kola almış döküyor mal. Ulan zaten çoğunlukla kullandığımız şeyler onlardan geliyor. Evinde yıkanan çamaşırlarının deterjanı dahi. Otur dua et en azından bir işe yara. Yok benim götüm rahat etmiyor diyen varsa da boş ver gitsin Gazze'ye.
Saçmasapan işler. İsrail öyle protesto edilmez. Bu ülkede 5 milyon kişi Tab Gıda firmasına ortak oldu. Burger King’i boykot edip gidip Popeyes yiyen var. Coca-cola protesto ediliyor, adam gidip Pepsi alıyor. Buna benzer binlerce örnek var. Halk boykotu sorunu çözmez. Eğer devlet olarak Filistin konusunda samimiysen bu firmaların tüm izinlerini iptal edeceksin. Avrupa İsrail’e destek veriyor, desteğe devam ederseniz kapıları açarım mültecileri bırakırım diyeceksin. Amerika’ya İsrail’de savaş bitene kadar İncirlik ve Kürecik üslerini kapatacaksın. O zaman Filistin’e destek vermiş olursun. Bu fare olayı tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali.
Bunlar bu kafalara nasıl erişiyor cidden hiçbir zaman anlamayacağım.. Adamlar, 10 kasa kola alıp yere döküyor. Ülkeden giriş yaptığı gibi parası ödenen bir şey için böyle yaparak batacaklarını falan düşünüyorlar herhalde..
Ne desem bilemedim.
bizim millet gösteriş yapmayı çok sever ya hayır protesto yapanların gidin evlerine bakın herşeyi israil malı ürünü çıkar sırf dikkat çekmek için böyle saçmalıklar yapıyorlar ya arkadaşlar bunu hükumet yapacak biz değil hükumet sıkıyorsa yabancı malların ülkeye girişine engel olsun hadi e hadi !!!
Embesil islamcılar yaa. Gerçekten Filistin halkının micadelesini alaya almaktan başka bir şey değil yaptıkları.
Kolanın Türkiye'deki hisselerinin %50,3ü Anadolu Grubuna aittir. Geri kalanı da birden fazla şirket arasında bölüşülmüştür.
Azerbaycan petrolü İsrail'e Türkiye üzerinden geçiyor, Türk limanlarından gidiyor. İsrail'in ithal ettiği çeliğin %65'i Türkiye'den.
Onu geçtim, adını duymadığınız ülkeler bile İsrail diplomatlarını sınırdışı ediyor. Türkiye hala bu ilişkileri sürdürüyor.
İslamcıların bütün tepkileri boş laftan ibaret ve tam bir cehalet trajikomedyası. Ciddiye almayın
Çok güzel yapmış, eline sağlık.
Bizden ses çıkmadıkça, daha yetkili insanlar iyice umursamaz olur. Her tepki katlanarak büyürse illaki domina taşı etkisi yapacaktır.
Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçek açarak başlar.
Umarım gelir Siyonist taraftarı bir ülkeyiz neden mi dün geçtim sokaklardan ne bir cola dolabı kalkmış ne bir ürün üstüne kalkıp bunlara indirim yapmışlar sadece boykot neyi kurtarır diye düşünüyor insanlar ya da ceplerine giren kanlı banknotları ama boykot çok seyi kurtarır hiçbir seyi kurtaramasak bile insanlığımızı kurtarır...
Hiçbir şey yapmamaktansa dikkat çekmek için dahi olsa eylemde bulunmak iyidir. Eylemin şekline çok takılmamalı bu yüzden. Filistin yıllardır bombalaniyor, yıllardır İsrail boykotu, protestosu yapan insanlar az da olsa zaten vardi. Şimdi adeta bir soykırım yapılırken seslerin daha fazla kitleden çıkması gayet normal. Yine de her can yakıcı olaydan kısa bir süre sonra olduğu gibi ne yazık ki yine hiçbir şey olmamış gibi eski halimize döneceğimizi düşünüyorum.
Boykot yapicam diye kendi ülkesinin çalışanina hissedarlarına zarar veren mallar. Katıksız süzme mallarsınız. En çok da ihanet eden araplari desteklediğiniz için malsiniz. Filistin'e gidin de ülke nefes alsın bıktı Mustafa Kemal'in torunları
En haklı yorum 👍🏼
IQ seviyesi yine yerlerde
Şaşırt be beni güzel ülkem!
Oksijen israfı hepsi!
O malları ülkeye sokana oy verip! Bide o malları boykot ederler.
Madem boykot yapmak istiyorsun, İsrail ürünlerini almazsın, tuketmezsin olur biter. Böyle şeyler yapmaya gerek yok bence. Türk milleti herşeyi abartmaya pek meyilli.
Kimse beni yanlış anlamasın ama , bos biraz bunlar , 2 gun sonra unutacaksınız, yani ne bilim ekonomi açısından büyük bir ulke olsaydik belki ise yarardı ama sen hep dışa bağlısın bunu bilerek adım atmak lazım..
Kola alip sokaklarda dokmekten daha iyi bir eylem... ama protesto ederken umarim orada calisan insanlarin israille alakasi olmayan asgari ucrette aile gecindiren insanlar oldugunu goz ardi etmezler...
awk şerefs. izi.
McDonald's Türkiye şubesi bildiğim kadarıyla 1 milyon $ yardım yaptı filistine. Etmese bile gitsin artisliğini gazzede göstersin . Müşteri ve çalışanlara bunu yapma hakkı yok
Bi düşünün o kadar İsrail malı ürünü ülkeye kim sokuyor, kim izin vermiyor...
Bizimkiler ancak konuşma yapar icraat yok
Dolar tatlı çünkü baştaki diyordu paranın rengi önemli değil nerden gelirse gelsin diye😂
@JaponMakineler ondan sonra Filistin için toplanıyor
Toplancana İsrail mallarını boykot uygula
Yemez onu yaparsa bol bol dövizi götüremez gösteriş peşinde o aklı sıra malum seçimler de yakın tam onun için malzeme çıktı bu fırsat 😂
Gerçekten anca videodaki adam gibi zeka seviyesi düşük birinin yapacağı türden bir protesto. Önce üzerindeki Colombia markası kime ait önce onu araştırsın :D
Bu şekilde olmaz, bu rezillik kusura bakmayın. Bu üç beş serserinin iyiliğinden başka bir şey değil. Şova gelince meydanda kül bırakmaz, iş başa düştüğünde de ortalıkta bulunmaz.
Yaza doğru tıklım tıklım doldururlar, beş para etmez hamburgerini yerler. Savaş olsun olmasın bunların yaptığını yemem. Ama iki yüzlü, duyar kasıcılar ortalarda böyle dolanır.
Birisi bu şovcu siyasal İslâmcı arkadaşa McDonald's Turkiye'nin Katarlılara satıldığını söylesin. Bu kafada olan insanlar Gazze'ye savaşmaya gidebilir tutan yok, boş şov yapmayın.
Ben bu protestoları saçma buluyorum her marka ya laf atıldı resmen ve bu ürünlerin markaların hepsi İsrailin malı değil her şey İsraile ait de değil 🤷♂️
Sadece İsrail'e ait markaları değil desteklediklerini açıklayan markalar da boykot ediliyor :)
Umarım devam etmez. Böyle mal mal protesto mu olur mk, kola döken mı dersin, fare atıp kaçan mı, zikeyim böyle coğrafyayı
Farelere üzüldüm ben yazık her şeyden habersizler
ne bu arap sevi. iiciliği ya iyice zı. vvvaaannaaadan çıktılar bi de nasıl fırlatıyor hayvanları ucu. bee
Herkes saçma diye sallamış, bunu her ülkede yaptılar, ülkeyi karalamak için ülkeye nefretini kusanlar, terki diyar edebilir, neden duruyorsunuz.
Israpil'in yaptiginin yanında hic. Zaten genclerin umrunda degil dediği gibi. Ama MC TR ve Mc Israpil ayrı
Cehalet böyle bir şey işte...
Daha çok McDonald's ve Burger siparişi vereceğim.👍
Boykotu destekliyorum ama çalışanların vs. suçu yok ya
kim bu görgüsüzler. verin eline silah falan yolayin gazzeye.
Fareler de ne tatli jsjsjs atsana iki tane lağim faresi😀
Yarın Türkiye'ye savaş açıldığında aynı hassasiyeti desteği bekliyoruz araplardan..
Kafayı yemiş millet, cehalet oranı çok yüksek ülkelerde çok normal bence bu tip olaylar
Herkes karınca misali safını belli etmeli boykota devam
Önce batı mallarına ambargo koyacaksin en iyi tepki böyle olur sonuçta Batı düşman bize
Gelebilir savaş israil filistine saldırdığı sürece
Çok enteresan protesto olmuş gerçekten. Devamı gelir diye düşünüyorum
Allah israilin yar ve yardımcısı olsun inşallah bakın kardeşlerim bu kardeşinize yetkiyi verin
Terbiyesizlik. Sonra biz mağduruz diye zırlarlar. İnandıkları allah da zaten türbanlıların yemek yediği yerlere fare fırlatın diyordu. Cehennem odunları.
Video aşırı iQ'suzluk içeriyor.
Ayrıca yüklü bir tazminat ödemesi söz konusu olabilir.
Orada ki çalışan personele de ayrı saygısızlık var.
Hükumete yapamadığı erkekliği gelip sıradan bir esnaf dükkanına yapıyor
Filistin'e ağladığı kadar Türkistan'a ağlamadı şeref yoksunları
Az gittim uz gittim filistini destekleyenlere boydan girdim🫶🏻
Bunlar da akıl yok ki zaten
Bu cehalet başa bela.
İnşallah gelir hepsi kül olup gider 🤲
Üstündeki mont columbia 🤣 Amerikan malı
Ama en azından özentisi. Bu bi gerçek
Gereksiz bir hareket.
Bu eylemle birlikte İsrail yıkılmış oldu
Devamının gelmesinden ziyade işe yaraması önemli.
Savaşı durdurdu kesin. d
Farenin yaşam hakkkina saygı duymaları gerekirdi
İsrail Filistinlilere saldırdığı sürece gelir
Kuş beyinlinin biri sadece.
Yok ya dün starbuksun önünden geçtim tıklım tıklım
İnşa'ALLAH gelir.
Gelir gibi
Rezillik
Kahrolsun İsrail devleti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?