İsrail aleyhine Gazze lehine slogan atarak eylem yapmışlar. İş yerlerinde maddi hasarlar olmuş. Bu eylemlerin ne işe yaradığını düşünüyorlar acaba?
— X (@twodotsX) June 23, 2024

İsrail aleyhine Gazze lehine slogan atarak eylem yapmışlar. İş yerlerinde maddi hasarlar olmuş. Bu eylemlerin ne işe yaradığını düşünüyorlar acaba?
— X (@twodotsX) June 23, 2024

İnsanlar cahildir. İstediğin kadar gerçekleri haykır red edeceklerdir. Bunlar protesto ve boykot ettiğinden beri şirketlerin hisseleri ve ciroları artmış. İnsanları bilinçli olarak protestoya yönlendiriyorlar. Bak yorumlarda da görebileceğin gibi işe yaradığına inanıyorlar. Protesto edildiğinden beri kaç füze atıldı? Kaç çocuk öldü? Ne işe yaradı bütün dünyanın saçma sapan yürüyüşler yapması? Kaç ünlü filiztin bayrağı sallayarak servetine servet kattı? Bilerek örgütlüyorlar tüm dünyada protestoları. Ama protesto yürüyüşleri devam ettikçe işgal ve ölümler devam ediyor. Bu insanlar yürüyüş yapıp bağırıp inliyorlar meydanda neden? Çünkü eve döndüklerinde kendi kendilerine ben elimden geleni yaptım onları destekledim içim rahat deyip çekirdek kola ile aşk dizilerini izlemeye, survivor izlemeye devam ediyorlar. Hiç biri samimi değil. Vicdanlarını rahatlatmak için uğraşıyorlar sadece. Cahildir insanlar ne kadar gerçekleri konuşursan o kadar nefret ederler...
Bu arkadaşların elinden bu geliyor bunu yapıyorlar kendilerince haklılar hadi yardıma dense milyon kişinin gideceğini gayet iyi biliyorum orada kahve içmek yerine yerli kahve markalarının olduğu cafelerde yesinler içsinler günah işlediklerinin bilincinde değiller bence bende boykot ediyorum tek İsrail değil ABD ve İsrail'e yardım eden diğer ülk de urunlerini almıyorum çoluk çocuk orada her saniye bombalar altında can veriyorsa kimse rahat içmesin bi zahmet uyumasın da bu tüm insanlığın ayıbı. Sturbugs mış yerin dibine batsın otta yesek doyarız ama o canlar geri gelmez bilinç lazım bilinç.
Ben Hak veriyorum. Nedeni ise Batı ayaklandi Filistin' e destek vermek için ben avrupa da yasiyorum.
Hiristiyani, Muslumani, ateisti, deisti her irk tan milletler ayaklandi bizim insanimiz ise hiç bisey umrunda degil. FILISTIN INSANLIK MESELESIDIR.
TURKIYE DE MIS GIBI KAHVE DUNYASI VARKEN SIZLER STARBUCKS A GIDIYORSUNUZ? ILA BURGER MI YEMELISINIZ ONUN YERINE DÜRÜM DÖNER YIYIN. BEN NERDEYSE 1 YILDIR STARBUCKS DAN BISEY ALMIYORUM CUNKU O MARKAYI GORDUGUMDE BEBEKLER AKLIMA GELIYOR ! BIRAZ EMPATI BIRAZ MERHAMET.
Sen cok. iyi bi insan olsan starbucks bize depremde yardim etmedi diye boykot ederdin arrrap sevici
Nerden biliyorsun yapmadiğimi? Tabikide boykot ediyorum ne diyorsun ya sen
kuzgun leşe durumudur
zira başta devlet yoktur
devletin başta olduğu bir yerde böyle bir görüntü olmazdı
ya devlet başa ya kuzgun leşe
bu haydutların ellerinde henüz silah görmüyorsunuz
silahlarıyla olduklarında sırf canları istiyor diye; sizin canlarınızı, mallarınızı, eşlerinizi, çocuklarınızı alacaklar.
neden: çünkü buna engel olacak bir irade ortada yok
Cevap
41Cevap
CAhil ve yobazlar.
Güçleri anca mekân basmaya yetenler, abdli askerlerin karşısına çıkacak kuvvet bulamıyor herhâlde. Abd üslerini neden bastıklarını göremiyoruz? Nerede o "Go Home." yankıları? Neden nato'dan çıkmak için eylem yapmıyorlar? Burger King ya da Starbucks basıp eylem yapmak şovdan başka bir şey değil.
Allah aşkına ufacık çocuklar korkudan kaçtılar belkide travma yaşadılar orada çalışan kaç kişi evine ekmek götürmek zorunda siz bunları yaparak sevaba değil en büyük günaha giriyorsunuz en büyükte dinsiz bunlardır ne kitap bilirler ne bir şey boşa yaşarlar
İnsanlar bir şeyler yapmak istiyor..
Avrupa bile akın akın Filistin'i desteklerken, boykot yaparken, müslümanlığımızla övündüğümüz bu topraklarda inadına yapar gibi akın akın bu hainlere para kazandırıyor..
E ne demiş Ziya Paşa:
"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı KÖTEKTİR!"
Kesinlikle haklisin ben avrupa da yasiyorum cidden öyle insanlar ayaklandi. Turk milletide gidip Starbucks da içiyor mis gibi KAHVE DUNYASINDAN IÇIN? HAMBURGER YICEGINZE GIDIN DURUM YIYIN.
@mertᴄan Sturbucks araplara ismini satmış. Yani yine kâr ediyor. Ford gibi..
Ford Türkiye her yıl ihracat rekoru kırıyor. Ama kazanan durduğu yerde Amerika oluyor. Neden? İsminin hissesi var.
Bunlara kanmayın.
Ayrıca savaşmaya gitmek, cesaret değil, canım olur. Savaşın da adabı var. Hiçbir eğitim ve teçhizatın olmadan gidersen seni kuş gibi avlarlar.. Bu intihar olur.
Harp meydanında niye cepheler var? Hendekler var? Madem cesaret, o zaman bütün askerler hücum etsin? Böyle doğru mu? Yoksa eğitim mi şart?
@mertᴄan ben onu cesaret olarak görmüyorum bu bir. Starbucks'a tepki gösterenler en azından bir şey yapıyor. Bir tepki koyuyor. Bunu bile yapmaktan acizler hiç utanmıyor.. Onu da yapma BOYKOT et, bu bile cihaddır.
Asıl bunları yapmayanlar en alçak korkaklardır!
@mertᴄan elinden geleni yapabilmek cihad..
Ben demiyorum ki kimsenin malına zarar gelsin. Ama rahat da olmasın kimse.
Barbarlik, teror. Baska bisey degil. Bunlarla ayni dinde olmadigim icin mutluyum biraz. Yaptiklarini hicbi sekilde onaylamiyorum. Dindarlarin mekanlari basilsa ona da karsi cikardim. Insanlarin ozgur alanlari cunku. Toplum icinde guvenle dolasamiyosan bi sikinti vardir.
Bi de megafonla bagirmislar sacma sapan.
Neden hep diyarbakır.. meydanı boş buldular. İstanbul'da, Ankara'da, İzmirde yapsınlar baklalım, yapabiliyorlar mı? Hikaye bunlar.. Git İsrail saldır.. Orduya katıl. Vur İsraili..
Rahatı yerinde insanlar bunlar. Git savaş öl Müslümanlar için.. O zaman sevilirsiniz. Ama böyle kafe basmak barbarlık.. Adamlar ne yapsın, ticaret yapıyorlar. Geçin bunları.
Bakın, İslâmcıların derdi Filistin değil. Filistin'i bahane edip laik, sıradan, normal insanlara saldırıyorlar.
Ben, er bi grup, geçtiğimiz günlerde dans kursu da basmıştı. Bunlar dinci gruplar. Demek ki netmiş, dincilikte özgürlük yoköuş
Böyle ge. rizeklılar olduğu sürece bu ülkeden bi bk olmaz... onlar oraya saldırdı 3 4 saat kapatıp sonra tekrar açmışlardır darphane gibi para basmaya devam ediyordur ayrıca bu saldırı İsraili ne kadar korkuttu acabaa... Bu saldırıyı yapanların ayakkabılarından tişörtlerine giydikleri markalarada bir bakmak lazım
Gösteriş, o arjadaşların görtü yiyorsa gidip savaşırlar, arap sevicilipe gerek yok, bu adamkar osmanlıtı ingiliz altını karşılığı sortından vurdu, kktc yi tanımadı, ermeni azerbeycan savaşında ermenileri tuttu, şimdi biz bu arraplar için kendi vatandaşımızın huzurunumu kaçırıcaz... iyi düşünün
polisin bu gruba müdahale etmemiş olması çok tehlikeli bir durum, yarın öbür gün senin benim evimin kapısını kırıp içeri girseler polis yine izlicek o zaman, devletin ne anlamı kaldı?
Saygısızlık ve cehalet diz boyu yaaa orayı işleten kişiler Türk başka yerde yapsınlar eylemlerini bu nedir ya eşkiya falan mı bunlar.
Ülkede savaş çıksa ilk kaçacak grup bunlar. Ne kadar siyasal islamcı, tarikat cemaat varsa hepsini toplayıp sürgün edeceksin.
Geçen gün kafede coca cola içerken bende tedirgin oldum. Dedim şimdi dengesizin biri beni bulur protesto eder😄şükür tabiki bişey olmadı 😬
Saygı duyuyorum ben katledilen onca çocuk var din için olsun olmasın insanlık önemli burada ben de elimden geldiğince boykot ürünü kullanmıyorum..
Geçen Konya'da da oldu. Hem de Avm'de basmışlar falan. Polisler geldi, olaya el koydu. Starbucks'a gireceklerdi ki engellendi. Tuhaf geliyor bu tip olaylar.
Bunlar Hüdaparcı yorumda helal olsun diyenlerde destekçileri gøtleri yese oraya değil İsrail'e giderler
boş boş işler yapıyorlar. o zaman gitsinlerde savaşsınlar
Boş işler ülkesiyiz cidden umarım verdikleri rahatsızlık ve maddi hasarlar onlardan kat ve kat fazlasıyla çıkartılır
İyi yapmışlar. Gene ne varsa Anadolu adamlarinda var bizim pislik simariklar gibi oturup bacak bacak üstüne atıp kahve yudumlamiyorlar
Diyarbakır'da bir grup olacak tabi ki İzmir'de bir grup olacak hâli yok. Olması beklenen olmuş. Bir sıkıntı göremiyorum.
atalım onları savaşa o zaman bi işe yarasınlar
Şeyh Sait aklıma geldi. Salıncakta sallanmayı severdi.
Malum partinin adamlari...
Yeni kahve zinciri açıldı
Maşa lazım...
Bir avuç yobaz sürüsü. Diyarbakır'dan da adam çıkmaz zaten. Ya dincidir ya bölücü.
Merhabalar
G. tleri yiyorsa direkt israile saldırsınlar
boykotunu vicdaninla edeceksin. gosterisinle degil.
p. rn. yazmakta ne var?
Ulan sanane bundan? C. nsel bir terim soyledim diye bilmedim halt yok mu? Sen kimsin de benim dini yonumu sorguluyorsun? Cevap yazma kes sesini
Yazık yeni nesil özürlüler de böyle
Böyle yaparak oranın kurtulduğunu falan sanıyorlar galiba.
O kadar meraklılarsa filistine silahlanıp israili bassınlar. Anca pasif agresif hareketler
İyi yapmışlar
" Tarafını belli et yoksa seni kendinden sanırlar"
😎😎😎
Bu eylem değil, bu terörist davranışıdır. Devleyin bunları sınır dışı etmesi gerekir
onun yerine fizikçi matematikçi doktor mühendis tüccar yetiştirsek?
İnsanımsı canlıların hala nasıl boykot yapmadıklarını düşündürüyor
Oradaki vahşetin boyutunu bir saniye hissetsen bu soruyu sormazdın bile
Tepki göstermeleri güzel ama insanları da rahatsız etmemek lazımdı. Üstelik insanları maddi zorluğa sokmuşlar. Adamlar ekmek parası kazanıyor
Filistinde de bir grup ulke toplanip gazzeyi basmış. Ve kadin ve çocuk öldurme eylemi yapiyorlar. Bu size ne dusunduruyor?
En azından ayaklanıp bişeyler yapmaya çalışmışlar lafla kalmayıp icraate geçmişler öyle internetten paylaşım yapıp boykot ürünleri alanlardan değiller bazı insanlar gibi
Diyarbakırdakiler gidip mekan basmak yerine yangında yaralanan hayvanlara yardım etsin
Diyarbakırda baya modernmiş ya haha. Neden kaçıyorlar ki sloganlarını atsınlar yine onlar.
Mekan basiyolar aq
Şu eylemler onlara ne kazandırıyor hala anlamış değilim? Mantık yürüteyim diyorum bir mantığı da yok? Cidden hayret doğrusu. Bu basbayağı kendini tatmin etmek. Başka bir şey değil.
Hepsi şow. Çok yüreklilerse gidip savaşsınlar.
köpekler uyutulacağına bunlar uyutulsun
Önce yangin sonra eylem şimdi sirada ne var acaba oraları karistirmak olayları çıkartıp ülkeye yaymak için
Eylem yapanlar katıksız mal
Hiç bir işe yaramaz keşke yarasa
Hepsi show beyin yoksunları
Duyar kasmak. Gidip savaşsınlar.
Cok şeye yarıyor senin gibi zihniyetler anlamaz
keske herkes bu bilincte olsa ve gitmese
Bunlar bitmez ki
İstanbul'da da gğtverenler yürüyüş yapıyor.
Mercedes bayiyi de bassınlar
Saçmalık olduğunu düşünüyorum
Kayyumlar Köpeği Çok Kaybedecek
zeka sorunu
Hepsi andaval
Cahilce
Cihat yapıyorlar😂
Cehalet
Sadece komik
İyi yapmışlar yaşasın şeriat ✌🏼
Yallah canım Arabistan’a burası laik bir ülke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?