Konya'da bir AVM'de İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları protesto eden bir grup, yemek katındaki bir hamburger zincirinde hamburger yiyen vatandaşı dövdü, sandalyelerin havada uçuştuğu olay cep telefonu kameralarına yansıdı.
Olumlu
Olumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İsrail'i protesto etmek için hamburger yiyen vatandaşları dövdüler! Ne düşünüyorsunuz?
Saçmalık İsrail böyle protesto edilmez İsrail ile baş etmek istiyorsanız kendi markanızı kendi silahlı teknolojinize ulaşmanız gerekiyor böyle İsrail'in ürettiği teknolojiyi yemek sektörünü yemeyerek ya da kullanmayarak hiç bir şey elde edemezsiniz zaten İsrail'e muhtaçsınız çünkü kendiniz hiç bir şey yapmadınız
Hem ülkenin kaynaklarını israile sat ve ülkende işletme açmasına izin ver. birde gelin siz kendi vatandaşımızı dövün.. yapan baştakiler. israil aldığı fabrikalarda 3.2 milyon Türk halkına ekmek verio çalıştırıyor. Evet yaptığı zulümler affedilemez bende kızıyorum. Ozaman alin adamlara sattığınız fabrika ve işletmeleri. bakin arkadaşlar 66 Müslüman ülke var..1 tanesi savaşıyor mu? bizemi kaldi bunun savaşını yapmak. Kac yildir suriyede şehit veriyoruz gereksiz yere. birde ordami verelim. Müslümanız bilmem neyiz diyerek orada kendi halkina kabadayilik yapan itlerde 1 parça cesaret varsa bakin kapi açık. Isteyen gazzeye giderek filistinle savaşır. Buna yasak yok. çok kabadayi ve muslumaniz bu zulüme karsiyiz diyorsaniz kapi orada. israil iti burada ürününü çekse bu bok yiyemezsiniz. bana Türk patentli gıdaları sayin bende ondan alim. neyimiz kaldi ki? vatandaşını satan bir hükumet anlayışı var. bakin emeklilere bayram ikramiyesi 3 bin lira. suriye afgan irak iranlilara 9 bin lira veriliyor bu ülkede. 35 sene emek veren emekliye 10 bin lira. sığınmacı lara 13 bin lira.. siz neyin kafasini yaşıyorsunuz anlamış değilim. Sizin savunma sanayi tank palet bile bugün araplar ve israil de. kafalar güzel olunca böyle oluyor. cahil bir toplum ancak bu kadar olaylari görmezden gelebilir. ben o döven serefsizleri kınıyorum. Isteyen gider hani dayanamayiz bilmem ne diyen ve kendi halkina yumruk atan densiz korkaklar yiyorsa kapidan cikip gazzeye gider...
insanlar böyle yaptıkça kimse boykot etmemeyi bitirmeyecek. boykot etmeyenlere hakaret, akıl vermeler falan dövmeler kendilerini ne sanıyor bu insanlar? biz boykot edince savaş duruyo sanki ayrıca alsakta almasakta faydası yok. sadece vicdanını rahatlatıyorsun almayarak. bunu yapanlar ceza almalı çok ağır
şimdi hepsini savaşa çağırsalar gitmezler. tamam madem bu savaş dursun istiyorsunuz o zaman boykot yerine savaşın. yapamayız ama adamlar güçlü. bir de boykot yapılcaksa o zaman bu ürünleri ülkeye hiç sokma. bir de kola dökenler falan oluyor sen yine o ürünü alıp destek olmuş oluyorsun
Bir ülke üretim yapmazsa o ülke güçlenmez. Ülkemiz neden güçlenmiyor? Üretim yapmadığımız için değil mi. O dünyaca ünlü hamburger pizza vs firmaları Türkiye'nin olsaydı zengin bir ülke olurduk. Çünkü üretim yapıp dünya çapına pazarliyorsun. Bir ülkenin üretimi bitince ekonomisi biter. Bunu herkes biliyor ama yine de gidip yemeyi tercih ediyorlar çünkü İsrail'i ve güçlü ülkelere yalakalık yapmak hoşlarına gidiyor.
Üretim olmadığı için ülke güçlü değil. Türkiye coca colanin sahibi olsaydı zengin olurduk. Dünya çapında boykot edilse ekonomi zorlanirdi. Yani bu ürünler bazı Avrupa ülkelerinde boykot ediliyor, Türkiyede büyük kesim boykot ediyor haliyle daha az ihracat yapıyor İsrail'de. Bu da ekonomisini kötü etkiler. Şimdi değil ama 2 3 seneye bu gidişle ekonomisi ciddi düşüşe geçer.
Bir tane ağaç kalmayana kadar kesitler ve Yahudiler baktılar ki onlara can damarı olan ticaretleri kesiliyor, kan kaybediyorlar. Teslim olmak zorunda kaldılar!
Yahudilere galip gelmek istiyorsanız, ticaret ana damarını kesmelisiniz..
Burger King'in Türkiye hakları Tab gıdada, sahibi Türk ve aynı zamanda borsaya kote McDonald'sın Türkiye hakları Anadolu grubunda, sahibi Türk ve aynı zamanda borsaya kote. Her iki şirkette Türkiye Temcilciliğini yaptığı markaların isim haklarının bedelini çoktan ödedi. Bugün tane satamasalar bile parasını veriyorlar. Hammadde olarak kullandıkları et, tavuk, ekmek, salata malzemeleri vs herşeyi Türk üreticilerden alıyorlar. Sen bu markaları bu şekliyle protesto edip engelledin diyelim. Marka sahipleri parasını kazanmaya devam ederken markanın temsilcisi olan Türk şirketleri, bu şirketlerin anlaşmalı olduğu Türk üreticileri zarar görmüş olacak. Bu şirketlerde çalışan binlerce Türk zarar görmüş olacak.
Protesto o hamburgeri yemeyerek veya yiyenleri tartaklayarak yapılmaz. Devlet politikaları ile yapılır. Ne güzel örnek vermişsin. Hz Muhammet o toplumun (devletin) lideri olarak bir karar almış ve uygulamış. Protestoyu onlarca kadının, çocuğun ve masum adamların canını yakarak, gününü rezil ederek yapacağınıza , çıkın meydana ülkeyi yönetenlere karşı yapın. O zaman samimi olduğunuzu anlarız.
Su saldıranları ilk uçakla gönderin Filistin'e lütfen rahat etsin onlar da bizlerde. Mağara ayısı gbı davranmayı huy edindiler iyice gönderin gitsinler de rahat etsinler
Beyin yok bu heriflerde. Türkiye'deki şubelerin sahipleri, işletmecileri Türk. Hatta bazıları Kuveyt menşeili. Zaten boykotu halk değil, devlet yapar. Firmaya parasını ödemiş, ülkene sokmuşsun, halk boykot ederse, firma değil, esnaf zarar eder.
Herkesin kafası güzel. Ben boykot etmeye devam edeceğim. O dövenler yüzünden dinden nefret edecek bir güruh var bu ülkede. Hepsi birbirinden cahil. Dövenler saIaksa napalım? Gerçekten kimse beni alakadar etmiyor. Sıkıcı bir milletiz
Böyle saçma bir şey olamaz Allah'ım sen bu yobazlardan koru, sizene kimin ne yediğinden kim nasıl isterse yaşar git kendin yap boykotunu, sen sadece fikir sunabilirsin o kişiye o kişi istediği gibi yaşar ne kadar aciz bir davranış.
Her markayı kötüleyip protesto edenlerin beyni gerçekten iyi çalışmıyor, bu markalar İsrail markası değil ilgi alakaları bile yok şimdi ne oldu böyle yere ceza yediniz girdiniz hapise çok mu iyi bir şey bu 🤷♂️
Herkes boykot yapmak zorunda değil. Bu insanların kendi vicdanlarına kalmış bir şey. Sen istiyorsan yaparsın ama çevrendekileri buna zorlamaya hakkın yok.
Olay cidden böyle yaşandıysa doğru bulmuyorum. Bu protesto değil saldırı. Akıllıca bi harekette değil git pankart as bir şey yap ya da bilinçlendirmek istiyorsan iki üç cümleyle insan gibi ifade et konuşarak. Savunduğu şeyi çürüten davranışlar.
Bir tarafları yiyorsa niye ticaret bakanı veya Tayyip'in karşılarına çıkmıyorlar? O kadar sığır var ki bu ülkede, boykot adı altında kola içene, kahve keyfi yapana veya hamburger yiyene karışıyor. Ticaret anlaşmalarını hâlâ gizliden gizliye yürüten bakanlığa niye gık demiyorlar?
Boykot taraftarıyım. Gazzenin yanındayım masum çocukların arkasındayım. Savaşa karşıyım. Ama bu şekilde bir şiddetle çözülebilecek bir şey değil bu vicdan merhamet insanlık duygusu ile alakalı o duyguyu tasimayani dövsen n'olacak nede olsa sıra onlarada da gelecekti..
Kendi çapında Kaos yaratmaya çalışan güruh kalbinizde Gazze ve Müslüman kardeşlerimizin başına gelenleri kendinize dert ediyorsanız insanlara saldırmak yerine Kızılay üzerinden Gazze'ye yardım edin
Şu saldırganlığın enerjisini üretime harcasınlar, ürettikleri hamburgeri yesin arkadaş. Bir hayır işleyecekler bin şerle günü kapatıyorlar. Boykot işe yaramıyor demiyorum, boykot ahlâkı bu değil.
Bu koyunlara orada hamburger yiyen insana değil de Mercedes bayiden bir araba satın alan birini dövmelerini cesaret etmesini istiyorum tabi öyle bi cesaretleri varsa
Doğu Türkistan'da Türklere zulmediliyor ama heryer çin malı? Bu davranışı asla samimi bulmuyorum. Protesto edeceksen o markayı hala ülkede hizmet ettirenlere edeceksin. Tabi makatın yiyorsa... Boş insanlar boşşşşş beyin de yok sürü hayvanları.
Şiddet hiç bir şeyin çözümü değildir. İnsanlar özgürdür. Bu konuların da ne gazzeyle ne filistinle uzaktan yakından alakası yoktur. Tamamen provakatif davranışlardır. Gazze hassasiyeti olan insanların bunu yapacağını düşünmüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizim ülkede bir şey olunca kimse sesini çıkaramıyor korkudan. Yabancı ülke için birbirlerini dövüyorlar
Siyasetçilere zarar vermek bir tarafları yemiyor değil mi? Garibana zarar vermek daha kolay. Çıksınlar adam gibi Kürecik'in kapatılması için protesto yapsınlar. Nato da ne işimiz var hâlâ?
Yorumlar da yine görüyoruz "Max Konya. Konya şaşırtmadı.". Bilginiz yoksa konuşmayın bari. Sadece memleketime tatile gitmemle orada örgütlerin yuvarlandığını iyi bilirim ben. Sanki o örgütler diğer şehirler de aynı haltı yemiyormuş gibi konuşmanız yok mu? Gülüyorum sadece. Ezberlere laflardan öteye gidemiyorsunuz. Biraz halkı gerçekten tanıyın. Biraz derinlere inin. İnemiyorsunuz ama değil mi? Korkunç geliyor haber okumak.
Bu ic Anadolu insanı içindeki ahlaksızlığı, kafasındaki cahilliği ve iki yuzlulugunu, 20 yılıdır hukumettenden de kuvvet alarak alenen çekinmeden sergilemeye başladı, Ulkedekintum sorunların kaynağı bu kafalar
- IQ ya sahip bir güruhun halt yemesi işte. Bu yaptıkları eylemlerde “ dava “ dedikleri şeyde haklı olsalar bile haksız duruma düşüyorlar. Çünkü bunun adı terör ve vandallıktır. Devam etsinler böyle.
Ne alaka insanları hamburger yedi diye niye dövüyorlar? İsrail’i savunmakla ne alakası var bunun? Sanırım katliamlar yüzünden insanlar artık delirmeye başladı.
Provakasyon haber. Kalabalıktan birine saldırı yapılıyor ve kalabalıkta toplu bir şekilde karşılık veriyor. Dürüst olun yalancı olmayın, doğruları konuşun videosu bile var
ya geri kafalı yobaz pzvenkleri. Ne yaşamayı biliyorlar ne hak hukuğu biliyorlar.30 ıq beyinleriyle elitler gibi dolaşıyorlar. Ülkeyi bu hale getiren bütün siyasilerin ta ya.
@SanaNeDerGibi tarafım belli. Müslümanlara güzel gözükecek diye yorum değiştirecek değilim. Akıllarınca işlerine geldiği gibi protesto ediyorlar. Tam protestaya gücü yok kimsenin