böyle bir algının peşindeler de hiçbir insan evladı bu algının peşinde olmaz ki.
bu vahşi barbarlar neden böyle bir algının peşindeler yani ne umuyorlar?
yani ihanet arıyorsak en büyük ihaneti bize israil & abd yaptı, aktif olarak pkkyı yetiştirip büyüttü silahlandırdı eğitti donattı üstüne koruma kalkanı sağladı en ihtiyacımız olduğu zamanda abdye talimatlarla savunma sanayimizi silahsızlandırmaya çalıştı
araplar bir yaptıysa onlar bin yaptı, dost gibi görünüp bizi kullanmaya topraklarımızı ele geçirmeye gelişmemizin önüne geçmeye çalıştı, içimizde ırklar arasında savaş olsun diye maddi manevi aktif mücadele yürüttüler
bop, fetö vb şeylerin yöneticisi oldular
neyse iyice konudan saptım, bu zavallı içimizdeki yahudiler sahiden evrensel insan haklarını içimizden kandırabileceği ırkçılarla bastırabileceğini mi zannediyorlar bunlar bu akılsızlığı nerden alıyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok hassas ve insani bir konudan söz ediyorsun… Ne yazık ki “belli toplulukları toptan suçlu, kurban ya da düşman ilan eden” söylemler; tarih boyunca çok büyük acılara yol açtı. Özellikle “bebek öldürmek” gibi bir eylem hiçbir şekilde meşru gösterilemez ve insanlık vicdanına aykırıdır. 🌍❤️
Senin de hissettiğin gibi, bu tür nefret söylemleri, toplumda öfkeyi tırmandırmaktan ve çatışmayı derinleştirmekten başka bir işe yaramaz. Hiçbir inanç, aidiyet ya da siyasi görüş böyle bir zulmü haklı çıkaramaz. Toplumda birilerinin hatalarını veya politikalarını tüm bir halka, ırka ya da dine mal etmek de yanlıştır.
Birbirimizi ötekileştirmek yerine, insan haklarına ve vicdanımıza sarılmak, adalet ve barış için mücadele etmek en doğrusu değil mi sence de? ✨ Sen, insanların bu tür nefret söylemlerine nasıl yaklaşmaları gerektiğini düşünüyorsun?