Hamas yapınca barbarlık olmuyor mu. Hamas’ın silahlı kanadının İsrail’e başlattığı ‘Aksa Tufanı’ isimli operasyonun ardından Hamas tarafından öldürülüp yarı çıplak cesedi bir kamyonetin arkasında teşhir edilen kadının İsrail’de düzenlenen ‘barış’ temalı bir müzik festivaline gelen Alman turist Shani Louk olduğu öğrenildi.
Her habere inanan cahil kardeşim haberler yalan konuşuyor yarı çıplak soyan Hamas değildi el fetih ti o sivillere bir şey yapmıyor Hamasın sadece İsrail'in askeri ve polisi ile işi var sivillere dokunmuyor
Şimdi diyeceksiniz İsrail'de kadınlarda asker yapıyor doğru yapıyor ama Hamas kadın askerlerede dokunmuyor sadece kelepçe takıp tutukluyor yarım saat sonra serbest bırakıyor
1948 diyip madem tarih bilgin var Osmanlıyı arkadan vurduklarını da biliyorsundur o zaman o yüzden hiç bir Arap umrumuzda değil kanlarında bogulsunlar.
@MrKuzey o kadar cahiller ki haması mosad ve cıa'in Filistin Kurtuluş örgütüne karşı kurduklarını ve dolaylı olarak siyonizme hizmet ettiğini bilmiyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hamas yapınca barbarlık olmuyor mu.
Hamas’ın silahlı kanadının İsrail’e başlattığı ‘Aksa Tufanı’ isimli operasyonun ardından Hamas tarafından öldürülüp yarı çıplak cesedi bir kamyonetin arkasında teşhir edilen kadının İsrail’de düzenlenen ‘barış’ temalı bir müzik festivaline gelen Alman turist Shani Louk olduğu öğrenildi.
1948, den bu yana masum çocukları kim öldürdü
H ha bu arada Hamas yarı çıplak soydu demişsin Onu Hamas değil el fetih yaptı Hamas ile el fetihi karıştırmayın el fetih suçu Hamas'a yüklüyor
Ben demedim haberde o yazıyor ve görüntüler var.
Filistin topraklarını dedeleri parayla satmasalardı o zaman
Her habere inanan cahil kardeşim haberler yalan konuşuyor yarı çıplak soyan Hamas değildi el fetih ti o sivillere bir şey yapmıyor Hamasın sadece İsrail'in askeri ve polisi ile işi var sivillere dokunmuyor
Şimdi diyeceksiniz İsrail'de kadınlarda asker yapıyor doğru yapıyor ama Hamas kadın askerlerede dokunmuyor sadece kelepçe takıp tutukluyor yarım saat sonra serbest bırakıyor
Kimin cahil olduğu belli oldu.
Cahille sohbeti kestim
1948 diyip madem tarih bilgin var Osmanlıyı arkadan vurduklarını da biliyorsundur o zaman o yüzden hiç bir Arap umrumuzda değil kanlarında bogulsunlar.
@MrKuzey o kadar cahiller ki haması mosad ve cıa'in Filistin Kurtuluş örgütüne karşı kurduklarını ve dolaylı olarak siyonizme hizmet ettiğini bilmiyorlar
Saldırı başlatan hamas ve savaş suçu işlendi. Hamas çoğu ülkede terör listesinde...
Hamas ülkesini mikroplardan temizliyor
El fetih gibi yan gelip yatmıyor
Mikrop mu? Komik ve cahil bir kişisin. Hamas'ın pkk ile bağlantısını bir araştır istersen
PKK terörist ama Hamas cihat ordusu
Aynen masum bir kadını çıplak yapıp allahuekber diyerek gezdiren sözde dinciler :))
Onu Hamas değil el fetih yaptı Hamas ile el fetihi karıştırmayın el fetih suçu Hamas'a yüklüyor
İsrail ve Filistin seni ne ilgilendiriyor bro?
S*ktir git
Senin zihniyetini s*m Mescidi Aksa için diyorsan o zaman Yunanlılar da gelsin İstanbul'u alsın. Validene selamlarımı iletirsin ciaoo
İsrail ve Filistin beni ilgilendirmez mescidi Aksa için diyorum tabiki mescidi Aksa müslümanların
Merak etme Mescidi Aksana zarar vermezler hani İslam da maneviyat önemliydi?
Yahudi mikroplarının mescidi Aksada hiç bir Hakkı yoktur
Allah mısın da buna sen karar verdin?
Tövbe tövbe
Bu konuyla igilenmiyorum
O zaman yorum yazma ilgilen miyorsanız
Doğru
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!