AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne yapılması lazımdı demek demokrasinin d sinden haberi olmayan halka daha yeni kurulan cumhuriyette farklı parti kurup oy hakkı mi verilmeliydi
peki beyaz türkler hakkında ne düşünüyorsun
yahudi dönmeleri hakkında
Bilmem onalri İspanya dan ülkeye alan 2. Beyazıt a sor
sen bana bunu söyle o zaman devlet aklıyla hareket edilmiştir 31 Mart vakasından sonra tek parti döneminin sonuna kadar bütün nimetlerden iskandan toprak kanunundan en değerli yerlere onlar yerleşmedi mi yerleştiren o zaman ki hükümet osmanlı değil bi bunu düşün istersen
He devlet aklı adamlar zaten İstanbul a ozaman yerleşti ozamanki hükümet te osmanliydi nasıl degidi padişah onayı olmadan o hükümet kurulamazdi bile demekki ozamanda devlet aklı işimi senin mantığına göre
o zaman selanike yerleştiler kardeşim yunanistanı biz uşiyle zaten kaybetmiştik sonra mübadele oldu onlar en değeri bölgelere yerleşti 1924 te mübadele tarihidir lozana bağlı olarak
cahil değilim fransızca çıkışlıyım fransayada gittiğimde orijinalini okudum sen de indirip okuyabilirsin
Hayır Selanik İzmir İstanbul vs şehirlere yerlestirildiriker yunaistan i işi ile değil Yunan isyanı ile kaybettik Batı Trakya yi ise Balkan savaşları ile kaybedildi cidden tarih cahillihini belli etme işi ant ile trablisgarp ve on iki ada kaybedildi
Mibadelede geoenlerin çoğu türk tu balkanlardan gelenler ayrıca mübadele 93 harbinde de yapıldı padişahlar bosnaklari arnavutlari da aldı ayrıca Kafkaslardanln Çerkesleri de
Belli oluyor ne çıkışlı olduğun daha hangi antlaşma ne haberin yok
bana cahil deme hakkın yok yıldız iktisat çıkışlıyım ben mi cahilim
Tarih bilgin yok bana cahil diyen sensiin
uşide ben zaten yunan adalarını söyledim ve bakarsan zaten uşi 1. lozan diye geçer çünkü o da lozanda imzalanmıştır ben mi cahilim yoksa sana tarih anlatan kaynaklar mı acaba isim isim söylerim kim sabetaycı diye isapatta koyarım sana şok olursun hem de yabancı kaynaklardan
gerçekleri sorgulamak niye istemiyorsunuz git bak ipekçilere git bak şemsi beye yabancı kaynaklardan özellikle ispanya ve fransa kaynaklarından bak ama
Ok
balkan savaşlarında yugoslavyayı ve arnavutluğu kaybettik bulgar ve yunan zaten kaybedilmişti
sen ne meznunusun ve hangi üniversite merak ettim
teşekkürler kırıcı olmadığın için
benim de eksiklerim varsa elbette araştırım iyi geceler diliyorum
Sanada zaten balkanda gitti demedim Yunan isyanı sırasında bağımsız oldu demsitim
Ne demek istedn tam olarak
Tek parti döneminde olumsuzluk ne
Kürtlere karşı yapılan asimilasyon politikası. Bak, ben de Atatürkcüyüm, ama bu acı olan bir gerçek - siyah-beyaz düşünmek hatalıdır, daima iyi ve kötü tarafları görüp, teraziye eklemek gerek
@Yoyoyo36 ben de din eksenli bakmıyorum zaten ama bir de şu var yüzde 5 lik zengin edilip büyüyen bir kesim var beyaz türkler
@Yoyoyo36 ne yazık ki o kesime ben bile tepkiliyim bazen
Atatürkçüymüş. Hadi ordan.
Atatürk ne yaptıysa doğrusunu yapmıştır.
Tam anlamadım. Ana dil türkçe opmayınca, öyle oluyor
Siyah beyaz düşünmek atatürkçülüye zıt düşer - ama maalesef ki atatürk hayranları hiç kötü olan 2 noktasını görmezden geliyor
benim bir ideolojim yok ama tek partinin her şeyi mi doğru