Günlerdir süren atışmaları sonucunda Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci sokakta kavga etti. "70 kilo olan biri beni dövemez" diyen Cebeci, Kazgan'ın düellosuna katıldı ve kavga sonucunda yenilerek kanlar içinde kaldı.

Günlerdir süren atışmaları sonucunda Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci sokakta kavga etti. "70 kilo olan biri beni dövemez" diyen Cebeci, Kazgan'ın düellosuna katıldı ve kavga sonucunda yenilerek kanlar içinde kaldı.
Savaş cebeci bir de dövüş konusunda o kadar akıl veren videoları vardı. Hepsi boşmuş. Kavgayı isteyen oydu. sokak dövüşü olacak, istediğin yerde olacak falan filan. Adam çıktı geldi işte. 1 tane bile vuramaması gerçekten çok garip. Ben çok şaşırdım ve üzüldüm ama işte çok büyük konuştu.
Allah böyle sınar adamı. Rezil oldu Tüm Türkiyeye.
50 yaşında adamın şu düştüğü duruma kimseyi düşürmesin Allah.
Yazık vallahi. Kendinden 20 yaş küçük çocuktan dayak yedi. Çocuk cidden fazla bir şey yapmadı. Kolunu da kırabilir, komple nefessizde bırakabilirdi. Ama hiç bir şey yapmamasına rağmen Ölüyordu..
Arkadaşlar, 50 yaşında, tek özelliği steroid basıp kol şişirmek olan ayı gibi bir tip profesyonel dövüşçüye karşı varlık gösteremez.
Kaan Kazgan mıdır nedir, öyle çok da matah birine benzemiyor, ama Savaş ayısını bir fake gösterip takedown yaparak yerleyeksan etmiş işte.
Normalde bu Savaş Cebeci'yi özellikle Jahrein kendisinin ''Amerika'da lüks yaşam, business'' pozları üzerinden yarattığı havanın üzerinden silindir gibi geçtikten sonra kimse kaale almazdı sanırım
Ama bu MMA dövüşçü tayfa genelde kült gibidir, bu Savaş dünya şampiyonu olsa dayak yemem 70 kilo adamdan diye caka satıp bir de ''Adres veriyorum, gelmiyorsun ödlek'' falan diye videolar çekince herif gitmiş, ağzını burnunu kırmış işte
Normalde ciddiye almaya değmez de Savaş'ın birden fazla insanla husumeti var, yıllardır dikkat çekmek için ona buna laf atıyor, biri en sonunda ''Tamam lan varım restine rest'' diyince yığıldı kaldı
Gayet guzel ve eglenceli bir sürecti. Bence ilgi cekici bir olaydi bastan sona. burada KS de takilipta hatta burada kendine mertebe edinmis insanlarin bu konuyu gundemime alamam diyen yorumlari cok komik😂 sanki kendi gundemi abd ile rusyanin arasini bulmakmis ya da açlığa care bulmak falanmis gibi konusuyorlar😂 nobel odulunu alip fondukten sonra burada ona layık bir konu acacagim söz..
Aynen valla kardeş sırf o nedenle gizli soru yaptım yine de salça yorum yaptılar 😀
Totosu yere yakın olandan korkacan 😂 Şaka şaka Kaan profesyonel dövüşçü. Diğeri sadece ağırlık sporuyla ilgileniyor. Yiyemeyeceği kilonun altına yatarsa böyle olur.
Cevap
13Cevap
günlerdir süren derken?
yani bi gündemimiz bu saçmalık mı
iki tane denyonun atışmasını birbirini dövmesini falan mı takip ediyorsunzu
kim olduklarını bile bilmem çok şükür
Savaş Cebeci balon gibi davranıyordu. Teknik bile bir adama denk gelince duvara tosladı balonu söndü.
İzledim kavgayı ama profesyonel dövüşçüye yakışmadı eldivensiz boks olmaz … bi de bel altı ani saldırdı ben doğru bulmadım
İkisine de acıdım. Zeka seviyeleri baya düşük kalmış. Kol kasları yerine keşke biraz da beyin kaslarını geliştirmeyi deneselerdi
Yere yığılınca nefessiz kalıp sanki 30 dkdır dövüşüyor gibi kalkamadı. Yaşı da büyük hak etti ezik Büyük lokma ye büyük konuşma
Böyle olacağı belliydi ne demişler el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
İkisini de tanımıyorum ama 3ncu dünya ülkesinde yaşayan tipler gibi davrandılar.
Ne kadar vahşice bide izliyip videoya alıyorlar
profesyonel sporcuların böyle davranışlarda bulunması yakışık almaz. lisansları iptal edilmelidir.
Kaybedecek bir şeyi yoktu, şampiyonu yenerek prim yapmaktı amacı olmadı..
Boyle artislik yapan herkesin teknik bilen birine denk gelmesi dilegi ile 😀
sonuç ne benim haberim yok
MMA dövüşcüsü olan adama niye meydan okursun ki
Savaş Cebeci de yürek yok o yüzden kaybetti
Et beyinli boş insanlar
Bunlar kim hacı abi
Gülerek izledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?