Bazı zihniyeti bozuk Suriyelier; Türklere saldırır, bütün Suriye halkına cephe alınır. Bazı zihniyeti bozuk İzmirli insanlar; Suriyeli çocuklu kadınlara yumruk atıp otobüsten indirip ohh çekerler, bütün İzmir halkına cephe alırlar. Bu ayrıştırmacı ırkçı kafalar ne zaman insanlara saygı duymayı öğrenecek sizce?
https://www.haberler.com/haberler/silahli-suriyeli-grup-engelli-genci-olduresiye-16316312-haberi/
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beraber yaşamak zorundayız ancak hala zorunda değilmişiz gibi düşünen zihniyetler var.
Çoğu da laik kafalı zihniyetler
Laik kafa derken?
Awın oğluna bak awın oğluna, kendi ülkesinde anasını bacısını bırakış kaçmış esatın askerleri karısı yapsın diye, burada engelli bebelere saldırıyorlar, bacısını sktklerm
Her insanın iyisi kötüsü var. Bunlar böyle diye hepsini aynı kefeye koymak yanlış olur. Fakat ben eli silah tutan gençlerin gönderilmesi taraftarıyım ama kadın yaşlı ve çocukları da sürgün etmek insanlık dışı olur. Sınır ötesinde PKK -Pyd, peşmergeden geçmek için kadın çoluk çocuk can güvenliğini sağlayamaz. www.cumhuriyet.com.tr/.../suriyeli-cocuklar-hayat-kurtardi-545368
Usta hadi git işine be, milyonlarcası burada sen bana 1 tane haberin linkini atıyon değişik misin nesin hepsi sktrolsun gitsin önce kendi toprağı için ölmeyi öğrensinler, ben tam 15 ay askerlik yaptım tam 15 ay dağlarda yattım ikmalin gelmediği zamanlarda kaç gün aç yattım tepemde çatı yoktu ben vatanım için bir şeyler yaparken kafamızın dibinden mermiler vızır vızır uçuşurken, 45 derecede dağın başında güneşte beynimiz kavrulurken bunlar ülkelerinde s2ş peşindeydi esadın popon yalıyorlardı , bana şimdi insanlık dersi vermeye kalkma bizler bu topraklarda bin yıldır varız, senin gibilerine rağmen bin yıl daha var olmaya devam edeceğiz. Skmde bile değil hiç biri.
onceki sorunda yorum yapmistim bazilari kudurmus
Avrupaya nasil saygi duyuyosaniz araplarada saygi duyacaksiniz
Butun irklar esittir
Mülteci istemiyoruz bu ülkede ve ırkçı bir insan oldum bu yüzden bende
Eli silah tutan gençlerin kalması taraftarı değilim bende ama yaşlı kadın ve çocukları dâhi kovmak insanlığa sığmaz.
@Yiğits1907 etme bulma dünyası Allah muhafaza yarın birgün Allah seni Suriyeli birine muhtaç bırakırsa bu yorumunu hatırla
Bir de bunları istemeyince laf yiyoruz.
Genci, yaşlısı, kadını , erkeği, çoluk çocuğu dahil olmak üzere hepsinin canı cehenneme. Daha beterini bunlara yapmak gerekir. Umarım belalarını tez zamanda bulurlar.
Bir şey soracağım kundaktaki Suriyeli kız çocuğu sana nasıl zarar verebilir? Etme bulma dünyası Allah muhafaza yarın birgün Allah seni Suriyeli birine muhtaç bırakırsa bu yorumunu hatırla
Yılanın başını küçükken ezmek gerek, ki daha sonra sıkıntı çıkmasın. O kundaktaki bebek elbet büyüyecek...
Büyüyünce enkazda kalırsan depremde, belki de o bebek seni kurtaracak ilerde ne dersin?
@002221115 www.cumhuriyet.com.tr/.../suriyeli-cocuklar-hayat-kurtardi-545368
Onların yardımı ile kurtulacaksam ölmeyi tercih gerçekten.
@002221115 çok büyük konuştun. Büyük konuşunca başına gelmeden ölmezmiş insan. Başına gelirse eğer ilerde bu yorumu hatırlaman dileği ile.
Yarın salarlar yine musallat olurlar. Denecek çok şey varda
Napim. Senin gibileri görmek istemiyorum hiç bir yerde. Engelliyo4um
Milyonlarca kaçak sığınmacı ülkeden gidince
Her insanın iyisi kötüsü var. Bunlar böyle diye hepsini aynı kefeye koymak yanlış olur. Fakat ben eli silah tutan gençlerin gönderilmesi taraftarıyım ama kadın yaşlı ve çocukları da sürgün etmek insanlık dışı olur. Sınır ötesinde PKK -Pyd, peşmergeden geçmek için kadın çoluk çocuk can güvenliğini sağlayamaz. www.cumhuriyet.com.tr/.../suriyeli-cocuklar-hayat-kurtardi-545368
Dünyada bizden başkası yok mu bi ton Arap ülkesi var onlar alsın yakın on milyin olunca sayıları onlarla uğraşırsınız
Sevseniz de sevmeseniz de bence artık bunlarla yaşamayı öğrenin. Özal zammın da da Irak'tan Kürtler göç etti. Bak Kürtlere alıştınız. Yakında bunlara da alacaksınız merak etme
Evet saçma sapan politikaların sonucunu yine siz ödüyorsunuz ama düşünmüyorsunuz
Özel hata yaptı aynı hatayı devam ettirin hadi suriyeli var Afgan Pakistanlı ne arıyor
Tarihe inmen lazım bunun için. . Saydığın bu toprakların hepsi bizim toprağımızdı zaten. Tuna nehrine kadar bizim vatan topraklarımız olduğu için bu insanlarda Osmanlı tebaasına mensup halklardır. Batı özentisi Terakki kafalı laik jön Türkler sağolsun peşkeş çektiler Osmanlı topraklarını Batı'ya. Yani bu insanların buraya gelme sebebi, Osmanlı bunların can güvenliğini sağlıyor bunlarda vergi veriyor, Osmanlıya hizmet ediyorlardı. Bu yüzden biz Osmanlı'nın devamı olduğumuz için bizim can güvenliğimizi Türkiye sağlar diye düşünüyorlar doğal olarak.
Evet şu an Mekke de senin di ama vize olmadan hacca gidemiyorsun bütün dünya aptal tek biz akıllı sende çok daha eskiye git anadolu Yunanlıların Romalıların di ona bakarsan
Benim anlatmak istediğimi anlamanı beklemiyorum zaten. Bu insanlar bizi Osmanlı'nın devamı olarak görüyorlar o yüzden geliyorlar ama Romanın , Bizans'ın devamı olan bir ülke yok. Evet hepsini geri alacağız. Verme devri bitti alma devri başladı. Şu an Suriyeden tampon bölge diyerek toprak aldık. Daha da genişleyecek.
Bekle bekle alırsın elimizdeki yerleri yabancılar alıyor bir bak sen
Sınırları aç bakalalim kaç yabancı ülkede kalıyor her gün sahil guvenlik Avrupa'ya kaçmaya çalışanı yakalayıp ülkeye getiriyor hayaller aleminde yaşayın
Yav 2002 den beri Sol basın toprakları yabancılar aldı diyor. Sizde 2002 den beri bu masallara inanıyorsunuz. Bence tek taraflı haber kanalı dinleyerek at gözlüğü ile yaşamak yerine, at gözlüğünü çıkartıp diğer haber kanallarına da bakmayı öğrenin
Satılanlar diye arat gorurusun en basiti yabancıların aldıkları evlerden insanlar kirada oturamiyor
ben ülkemde bu insanları görmek istemiyorum
Eli silah tutan gençlerin kalması taraftarı değilim bende ama yaşlı kadın ve çocukları dâhi kovmak insanlığa sığmaz