Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Atıcılar Mahallesi Dik Sokak’ta, mahalle esnafı yoldan geçen genç kızların etek altından fotoğraflarını çeken 20 yaşındaki M. E.'yi fark etti.
Mahalle esnafı M. E.’nin yanına gidip neden fotoğraf çektiğini sordu.EKİPLER SEVK EDİLDİ Bir açıklama alamayan çevredeki vatandaşlar M. E.’yi darbetmeye başladı.
O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.
Bide dogrumu diye sormuşsun? HER onurlu NAMUSLU adamın yapacagını şeyi tam yapmamışlar , hatta hiçbirşey yapmamışlar , ilk başta o çeken ellerini kıracaklardı daha sonra Arabayla ezeceklerdi. Cihatçı yamyamlara bu yakışır , 10 kişi saldırmakla hiçbir yapmamakla adam olunmaz . bunları asmak lazım i*te bak sen sinirden yazamıyorum ne demek kadının etek altı çekmek? Yamyama bak
Canım kardeşim Tamamda ortada delil var , İşte böyle yapacaksın , senin ailene yapsalardı sen ne yapacaksın , pembe humanist olma , mermi yagdıracaksın böyle tiplere.
Tamamda dostum bu kanıtlı , O olayda zaten doktoru darp etmek saçmalıktır. biz pislikten söz ediyoruz. Sırf kurtaramadı diye doktor öldürmek cehalettir , işte bak bu cehalet , ikisi farklı konular burada pislik var , öldüreceksin elbette
Evet doğru, bu p*clere her sey mubah. Sadece bunlar için demiyorum bizim vatandasimiz da olsa meydan dayagi atilmasi lazim. Daha buna hic bir sey yapmamislar tamam yeter diyenlere de ayri ayar oldum. Biri de çıkıp boğazını sikmamis. Bunlara böyle tepkiler verilmezse daha cok devam ederler.
küçücük kız çocuklarına tecavüz eden TÜRKleri de paylaşsana. Suriyeli değilim türküm ama ırkçılığa gelemiyorum. Sapığın cinsi ırkı yoktur. Bu aptal yüzünden tüm suriyeliler sapık değil. Ama oluşan algı öyle olmuyor bir tane kötüye bakıp hepsini kötülüyor ap, tallar.
Teşekkürler gazetecilik yaparken tarafsız olmak en iyisi. Aşağıdaki kız da masumlardan da nefret ediyor herhalde. Bak dediğim olay, bir kötüye bakarak diğerlerini de yargılamak.
poliste de gerçi suç yok yargı da sıkıntı.. ama o yaptığı şeyin affı yok. iyi yapmışlar. hani yanlış anlamışlar desem etek altı görüntülerini çekerken yakalanmış nesini yanlış anlayacak insanlar
Helal olsun dövenlere. Halk ceza kesiyor artık. Ülkemde suriyeli istemiyorum baska vatandaş istemiyorum nefret ediyorum aralarinda cok azı iyi kimse acitasyon yapmasin sirf rahatsızlık veriyorlar
Evet ama konumuz bu değil , etnık koken değil , BUnu kim yaptıysa öldürmek gerekir , ama bu multeci cahilleri yamyam cihatçılar ne yazıkki egitimsizler ve ülkeye girdiler
Elbette , Pisliğin affı olmaz. Bide Dislikte gelmiş hemde dislike atanda KADINMIŞ. resmen utanç verici yarın öbürgün taciz edilirse bu yamyamlar tarafından acaba o kadar humanist olacakmı? .. .. bunlarda ne onur nede şeref kalmış
Suriyelilere aşık olan kızlarımızda var bitanesini bulup herkese sallıyorlar böyle. Git evlen sev bunlar umrumuzda değil ama ülkede cok sorun yapiyorlar ben gecmisimde o kadar cok suriyeliye arkadaslik ettim yardim ettim ki kız erkek biri bile iyi değildi kimi lezbiyen olup yapıştı kimi erkek tacizci çıktı ha masumları vardir cocuklar kadinlar bazi erkekler bazilari illa ki vardir ama onların yeri ülkeleridir. Bu dislike atan kadın aşagida irkcilik yapmayan diyen.. ne yazik ki bir gun tacize ugrarsa bagrir gene suriyeliler diye.. cok haklisin dostum!
Suriyelileri hiç sevmiyorum ya bir türlü sıcak gelmiyorlar bana. Benim ülkemdem de benden daha rahat lüx yaşıyorlar. Bide Türk vatandaşlığı alıyorlar ohh miss. Gönderin şunları artık ya