Çoğunuz duymuştur IŞİD Şengal'e saldırdığında 5 bin Ezidi Kürt erkeği öldürmüş kadınları da esir almıştı. Esir alınan kadınlar tecavüze uğradı köle olarak pazarlarda satıldı... PKK tarafından eğitilip silahlandırılan Ezidi savunma güçlerine mensup kadınlar tecavüze uğrayan kadınların intikamını alıyor bugün. 20 bin peşmerge 500 gerilla ve binlerce gönüllü savaşçının katılımıyla Şengal'i özgürleştirme harekatı başladı.
Tecavüzcü IŞİD yeniliyor kadınların özgücü kazanıyor
Harekatın sembol fotoğrafı IŞİD'in kafasına çuval geçirmiş Ezidi savaşçılar... Şengal'de yaşananları anlatan kısa bir klip
Şengal'li kadınlar IŞİD'i kovalıyor fotoğrafları gördünüz mü?
Pesmerge'nin yaptigi yanlis yüzünden ezidiler cok cekti.. Pkk ve Ypg güclerine kurban olsunlar.. Daglara kacan ezidilerin yardımınada onlar kostu.. Güvenli bölgelere aldilar bir kısmını tekrar silahlandırıp kendi aralarında onlara savasma imkanı tanıdılar..
Aralarindan Ypg'ye ayri bir sempatim var adamlar 4 parca icin can vermeye dünden hazir.. Kurtarılan bölgelerde cektigi halaylari izliyordum bende biraz önce.. Baksana sunlara..
kibrini kendıne sakla Ben müslümanım insanlar ölmesine sebeb olan pkkeyi ya da ypgyi ya da her hangi bir türk örgüünü testeklicek degilim neyse onu savunurum
En İyi Cevaplar