Ne düsünüyorsunuz bu konuda
Tarih boyunca her millete yardim eden tek ülkeyiz ama herkezden saldiriya ugruyanda tek milletiz
Sizin düsüncenizi merak ediyorum bu konuda
Elhamdüllilah türküz ve müslümaniz böyle insanlara ne gibi ders vermemiz gerekir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Ne düsünüyorsunuz bu konuda
Tarih boyunca her millete yardim eden tek ülkeyiz ama herkezden saldiriya ugruyanda tek milletiz
Sizin düsüncenizi merak ediyorum bu konuda
Elhamdüllilah türküz ve müslümaniz böyle insanlara ne gibi ders vermemiz gerekir
KS de bir siriye iran afgan tutumu var. Atatürk e kufurler ediliyor şikayet ettiğimiz zaman kaldırılmıyor. fakat bir afgan suriye iran bizim yorumumuzu şikayet ettiği an kalkıyor. Akp yanlisi Türk düşmanı ve Atatürk düşmanı bir platformda bu soruya yanıt aramaniz hata. Fikir olarak mültecilerin hepsi yollanmali ve vatandasliklari düşürülmeli, gayri menkuller ellerinden alinip sınır dışı edilmeli..
Basacaksın hepsine şamarı tekmeleye tekmeleye göndereceksin ama neredeee.. Türk bayrağına saldıran o negatif kısım gibileri belki aramızda geziyor nereden bileceğiz.
Alayı tespit edilip, en ağır şekilde cezalandırılacak.. Bu vatana da bayrağa da hiçkimse saygısızlık edemez.. Hele hele de bizim topraklarımız içinde..
Cevap
2Cevap
Sen de Türkçemize saldırdım
" Bayramiza " değil bayrağımıza
" herkes " değil herkes
" Ugruyanda " değil uğrayan da
" türküz " Türküz
" herkes ' yazmaya çalıştım bizden akıllı olan telefon herkes olarak düzeltmiş
Yanlış yazmayı başarmak da maharet
Bu dğünyada biziden başka dostumuz yok bunu görmek gerekir. kime yardım etttiysek sırımızdan vudrular tarih kitapları bunları söylüyor
Bayram değil ki saldırsınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?