Arap olduğumu duyunca genelde Türk gençlerden gelen bir soru var; Suriyeliler ayaklanır mı?
Vallahi, ihtimal var.
Çünkü tek bir milletten 8 milyon göçmen var. Yani resmen başınıza azınlık sorunu çıkmış. Ayaklanırsa PKK'dan 100 kat daha ölümcül olacaktır.
Mesela bunu öngören Arap ülkeleri Suriyeli göçmenlere kapıları kapatmıştı. Suudi Arabistan'da 1,5 milyon Hintli var. Ama onlar ayaklanamaz mesela. Çünkü göçmen olarak her şeyi kayıtlı ve kafasına göre ülkesine bile gidemiyor. Ama Türkiye'de bu durum yok...
Yani demem o ki yeni PKK hayırlı olsun. Geçmiş olsun.
Ben ve ülkem bu olayın başından beri Esad'ı destekledi. Olan Erdoğan'ın hırsı yüzünden ülkenize oldu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ülkemize hainlik yapacakların canı iki kuruş etmez gerçi çoğunun etmiyor. Eminönünde bayrak açıp burası afganistan önü, Suriye olacak diyorlardı. Bayrak yakmalar, Türklere hakaretler Erdoğanın onlara bedava alışveriş kartı vermesi, daha sayalim mi? Hepsi dağılacak inşallah en kısa sürede.
Sonunda akıllı bir kişi.
Ben Arabım hem de Suud'um ama asla Türkiye'deki Arapları desteklemem
Nereli olursak olalım ne oldukları belli. Hele Türkiyede hayatlarını yaşayıp ülkeyi bi yandan bölmek amaçları. En başta Erdoğanın buna sessiz kalması cok rezilce. Resmen bayrak yakıyorlar yansın ciğerleri umarım.
👍👍🙏
Benim Suudi Arabistan vatandaşlığım var.
Hiçbir Arap Türkiye ile arasını bozmak istemiyor.
Hiçbir Arap ülkesi de Suriyelileri desteklemiyor.
Herkes Esad kalsın Suriyeliler de Suriye'ye dönsün istiyor.
Her şey Türkiye'nin onayına kalmış.
şu an Suud, BAE, Kuveyt vs. Suriye'nin nüfusunun azalmasından çok şikayetçi.
Afganlar da gitmeli acilen onlar suriyelilerden de kötü olmaya başladı
Afganlar zaten hiç girmemeli idi.
Ayaklansınlar ayaklansınlar, Türk milleti bir ayaklanırsa çöllerine kadar kovalarız onları
Ayaklanmazlar
Ayaklanırlar.
Ve bu ihtimal en başından beri vardı.
Umarım ben yanılırım diyeceğim de Ortadoğu'daki hiçbir ülkede azınlık sorunu çözülememiştir. Türkiye'de de çözülemez kolay kolay. Göçmen mevzusu sıkıntı.
Kendi ülkelerindeki savaştan korkup kaçan kişiler bunlar
Korkup kacmiyorlar. Orada çatışan gruplar var Esad ile. Bunlar Esad karşıtları. Türkiye'ye gönderilme sebepleri YPG'ye yer açmak. Türkiye'yi de karıştırma planları var. Türkiye'yi karanlık günler bekliyor. Belki bir dolar 100 lira olacak, belki ülkenizde kan gövdeyi götürecek.
Umarım Ortadoğu ve Arap dünyasından anlayan biri yönetime gelir de Esad ve biz Araplarla iyi ilişkiler kurup ülkedeki sorunları çözer.