Rusya-Ukrayna savaşında kimi destekliyorsunuz?

Ben Putin'i yani Rusya'yı destekliyorum. Ukrayna'da hristiyanları öldürdüğü için Putin'e teşekkür etmek isterdim, Avrupa'da savaş başlattığı için, hristiyanların da yüreğine ateş düşürdüğü için 🇷🇺💙 Putin İsveç'te Türkiye Büyükelçiliği önünde Kuran yakıldıktan hemen 1 gün sonra Rusya'da bir camiye gitti, Müslümanları ziyaret etti, sanki Müslümanların yarasını sarmaya çalışıyor gibiydi. Başka hiçbir lider bu konuya dikkat çekmedi, Müslüman liderler bile. Putin ise Müslümanlara apaçık desteğini söyledi, oradakiler de Putin'e bir Kuran hediye etti, Putin de memnuniyetle kabul etti, ve "bugün Kuran'ı yakanlar bir gün Rusya mahkemelerinde hesap verecek" dedi. Doğrusu tüm bunlar korkak Müslüman liderlerin yapamadığı şeylerdi. Batı'ya karşı savaştığı ve bir çok kez Müslümanların yanında olduğu için Putin'i takdir ediyorum ve bu savaşta destekliyorum. İnşaAllah bu savaş nükleer ☢️ savaşa kadar ilerler ve Rusya tüm hristiyanların kafasına nükleer füzeler yağdırır. Bizde yanalım önemli değil, zaten yanıyoruz, tek isteğim batının da mahvolması. Bu yüzden Rusya'yı bu savaşta destekliyorum! 🇷🇺

Rusya-Ukrayna savaşında kimi destekliyorsunuz?