Rusya Ukrayna savaşında kimi destekliyorsunuz?

Ben ukraynayi destekliyorum Rusya'nın işlediği birçok savaş suçu var Ukrayna'da taş üstünde taş birakmadilar o kadar masum insanin ölümüne yaralanmasına yol açtılar trumpun yaptigida yuzsuzluk ukraynanin suriye gibi olmasini istiyor verdiği paranın 3 katını istiyor tefeci gibi ve o ülkenin para kazanabilicegi minaralleri istiyor savaş suçlusu putini ovuyor savunuyor umarim savaş biter ve putinle Rusya'nın yaptıkları yanlarına kalmaz birgun hesabı sorulur İsrail savaşında o kadar ses çıkaranlar neden Ukrayna için hiçbir şey söylemiyor Ukrayna'da ölenlerde insan degilmi kim bilir ne zaman savaş biticek daha ne kadar masum insan ölmeli ki bazı Rus askerler ve komutanlar bile ukraynaya gidip iltica edip ukrayna ordusuna katıldı onlarin aciklamalarina bakin 18 binden fazla Rus askeri Ukrayna ordusuna katildi savaşın başından beri savaş suçlusu olmak ve çocuk öldürmek istemiyorum diye konuşan rus askerleri var tehdit edilmisler başlarına silah dayanmış ailelerine zarar vermekle tehdit etmişler ukraynaya saldırmaları için
Rusya 🇷🇺
Ukrayna 🇺🇦
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Rusya Ukrayna savaşında kimi destekliyorsunuz?