AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Göz altı da yalandır, işlem vs olmaz. Sistem adamına bir şey yapmaz
Kadınlar seslerini çıkarmazlar ise normal, seslerini haykırmalılar.
Ayar oldum o. clarina. mesleği kullanarak yoldan geçen erkeklere de silah çekip tekme tokat atiyorlar..
Hayır, bu ülkenin polisine güvenemeyeceksek kime güveneceğiz?
Bekcilerin alkollü çikmasi ayri bi skandal
Çekmezler bu ülkede🙄
İnanmıyorum.
Hiç bir insan sebebi yere dayak yemez
ön kapıdan girip arka kapıdan çıkacaklar
İnanmıyorum. Peki ya siz?
Artık bu ülkede bir şey şaşırtmıyor beni
Kesin madalya takarlar aksini beklemeyin.
Orada 1 tane adam yok.
Helal olsun iyi yapmışlar. Ellerine ayaklarına sağlık o polislerin.
ne tür bir zihniyetin var senin ya
Ben anadolu çomarıyım
Gülüyorum sana sadece o kadar acinacak ezik bi haldesin ki yazik...
belli oluyor
İroni yaptığımı anlamayacak kadar zavallı olan sizlersiniz :D
Nasıl bir zihniyet bu inanamıyorum
Ironi yapmis baya komikti dayicim ya
Hemen serbest bırakılırlar bence
Baya erkek gibi dövüşmüşler büyük saçmalık.
Şu Ankara ne kadar sığır bir yer
Adalet yok bu ülkede salmıslardır bıle
Hiç sanmıyorum. nerde Adalet varki bunda da olsun
Adaletin başındaki adam mıy mıy 😁
@Atlas_du aynn
Bence olay bambaşka gibi
Sebep ne neden kadina el. kalkmaz ki
Hiç sanmiyorum artık kimse güvende değil.
Erkek eğemen toplumda kadına şiddet bitmez
Sanmam
Türkiye burası hiç sanmiyorum
Bu ülkedeki çoğu şeye inancımı kaybettim artık
CHPkk oyunu bu
inanmiyorum
İnanmıyorum
hemen bırakırlar
umarım ceza alirlar
Türkiye'de yasa yok ki parana geçiyor sözün
Esc. mi acaba onlar olay ne
Tabiki hayır
polisler terfi alır
gerekçe neymiş
seks yapmak istememeleri , kızlar bardan cıkmış eve gidiyor , yedik içtik seks yok diye saldırmışlar
Cezalandırılmalı
Niye dövmüşler ki
Bende onu sorguluyordum
kadın konuştu seks teklifi etmişler otele gidelim diye kadınlar kabul etmemiş , lafla taciz sonrası dayak
@Atlas_du eğer öyle ise meslekten atılmalıdır gerekiyor
Atılmaları*
Olay ne
Tabii ki de evet hiçbir şey inanıyorum
Yazık ya kime güvenecegiz
Hiç savunmasız durmuyorlar tam kaşarlar
Sen ciddi misin yoksa ironi filan mi bu
@smslsmsm ben o dayağı desteklemiyorum ama kaşar duruyorlar kusura bakma. Bir sürü erkeğe kafa tutacak kadar cesurlar. Dua etsinler yüzleri gözleri sağlam kalmış. Ben savunmasız dediğin kısmına dikkat çektim
Birincisi soruyu soran ben degilim kardesim ikincisi kızlarin neresi kaşar duruyor. Ne kaşarlık yapmislar. Dayak yiyerek mi kaşarlık yapmışlar? Sen dayak yerken engellemege calsimaz misin ki bu kizlar onj da basaramamis...
@smslsmsm arkadan adama vuruyor sonuçta karşısındaki kişiler normal değil şahsen ben kafa tutamazdım. Savunmasız demek yere çöküp çaresiz kalan demektir
Kizlar zaten savunmasiz gormuyor musun ne haldeler dayak yiyorlar
Savunmasiz olmasalar niye dayak yesinler
@smslsmsm bak konuyu hala anlamıyorsun dayak yemelerini demiyorum bu konularda tecrübeli gibi vücut dilleri. Adamlara manevralar yapıyorlar ha dövemiyorlar dayak yiyorlar o kısmı ayrı
Insan dayak yerken kendini savunmaya calisir bu her insanda olur cocukta bile olur fakat her insankendinj savunmayi basaramaz sadece çalışır eger bu kızlar savunmasiz olmasalardi dayak yemezlerdi savunmasiz ne demek savunma gücü olmayan demek bu kizlarin neresinde sqvunma gucu var olsalar bu halde mi olurlar Allah aşkına
Kendi hemcinsine kaşar diyen bi kadindan ne fayda gelir bilmiyorum ama hayaaatimmm kaşar oldugunu kiyafetine bakarak mi karar verdin yoksa kiyida kosede para verip si. kisirken mi gordun hayiridr?
@Tatliprenses_hchdh senden böyle bir cevap beklemezdim şaşırttın beni Çünkü eger yablis hatırlamıyorsam o kisi sendin nickin asiri benziyor burada derdini anlatan pisman olan bir kiza abazalara malzeme oldun demistin yabi bu kizdan daha beterink yaptin 2 gunde boyle bjr değişim insani sasirtiyor acikcasi
@smslsmsm evet oradaki olayda ayniydi yok bakirelik yok o yok su kadinlari degersizlestiren kendisini de degersizlestiren her kadinin karsinda bile onlarin hakkini savunuyorum o abazalarim yorumunu gormedin sanirim sok. tular mi hayiridr falan o kizin amaci sadece ilgiydi
Senin anana sana küfür etse * biri susacan galiba , hadi onlar kaşar , adam otobüs bekleyeni ayırma geleni ana avrat küfür edip onlarıda basıyor tekme tokat
Ya kızım sen hasta mısın ben o soruyu okudum ve o soruda kizin ilgi gibi bir amavi yoktu kiz pisman olmjs bir hata yapmış ve deridni analtiyor gururu kirilmis sen tanimadan bilmeden etmeden insanlari niye yargılıyorsun kadinlari degersizletiren sensin oradaki abazalardan bile daha beterini yaptin uzgun insani yarasindan vurdun belki de ona cok buyuk zarra versin o sozlerinle ne bicim bir insansin sen tanımadan bilmeden etmeden insanlara su yaptığına bak sen kimsenin hakkini savunmuyorsun sen kadinlara dusman oluyorsun onlari degersizlestoroyorsun
Belki senin o sozlerini ciddiye alip kendini strese sokup cevap verecek yahu insanlara yardim etmeyin ama knlari yaralarindan burmayin eger bu kiz dediğin gibj biri olsaydı pisman olup kendinj bu hake getirmezdi simdk de aynisini yapiyorsun kasar diyorsun kizlara yagu sen tanımadığın etmediğin zor durumdaki hemcinslerine neden boyke yapıyorsun niye uzgun yarali insana bunlari yapıyorsun azicik insan ol be
Yahu*
Atlas_du ya bırak ruh hastasınin teki kime saldiracagini şaşırıyor bunun gibilerine insanlara yaptıklarının aynısını yapmak gerek...
@Atlas_du*
birine ilgi meraklisi der digerine kadar der herkesi kendi gibi sanıyor kavgadan besleniyor
Kaşar*
@smslsmsm ben mi kaşar demisim okudugunu anlaman yok herhalde bu sorunun altina yaptigim yorumlari gormedin herhalde keske herkes benim gibi olsa canim o kiz gibilerini her gun ayni sorularla yok sevgilim soyle yapti soyle yaptik pismanim bende sandim yine bakirelik muhabbetim megersem kiz biriyle sekting ne yapmis sanki buyuk bi olay gibi anlatiyo ilgiydi amaci okudunu anlamadan saldirma
Demek istedigim artik kadinlarin cinsellik yasayamacagi algisini kirmakti yine biriyle yatildi ve pisman oldu sandim bu sorulardan ben gunde 10 kere goruyorum bunlari kadinlari degersislestiriyo sanki cinsellik ihtiyaclari degilmis gibi yorumlarda bacım. pu demisler bu kizlara tek bi yorum yazmiyosuniz ben yine kadinlarin arkasinda duruyorum bana saldiriyosun pesss
Canim benim ben kimseye saldırmıyorum ben sadece kızıyorum cunku gerçekten pisman olmus ve dertki olmus olabilir senjn icin kucuk bir sey olabilir ama onun icin buyuk bir hatadir mesela yani ilgi icin yapmamistir ama sen tutup da bilmeden o kiza o sekilde yazamazsin cevabini kalodrmos ama o kaldirana kadra binlerce insan goruyir o cevaplari yazmadigimiza bakma okuyoruz sen o kiza abazalara malzeme oldun yazmistin cok iyi hatirliyroum kiz orada gerceten dertkiyse uzgunse ya ilgi aramiyorsa sen ona ne kadar agir bir sey dediginin farkinda misin ben buna kızıyorum
Hayur tabiki
Neden böyle yapiyirlar anlamıyorum gerçekten...
Sanki İran
İnanmıyorum...
Millet delirdi lo
Yazik ya
Yok artık ya