Çeşme'de bir beach club'a kiloları nedeniyle alınmadığını söyleyen kadın müşteri bir anda gündem oldu.

Çeşme'de bir beach club'a kiloları nedeniyle alınmadığını söyleyen kadın müşteri bir anda gündem oldu.

Bence kilosu nedeniyle alınmaması kötü olmuş.. ayni bir insanı ne olursa olsun kilosu yüzünden ya da giyimi yüzünden inancı yüzünden veya siyaset değerli yüzünden bir yere almak ya da almamak bu tür kararlar verilmemesi gerekiyor. yeteneği var mı? iyi bir insan mı? buna bakılması gerekiyor tabi ki de.. yani özellikle bu yüzden almamaları kırıcı olmuş
Kıyılarda özel mülkiyet nasıl oluyor zaten ilk önce ben bunu anlamıyorum. B0kunu çıkardılar ülkenin. Saygı ve empati zaten yok. Haberlerin çoğunda kan gövdeyi götürüyor. 9 yaşında erkek çoçuguna taciz olayı ayyuka çıktı. Bu olaylar ve bu olay da olmaması gereken şeyler ama bu tarz olayları video ile mekan sansürleyip avukatlara ve gerekli turizim artık hangi bakanlık denetimi için de ise şikayet ettirebilirler. Elit kesimler üstelik toplansınlar para da var sorun görmüyorlar videoda gördüğüme göre. Birleşsinler.
Ben sıkıldım adtık bu muhabbetlerden ya. Yok türbanlı olduğu için, yok açık olduğu için, yok crop giydiği için, yok çarşaf giydiği için, yok zayıf olduğu için, yok kilolu olduğu için. İçin, için, için.. Yeter be kardeşim. Yeter. Gerçekten yeter. İnsanlar size göre değil kensilerine göre yaşayacaklar ya. Nolur artık şu için'leri bırakalım ve daha güzel şeyler konuşalım nolur
Eic için teşekkür ederim
Videosunu izlemedim, muhtemelen anlattığı gibi değildir
Onun dışında hususi işletme, tipine bakar beğenip almaz, kıyafet kuralı koyar, uymazsın almaz. Alınmadım diye ağlaması gerçekten abes
Niye Türkler her konuda sürekli ağlıyor? Özellikle kadınlar, inanılmayacak bir biçimde ''bu benim hakkımdı ve hakkımı gasp ettiler'' edebiyatı yapma hali var.
Adamlar seni almamış işte, yasal olarak meşru bir şey, bize ne?
Cevap
14Cevap
bir de utanmadan adam soktuk tanidikla girdik falan diyolar kdjfjdj bu ablanin derdi oraya neden bu sekilde "torpille" "para basarak" belli bi azinligin girebildigi degil, neden kendisinin o azinliktan olmadigi 😃 komedi. inanmıyorum bu arada kilodan dolayı alinmadigini. iceri alinmadi boyle tepki cekmek istedi bence.
Evet haklı olabilir. Ama mekanın zaten şiddetle çoktan adı çıkmış. Bir yere giderken önce bir yorumlarına puanına vs bakmak aklınıza gelmıyor mu? Buna gittikten sonra mı bakılmış neden o mekan seçildi mesela video sonunda eklıyor hatta fotoğraf video için gitmeyin vs ben şuralara gittim buralara gittim hanı bu kadar tepeden konuşulabiliyorsa. Bilmıyorum ya kurduğu yüksek yüksek cümleler beni irite etti.
Araya adam bile sokmuşlar ve araya adam falan sokması gerektiğini bilecek kadar bilinçli şekilde gitmiş oraya. Araya adamlar sokmamı gerektirecek bir mekana neden gireyim ya zorla ben. Story çekmek için mi? Sonra video atıyorsun neredeyse yalvararak girdiğin mekanı küçümseyen tavırlarla. Öyle bir konusuyor ki sanki o an oraya denk geldik girmeye calıstık izin vermediler zorbalıga ugradık gibi.
6 dk video çekip pr yapmış kerizlerde bunu yemiş. denize girmek için önceden rezervasyon yaptırmak hatta tanıdık adam ile giriş yapmak vs çok çok saçma kimse bunları neden konuşmuyor kafayı yicem. olay dress code falanda değil. böyle yerlere gidenler sırf story için gidiyor kendini kanıtlama çabası eziklik içgüdüsü ve sonradan görmüşlük.
kıyıların inanılmaz ama inanılmaz ufak bir azınlıga ayrıcalıklı bicimde kapatılmasına, citlenmesine icerlemiyor, o azınlıgın bir parcası olmadıgına, daha dogrusu o azınlıgın bir parcası olduguna kendi inandıgı halde baskasını inandıramadıgına icerliyor.
Bu bir iddia. Kadın doğruyu mu söylüyor yoksa yalan mı konuşuyor bilmiyoruz. Eğer ki anlattıkları gerçekse, o beach'e gerçekten yüksek meblağ para cezası ve yaz sonuna kadar kepenkleri kapatma cezası verilmeli.
Eğer ki yalansa kadının para cezasına çarptırılması gerekli.
Herhangi bir işletmeye herhangi bir insanı müşteri olarak kabul etmedi diye ceza kesemezsin yalnız.
Ayrıca beach club nedir mk? Niye bu kadar moda oldu bunlara bir de plajları kiralıyor devlet, yasadışı biçimde
Küfür etmeden konuşur musun 😒🤦🏻♀️
Eğer ki kilosundan ötürüyse insan haklarına dair bir suçtur bu. Ve ceza kesersin.
Öyle bir şey yok, işletmenin müşterilerini seçme hakkı var. Mesela isteyen başörtülü almıyorum da diyebilir, dünyanın her yerinde dresscode diye bir şey var
Her şeye de ''Vay anam insan haklarına müdahale'' demeyi bırakması lazım bu ülkenin.
Onun haricinde, bunların kilo yüzünden atıldığını sanmam muhtemelen sarhoş falandılar yahut yer seçemediler kovuldular
Yahu parasıyla değil mi? İşletmenin müşteri seçme hakkı olması bir nevi kast sisteminden hâllice. Normâl mi bu ya?
Ve evet her şeye insan haklarına müdahale diyebiliriz. Aynısı sana yapılsa hoşuna gideceğini sanmam.
Evet normal. Kast sistemi ile ne alakası var, belli bir bölgedeki clubların tamamı örgütlenip belli bir kesimi dışlıyor olsa diyeceğim ki belki haklı
Onu da geçtim, kast sistemi doğuştan gelen sınıfların üzerine kurulu bir toplum modelidir, bununla ne alakası var?
Hoşuma gidip gitmemesi ile alakası yok, ''Bu kurum şerefsizdir'' der geçerim kalkıp insan haklarına müdahale ediyor demem
Mesela ''Biz Türkleri almıyoruz'' diyemez kimse. Neden? Çünkü burası Türkiye. Türk ülkesinde Türk vatandaşlarına yok diyemezler
Amma, onun dışında böyle her şeyin mutlak hak olduğu gibi bir durum yok burası kamu kurumu değil bir şey değil.
Vay anam sende ne çene var.
Kast sisteminden hâllice dedim. Kast sistemi demedim. Ne demek olduğunu biliyorum.
İnsan ayırt etmek normâl mi Allah aşkına? Tipine, şekline göre resmen ayrım yapılıyor.
Emin ol yabancıları şişmanda olsa zayıfta olsa bayıla bayıla alıyorlardır. Nasılsa onlar velinimetleri. Biz kapı mandalı.
Devletin kabahati zaten ne diye denizin dibindeki yerleri işletmelere veriyorlar, haram zıkkım olsun.
''İnsan ayırt etmek normâl mi Allah aşkına? Tipine, şekline göre resmen ayrım yapılıyor''
Normal
''Emin ol yabancıları şişmanda olsa zayıfta olsa bayıla bayıla alıyorlardır. Nasılsa onlar velinimetleri''
Bu hususta öyle bir şey olup olmadığını bilmiyoruz
Her gördüğüm habere inanmıyorum. Beach Clup lar para için vardır. Parası olan hiç kimseye de hayır diyip göndermezler. Perde arkasında mutlaka başka sebebler ve olaylar olmuştur.
Konuyu iki taraflı dinlemek daha doğru olur.
Fakat genel düz mantık algısına göre davranırsak eğer fizikten ötürü almaması doğru bir uygulama değil.
Bu tarz şeyler varsa otelin belirtmesi gerekiyor. Gelen ona göre gelir.
Ya böyle yerlere fırsat bırakılmamalı. Kanunda bir yerde bir yeri olmalı. Doğru bir uygulama olduğunu düşünmüyorum kimse hayatını başkalarına göre şekillendiremez yaptıkları saygısızlıktan başka bişey de değil fikrimce
Türk insanının en büyük sorunu fiziksel özelliklerine göre insanları yargılamak, dışlamak ve aşağılamak bence. Gündeme gelecek başka konular varken böyle konularla gündeme gelmemiz içler acısı.
İyi oluyor ne diyeyim. B*k var momo da 😂
Karının hayat kalitesi anlayışı hangi biiçe girip giremediğinden ibaret olmuş. Onlarda ona göre muamele çekmiş işte. Tencere kapak...
Kilosu yüzünden alınmadı ne demek ya aşırı iğrenç bir tavır. O zaman diğer insanlar da alınmasın çünkü kilolular alınmıyormuş.
Burning Sun skandalını hatırlatmıştır. Zayıf ve manken gibi kadınlar arasından birisini seçip tecavüz etmek gibi planları mı var?
Böyle isletmelere para kazandirmam asla terbiyesizler
Erkeklerin başına gelmiyor su işler cidden 😅
Kılolular daha fazla terliyo içerdeki oksijeni emmesin diye almamıslar
Ooff şöyle saçma yerler kapatılsın ya. Şunları gördükçe türk insanına olan nefretim daha da artıyor.
Sikayet etsin kadin para cezası yesin o yer.. misss gibi.. zaten lahmacunlardan kazanıyorlar
Can güvenliği bakımından denize girmesi zor olur ama mekana alınmadıysa sonuna kadar haklı.
Başka sebebi vardır. Oralarda aşırı kilolu insan bol.
Çok güldüm buna allah affetsin xdkc
Çok saçma ve saygısızca bi tavır
saçmalık
ayrımclık
bu gerçekse
Beach klup hakli
Yalan söylüyor
Yalandır ya internette her b*ka inanmamak lazım
hayır doğru bulmuyorum
🤦🏼♀️
Konu troll görünüyor yemedik desem?
Sebebi başkadır