Olası bir deprem için mi yoksa bir haltlar yemek için mi geldiler
ABD, Türkiye - Yunanistan sınırına binlerce tank yığdı! Amaç ne?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saçma sapan tweet'lere inanmayın yahu. Binlerce tankı ışınlayarak mı göndermişler de oraya yığana kadar kimsenin haberi olmamış. Bir tane doğru düzgün haber kaynaklarında bile geçmiyor. ABD oraya üs açma istiyor sadece, sadece istiyor. Nasıl ki zamanında Türkiye'de İncirlik üssü vardı şimdi de Yunanistan'a açmak için görüşüyorlar.
Koskoca ABD beyinsiz de hava saldırısı yapmadan tankları geldi yığdı bizi işgal edeceğini herkese duyuruyor. Pubg'de bile bu kadar saçma şekilde "rush" atılmaz yani. Bir de olası bir deprem ne alaka yani.
Tweet'in kaynağı dötü, inanları da döt kılı.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abicim bu ne gerginlik sayfa güvenilir bir sayfa Ve zaten saldırı yapacaklarını söylemedim Bir yorum okudum sadece düşündüm Demedim ki ayağa kalkın saldırı var ayıp ya bu nedir
Ben de sana diyorum ki saçma sapan şeylere inanmayın diyorum. Biraz mantıklı düşünsen bunu ciddiye almazsın.
Saldırı yapacaklarını söylemedim diyorsun ama yine bir haltlar mı yiyecekler diye de soruyorsun ama. Halttan kastın tankları çarpışan araba gibi kullanıp eğlenmek değildir herhalde. Başta kendin olmak üzere kimsenin aklı ile dalga geçmeyin.
Geriliyorum çünkü düşünceden, mantıktan uzak kişilersiniz ve bu ülkede oy kullanıyorsunuz.
Senin gibi birinin zihniyeti ortada 2 kelimesinden biri seçim oy Ben oy kullanmadım Ve öylesine sordum çünkü bu haberi gördüğüm sayfa güvenilir ve yorumlara baktım inandığım için değil daha iyi bilen biri çıkar diye sordum Adam gibi sövmeden anlat Benim gibi bir kız gerildi ayıp ya Neyse gerilmene sebep oldum özür dilerim
Kes be kullansam suç kullanmasam suç Baştaki partiye versem koyun Diğerine versem hain Vermesem beter Abi ben öleyim siz gibiler egonuzu tatmin edersiniz Haber görüp paylaştım oraya tankları dizmedim birilerine olan nefretini benden çıkartma 🥺
Umarım. Türkiye buna karşılık tank avcısı envanterini yeniliyor. Yunanistan'ın zırhlı birlikleri Türk güçlerini bastırma konusunda yetersiz olacağı için m1a2 abraams'lar ve birçok mrap , m2 bradley dede ağaca sevk edildi. Umarim savaş filan olmaz. Olursa da yunanistan ve Türkiye zor toparlanır ve 50 yıl kaybeder Türkiye
Abd'nin asıl amacı yunanistan birliklerini eğitmenin yanı sıra polonya -macaristan-ukrayna hattına kolay bir sevk merkezi olması. Jeopolitik konumu iyi rusyaya karşı