AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
dünyanın her yerinde abd üsleri ve silahları var. Türkiyenin içinde de var etrafına bakmana gerek yok
Egeye niye kuruyor kime karşı? Bi de pkk ya tir tir gonderiyor
italyaya neden kuruyor kime karşı? ya da hawaiye alaskaya ispanyaya?
abd nin işi gücü yok ya türkiyeyi kıskanıyor ya da türkiyeye saldırmak istiyor. adamlar gelse bir avuç parayla ülkenin yarısını satın alır
Amac helen devletini yeniden kurmak
Newyork times 'ın bi haritasında İstanbul özerk devleti yazıyordu. Izmır icin de. Zaten yunanistanı kışkırtıyor. Silahsız olması gerek adalara silah koyuyorlar
ne kazanacaklar helen devleti kurunca?
Copernicus :) bu tarz konularda herkes her yerden kendi iddiasini. destekleyecek şeyler bulur. Ve herkes takipçi de bulur. Kimse kolay. kolay. savas. istemez. haritalar, istihbaratlar, iddialar, kulisler... Hep psikolojik işler. n
Eninde sonunda herkes daha. güçlü olmaya çalışır. Bı bakarsın iki can ciğer. devlet. dusman olur
Bı bakarsın. dun bop. esbaskanligi. gorevi. ile. gelen biri bugün görevi kendine verenlere atar yapar. Dün kizil komünist dediği rusa "dostum" der.
Bunlara güvenip de iş olmaz.
@StigmaStyle kardeşim hiç kimseye güven olmaz. Ne abd ne rusya. Kimseyle de can ciğer degiliz. Ama bunlar
1453 'ün rövanşını almaya çalışır gibime geliyo
Alakası yok bence ambargoluk işimiz var abd işin makarasında
Amaç ne o zaman
Eğlence çünkü rusya ukrayna savaşıyla beraber abd'nin sözünün tamamen geçtiği ortaya çıktı tek yapmaları gereken tek şey bize ambargo koymayanları ya da destek olmak isteyenleri vurmakla tehdit etmek ardından ambargo yağmuruna tutuluruz dışa bağımlı bir ülkeyiz diye savaşmadan savaşamadan rahatlıkla yeniliriz olası seneryo bu bence
Canım benim ambargo ile hangi toprağı alacak savaş olmadan? Ambargo terbiye etmek icin yapılır, toprak almak için degil
Açlık iç savaş? tek yapmaları gereken beklemek
Onu yapacak zaten. Ama askeri operasyon şart. Başka nasıl alacak, yunanistanda durarak mi
Rusya'nın (kendi kendine yeten dışa bağımlı olmayan bir ülke) bile zar zor dayandığı yaptırımlara Türkiye mi dayanacak güldürme beni kanka
Tr de Rus destekli darbe veya kaos ihtimali olabilir (ulusalcı klik) . Ona karşı hazırlık.
2023 kritik.
@StigmaStyle ulusalcılar o kadar güçlü mu
Kesilen inek bile can verirken son bir hamle yapıyor
2023 tuhaf bi yıl olacak. her şey oraya birikti. 2023 bi başlangış aslında. Sonra uzun savaşlar var
Kim daha güçlü bilmiyorum. Ne olur bilmiyorum. Temennim ne olursa olsun millet birbirine karşı silahlanmadan olsun.
İran ve Rusya için. Bizim payımıza ise duracağımız tarafın bedelini ödemek düşecek.
Iran icin irak var. Hatta türkiye var, pakistan var. Bi sürü ülke var. Yunanistan bi ücra rusya bi ucta
İlla sınıra çok yakın olması gerekmiyor. Ukrayna olayı tekrar olmasın diye daha geride de cephe kuvvetli olmalı.
Ukraynaya girdi zaten. Bu kadar üs varken niye bi şey yapmadı madem?
Zaten öyle çok da savaşla dize getirecek kadar masraf etmeleri gerekecek bir konumda değiliz ki zaten Türkiye ile savaş pahalıya patlar.
Bence ilerde savaş çıkmasın diye de bir denge kuruluyor olabilir.
Savaşmaya karar vermek kolay değil. Hele birilerinin düşündüğü gibi hedef Türkiye ise daha zor. İran da zor, Rusya da zor.
Onca us mus. asker vesaire. Olmasalar kimbilir daha neler olabilirdi.
Yunanistanı sürüyor. Onunla savaş başlatıp, onu destekleyerek tüm ülkeyi alabilir. Silahlarına karşı koyacak güç var mi bizde
O güç yok. Ama bizimle savaş zor ve uzun olur. Tekrar olacak ama bize karşı savaş kartına ihtiyaçları yok. Bizim de disimizda bir savaş olursa umarım Atatürk. gibi dışında kalırız
Imkanları varken istanbulu niye bi daha almasinlar
Bilmem.
Dünyada yeni bir düzen kuruluyor haliyle savas söz konusu olabilir