Bazı savaşları kazanmış olsan da kaybetmiş olursun sonucu doğurur mu? Her adaya ABD üssü kurmuşlar ve bunların bu özgüveni yoksa bunları ezerek kazanırız. Bence ilk savaşı başlatan asla biz olmamalıyız. Sizce?

Bazı savaşları kazanmış olsan da kaybetmiş olursun sonucu doğurur mu? Her adaya ABD üssü kurmuşlar ve bunların bu özgüveni yoksa bunları ezerek kazanırız. Bence ilk savaşı başlatan asla biz olmamalıyız. Sizce?
Amerika'nın gazına geliyor tahminimce. Rusya-Ukrayna savaşından haz alamadı herhalde ki sıra nato ülkelerini kapıştırmak olsa gerek. Savaş iyi bir şey değil ve Miçotakis, seçim yaklaşıyor diye birtakım maceralar peşinde fakat işin sonunda felaketin olacağından haberi olsa gerek.
Yunanistan son 2-3 senedir askeri yatırımlarının farkında mısın parası yok ama amerika veriyor bunlara adamlar resmen vurun biz arkanızdayız diyor. :D
Ukrayna'ya da öyle yaptı, noldu? Rusya bitirebildi mi?
Amerika'nın gazına hangi ülke geldiyse, hepsi felaketle sonuçlandı. Toparlanması çok zor. Kaldı ki iki Nato ülkesi birbiri ile savaş haline girerse nolacak? Diğer Nato ülkeleri, acaba sıra bize de gelir mi korkusu içerisinde çalkantı oluşacak ve dağılma sürecine girer. Herhangi Nato ülkesine açılan bir savaş, diğer ülkelere açılmış sayılıyor. Bu maddeyi napacağız? Yani ben zannetmiyorum savaş olacağını ama Miçotakis, burada muhtelemen oy kaybını Türkiye üzerinden oynayarak bir şeyler peşinde, Amerika'nın verdiği destek ile.
Amerika tek başına Dünyanın süper gücü olabilir ama Rusya'yla olan ilişkileri de göz önünde bulundurursak ve Türkiye'nin gücünü hafife alamaz. Bir dünya savaşında ki inşallah olmaz bu Amerika'yı dümdüz ederler çünkü Amerikan'ın yanında kimse olamaz adam akıllı güç olarak çünkü hepsini savaştırdı birbiriyle Rusya , Türkiye'nin arkasında olacak ülkeler daha fazla var. Ukrayna'yı Rusya sivilleri gözetmeksizin bombardımana tutsa ezer geçer bunu bilmeyen yok. Ukrayna Amerika'nın eseri. Ama Rusya'ya bunu yaptıramaz çünkü onlarda en az onlar kadar süper güç :D
Bir gece ansızın gelebiliriz lafı açıkca savaş tehditi. İki tarafta boş savaş çığırtkanlığı yapıyor
Senin toprağını işgal etmeye çalışıyor kendi bölgende yer altı kaynaklarını arayamazsın diyor
O yüzden iki taraf dedim. Türkiye tüm komşularıyla düşman olmak yerine mantıklı bir dış politika yürütse yunanistana diplomatik baskı kurabilirdi
Akıl vermesi kolay adamlara ne yapacaksın gel beraber arayalım felan mı? :D Ortak yolu benim toprağımda gezmemesi olur ancak
Ukraynanin yaptigi hataya dusuyorlar, gaza geliyorlar...
Savaştan korkmuyorum ama geleceğimizi ekonomik anlamda berbat edebilir ne kadar berbat olabilir diyebiliriz şu an içinden ama baya baya.
Her zaman öyleydi ama bu kadar kötü değildik
Cevap
2Cevap
Bence gaza geliyorlar biraz
Arkasındaki devletler güçlü onların gazıyla
Hep Amerika'nın oyunu savaşlar ama fazla zıplamaya devam ederse 10-20 yıl içinde Dünya savaşını görürüz ama Amerika diye bir yer kalmaz bu sefer birlik oldu mu ülkeler zaten Rusya'yla ilişkileri malum ki Rusya 1-1 savaşta bile aklını alabilir onlarda Rusya'dan çok çekiniyor RTE iyi yanaşıyor Rusya'ya bence şu anlık
Yunanistan'a 🖕 bu girsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?