yunanlar daha iyi yaklaşsa türkiye dost bile olur ama saçma sapan bi gemi oradan geçmiş falan hemen haberlere çıkıyo. dünyada birbirine en çok benzeyen 2 milletiz ama siyasal olarak olarak böyle değil
asıl sıkıntımız araplarla , biz onlara o kadar yardım ettiğimiz halde nankorlük yaptılar ve başka ülkeri savundular onların yanında oldular sürekli hala devam ediyolar. bide bizim ülkemizden ev alıyolar istemiyoruz ülkemizde arap. macaristan adamdır. pkk'nın terör örgütü olduğunu söylüyor ve bunu avrupaya ögretmeye çalıştı. her konuda destek çıkıyolar keşke bizim devletimizde macaristanla sağlam ilişkiler kursa
evet öyle. başkanları bile biz hun türkleriyiz diyor. ama şöylede birşey var kazaklar kırgızlar türk olduğunu kabul etmiyo iyi empoze etmişler bunu zaten bi halta yaradıkları yok tiplerine baksan zaten hepsi moğol gibi mk ayırt edemiyorum
Aynen Rusya baya onları etki alanına almış Kazakistan çıkar ordan çok farklı kazaklar latin harfabesine geçti Rus etkisinden kurtuldular bakalım ne olacak
kendi dilini bilmeyip rusça bilen var o derece yabi kırgıza sordular türkle evlenirmisin dediki kanımın bozulmasını istemem. ezikler bi halta yaradıkları yok nefret ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
savaşmaz ama savaşsada yunanistan yanına birsürü ülke çeker arap ülkeleri , fransa..
yani yine tek kalırız savaşta
Malesef
yunanlar daha iyi yaklaşsa türkiye dost bile olur ama saçma sapan bi gemi oradan geçmiş falan hemen haberlere çıkıyo.
dünyada birbirine en çok benzeyen 2 milletiz ama siyasal olarak olarak böyle değil
Keşke dost olsak
keşke
Ama olmuyor
zaten artık öyle bi sıkıntımız yok sadece bazen ufak olaylar oluyo.
Aynen
asıl sıkıntımız araplarla , biz onlara o kadar yardım ettiğimiz halde nankorlük yaptılar ve başka ülkeri savundular onların yanında oldular sürekli hala devam ediyolar.
bide bizim ülkemizden ev alıyolar istemiyoruz ülkemizde arap.
macaristan adamdır. pkk'nın terör örgütü olduğunu söylüyor ve bunu avrupaya ögretmeye çalıştı.
her konuda destek çıkıyolar keşke bizim devletimizde macaristanla sağlam ilişkiler kursa
Macaristan 🇭🇺 turan ülkelerinde galiba
evet öyle. başkanları bile biz hun türkleriyiz diyor.
ama şöylede birşey var kazaklar kırgızlar türk olduğunu kabul etmiyo iyi empoze etmişler bunu zaten bi halta yaradıkları yok tiplerine baksan zaten hepsi moğol gibi mk ayırt edemiyorum
Aynen Rusya baya onları etki alanına almış Kazakistan çıkar ordan çok farklı kazaklar latin harfabesine geçti Rus etkisinden kurtuldular bakalım ne olacak
kendi dilini bilmeyip rusça bilen var o derece yabi kırgıza sordular türkle evlenirmisin dediki kanımın bozulmasını istemem. ezikler bi halta yaradıkları yok nefret ediyorum
Aynen öyle bakalım ne olacak
🤷♂️
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Yunanistan zamanında yediği tokatı unutmadı göze alamaz Türkiye gibi süper güce kafa koymayı
Süper hüç değiliz daha ama ilerde oda olur
Nasıl değiliz tarihten beri Türk Ordusu süper güç hangi ülkenin Askeri vatan millet için canını ortaya koyuyo?
Haklısın reis 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Blöf yaparlar anca.
aynen
3 dünya savaşı çıkar
O kadar değil
Olabilir
İnşallah olmaz da
Yani mümkündür ama olmasın
İnşallah
İnşallah