Seçimi kaybettiniz diye bu kadar da değil be🤣 Bu süper zekâ şahıs daha önce bir caminin inşasını protesto ederken bir kadına anormal hareketlerde bulunmuş. Bence tedavi edilmesi şart, masrafları ben üstlenirim ciddiyim.

CHP'li millet vekili Tanal şanlı Türk ordusu mensubuna eşkıya diyerek hakaret edip üstüne kovaladı. Nasıl böyle bir şey yapar yetkiler gerekeni yapmaya davet ediyorum#AskeriminYanındayımMahmut Tanal tutuklansın. pic.twitter.com/BL8sG2KBpP
— Serpil (@srpl06_34) July 29, 2023
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca PKK'yı savunduğu söylemleri var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Özgürlük adı altında her haltı işleyen insanlara devlet daha sert davranması lazım. Disiplin heryerde şart..
Aynen
😀😀😀
Süleyman soyluya kalp işareti yapan çocuk gözaltına alındı 😅
Bu ülkede haddinden fazla özgürlük var
Kesinlikle, hükümetten şikayetçi olduğum tek konu.
A b c farketmez ama toplumu bu denli serbest bırakırsan sonunu almak zor olur
Öyle.
Meclis olmadığı kesin
Milletvekili dövmek serbest olmalı..
Bu milletvekili olmayı da hak etmiyor ki artık, aklını oynatmış baksana.
Mv dokunulmazdir bir şey olmaz
Bu aklını oynatmış, milletvekilliği elinden alınmalı.
Kafa yok ki
Koca bir kafası var da beyin yok içinde😂
Hacim dolmuyor işte 😒
amacın ne tam olarak anlamadım
Önemli olan bu haydutun amacı ne, doğru sorular sormayı bilin.
tutuklanmadığına göre demek ki haydut değil sen iftira atıyorsun eğer haydut ise ve tutuklanmıyorsa bu durumda ak partinin haydutları koruduğunu itiraf etmiş olmaz mısın?
bu arada bu tarz paylaşımlar yapıp duranlara genelde aktrol diyorlar rivayete göre bu kişiler devletten maaş alarak sosyal medyada cumhur ittifakından olmayanlara karşı kara propaganda yürütüyorlar
Tutuklanacak Allah'ın izniyle de bu onun haydut olduğunu değiştirmez. Ayrıca yargı bağımsızdır keşke bu yaşınıza kadar bunu öğrenmiş olsaydınız.
eğer birisi suçlu ise tutuklanır ve cezaevine konur eğer tutuklanmıyorsa bunun tek bir anlamı vardır o da senin iftiracı olduğun bir vatandaş olarak kafana göre hüküm veremezsin bu şöyledir bu böyledir diye
eğer senin gibi düşünürse herkes biri çıkar senin baban erkek kardeşin hakkında çocuk taciz etti diye yaygara koparır gelip döve döve öldürürler böyle bir türkiyede yaşamak güzel olur muydu herşeyi böyle halletsek mesela?
bu arada zaten böyle bir türkiyede yaşıyoruz herhangi birisinin senin ailenden birinin ölümüne sebep olması bu gibi komplolar ile çok kolay sağda solda her duyduğuna kanıtsız yüzde yüz doğru diye inanan eğitimsiz insanlar çok fazla
CHP'den ayrıldıktan sonra Halk TV bir troll itirafında bulunmuş. Git onu oku🤣🤣bruhhh
ben chpli değilim ancak mensup olduğunu düşündüğüm partinin lideri talibanla aramızda çok benzerlik var diyor onları dost görüyor ve bir gün sokakta kara çarşaf giyerken ayak bileğin gözüktü diye kırbaçlanabilirsin
sonuçta aynı sistemi akpnin başındaki kişiler türkiyede de istiyor öyle değil mi? insan eliyle yapılan kanunlar allahın kanunlarından üstün mü yoksa haşa! baş açık gelip burada siyaset yapıyorsun önce kara çarşafını giy
Defol ya senle uğraşamam 🥱 nereden tutsa elinde kalmış, hâlâ gelmiş bir şeyler söylemeye çalışıyor kendince.😂