Gündem Enver Paşa hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Enver Paşa hakkında ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Allah gani gani rahmet eylesin inşallah. Allah onu cennetine kavuştursun🙏🙏 Enver Paşa hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 430 cevap paylaştı. Turan ordulari komutani Allah rahmet eylesin turan davası için tanrı dağlarında genç yaşta şehit olmustur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayn Yorumla
Ssebastian Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 1907‘de eşkıya, 1908‘de hürriyet kahramanı, 1914‘de Başkomutan vekili, 1918‘de sürgünde bir komutan, 1923‘de vatan haini kimin ne olduğunu bazen kişiler veya kurumlar değil kamunun vicdanı belirler 0 0 Yorumla
İlteriş35 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gerçek bir vatan sever Gerçek bir kahraman İttihat ve Terakki nin 3 büyüğünden birisi Bazı konular da Realist düşünmeyen birisi maalesef ama çok büyük bir asker 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 1907‘de eşkıya, 1908‘de hürriyet kahramanı, 1914‘de Başkomutan vekili, 1918‘de sürgünde bir komutan, 1923‘de vatan haini. 0 0 Yorumla
çiğlevrek Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 64% +1 yıl Güzel adam tarihin saklı kalmış anlatılmayan kahramanı 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Gündem konusunda 766 cevap paylaştı. Herkesin hakkında hersey söylediği ama kimsenin hakkında hiç bir şey bilmediği bir adam 0 0 Yorumla
MKennedy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Enver paşa halkı için şehit olmuş gerçek bir kahramandır. 0 0 Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl O kadarda sevmiyorum 0 16 Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Vatansever olması güzel Yorumla Soran +1 yıl O kadar da sevmiyorum derken? Yorumla Bulutsencer +1 yıl Paşa yaşasaydı o da seni sevmezdi cunku ermeni çocuklarını sevmezdi Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Baya Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl @Bulutsencer türküm kanka Yorumla Bulutsencer +1 yıl Her Türk ün hayali turandir Bu hayal için şehit olan birini sevmiyorum demek bir Türke yakismiyor Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl @Bulutsencer kb ama turan bana boş geliyor Yorumla Bulutsencer +1 yıl Sende bana boş geliyorsun uzatma byyy Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl @Bulutsencer pekiii Yorumla Soran +1 yıl @bulutsencer Yorumla Soran +1 yıl Haklısın. Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Ulusalcıyım aq ülkücüsü canım yorumlae yapıp engellemiş Yorumla Soran +1 yıl Ülkücü değiliz o dediğin laflara dikkat et. Ulusalcı olmak da iyi. Atatürkçüysen Atatürk'ün Turancı olduğunu gayet iyi bilirsin. Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Atatürke her konuda katılmatabilirim öyle değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Katılmak zorundasin demedim zaten? ? Yorumla Soran +1 yıl Bu devlet Türkçülük üzerine kurulu sen boş diyemezsin buna da saygı duymak zorundasin. Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl kazansa kahramandı kaybetti ama unutulmadı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Turan ordulari komutani Allah rahmet eylesin turan davası için tanrı dağlarında genç yaşta şehit olmustur
Ayn
1907‘de eşkıya, 1908‘de hürriyet kahramanı, 1914‘de Başkomutan vekili, 1918‘de sürgünde bir komutan, 1923‘de vatan haini kimin ne olduğunu bazen kişiler veya kurumlar değil kamunun vicdanı belirler
Gerçek bir vatan sever
Gerçek bir kahraman
İttihat ve Terakki nin 3 büyüğünden birisi
Bazı konular da Realist düşünmeyen birisi maalesef ama çok büyük bir asker
1907‘de eşkıya, 1908‘de hürriyet kahramanı, 1914‘de Başkomutan vekili, 1918‘de sürgünde bir komutan, 1923‘de vatan haini.
Güzel adam tarihin saklı kalmış anlatılmayan kahramanı
Herkesin hakkında hersey söylediği ama kimsenin hakkında hiç bir şey bilmediği bir adam
Enver paşa halkı için şehit olmuş gerçek bir kahramandır.
O kadarda sevmiyorum
Vatansever olması güzel
O kadar da sevmiyorum derken?
Paşa yaşasaydı o da seni sevmezdi cunku ermeni çocuklarını sevmezdi
Baya
@Bulutsencer türküm kanka
Her Türk ün hayali turandir
Bu hayal için şehit olan birini sevmiyorum demek bir Türke yakismiyor
@Bulutsencer kb ama turan bana boş geliyor
Sende bana boş geliyorsun uzatma byyy
@Bulutsencer pekiii
@bulutsencer
Haklısın.
Ulusalcıyım aq ülkücüsü canım yorumlae yapıp engellemiş
Ülkücü değiliz o dediğin laflara dikkat et. Ulusalcı olmak da iyi. Atatürkçüysen Atatürk'ün Turancı olduğunu gayet iyi bilirsin.
Atatürke her konuda katılmatabilirim öyle değil mi?
Katılmak zorundasin demedim zaten? ?
Bu devlet Türkçülük üzerine kurulu sen boş diyemezsin buna da saygı duymak zorundasin.
kazansa kahramandı kaybetti ama unutulmadı
Şehit olmuş bir komutan.