Güncellemeler
+1 yıl
15 Temmuz Darbe Girişiminde olan Demokrasi Zaferimizde Darbeci Hainler Hulusi Paşayı Yakalayıp Esir Almıştı ve Hulusi Paşanın kafasına silahlar dayayıp önüne 2 Sayfa çıkardılar. Milletimiz ve Ülkemizi ele almak için ve bunu okuyun İmzalayın dediler. Hulusi Paşa İmzalamadı! Başımıza Geçeceksin dediler ve bunu Reddetti! Canını Hiçe Saydı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Osman pamukoğlu , İlker Basbuğ, Engin Alanı seviyorum
Bende severim Peki Hulusi Akarı seviyor musunuz
sessizlik hakkımı kullanıyorum
Seversiniz Sevmezsiniz tabi bilemem saygı duyarım ama 53 sene Ülkemiz için Savaşmış Operasyonlar Düzenlemiş ve Teröre En Büyük Darbeyi Vurmuş Hulusi Paşamızın bu Başarılarına saygı duyulmalı diye düşünüyorum. Teşekkür ederim görüşünüz için Kolay gelsin :)
Çok fazla şehit verdik bir dönem oldu teröristler ellerini kollarini sallaya sallaya gezdi sokaklarda konvoy yaptılar ya kırmızi halilarda karşılandılar. Şehit ve gazi yakınlarına verilen değeride gördük çok bir şey söylemek istemiyorum daha fazla her şey belli zaten
adamdır. ilk kez göbekli olamayan bir genel kurmay başkanıydı hale zıpkın gibi
53 Sene Ülkemiz için Savaşlara katılmış Operasyonlar düzenlemiş Hizmetler etmiş bir Efsane Paşaydı. 15 Temmuzda Kafasına Silah Dayatıldı Esir Düştü ama Korkusuz ve Cesurdu asla ama asla taviz vermedi Milleti ve Ülkesi için Ölümü göze aldı
siyasete girmesiyle sempatimi kaybetmiştir kendisi
@_-RockStar-_ görüşün için teşekkürler kardeşim :) fikir ayrılıkları ve desteklediğimiz partiler farklı olabilir ama düşman değiliz :) bana sorarsan siyasete girmesi yanlıştır ya da doğrudur bu tartışılır ama Ülkemize 53 Sene Savaşlar yaparak Operasyonlar düzenleyerek verdiği Hizmet tartışılmaz bence
Sıradan bir memur tiplemesi
@hukukcu-smh-26 Reis siyasetini severiz sevmeyiz bizlere kalmış bir şey ama bu Ülkemize çok büyük hizmetler verdiği gerçeğini değiştirmez bence koskoca 53 Yıl Ülkemiz İçin Savaştı Operasyonlar Yönetti Hizmetler verdi Ülkemize
Militarist değilim madalyayı başkası taksın
Gizemli biri