Bence ya almamak bize itelemek ve adlarını temizlemek için yalan haber yapıyorlar ya da kimse kusura bakmasın fakat milyonlarca kaçak ve mülteciye sahip ülkelerin beybabaları ve yandaşları olayları gizliyor bunun başka açıklaması yok bence

Bence ya almamak bize itelemek ve adlarını temizlemek için yalan haber yapıyorlar ya da kimse kusura bakmasın fakat milyonlarca kaçak ve mülteciye sahip ülkelerin beybabaları ve yandaşları olayları gizliyor bunun başka açıklaması yok bence

Ben şunu anlamıyorum. Dinin yaygın olduğu ülkelerde bu tür insanların az olması gerekirken nasıl daha fazla olur? Araplar desen aynı, Suriyeliler aynı, pakistanlisi aynı hepsi aynı. Yani din öğreneceklerine ahlak dersi alsalardı keşke. Bu nasıl Müslümanlık gerçekten.
Cevap
4Cevap
Sapık insanlar işte umarım yok olurlar
Ya bu mk Afganları, İsviçre'de bula bula bir Türk kızına tecavüz etmedi mi iki üç sene önce?
Dünya'nın sintinesinden leş kargalarını mülteci diye ülkesine almakla hata ediyor herkes.
Ben bu haberlere itibar etmiyorum. Çoğu araśtırınca yalan çıkıyor maksat multeci uzerinden iktidara karsi insan doldurmak benimde cevremde multeci var bi kere yanlis haraketleriningirmedim He mutlaka yapan vardır. Ama abartildigi kadar yok
Avrupa emirli şeyler bunlar kimse yunanistan kalmak istemiyor ki avrupaya gecmek istiyor avrupada geçmesin diye yunanistana emir veriyor suç aslinda yunanistanda degil Avrupa devletlerinde
Kuduz köpek gibiler medeniyetsizlerin hepsini mülteci olarak aldık. Kuduz köpek gibi birbirlerne saldıracaklardı şimdi herkese saldırıyolar
Beter olsunlar burdan düzgün insanlara vize vermezler ne olduğu belli olmayanları ülkeye toplarlar
Bunların alayı sapık ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?