Hep hemen hemen aynı olay yaşanıyor. Bu düzenin değiştiğini acaba bu ülkeden s. gitmeden önce görebilecek miyim... Çok merak ediyorum Çokkk
İstanbul Kağıthane’de Afgan sığınmacının küçük bir çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine halk sokaklara dökülürken, polisin şahsı zırhlı araçla olay yerinden uzaklaştırdığı bildirildi.
— 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) August 19, 2023
pic.twitter.com/ur09onkzTY
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
* çocukları, sapkın namussuzlar. Polis niye götürüyor? Bıraksin orada, bizimkiler içinden geçsin Afgan itinin
Gizlenen o kadar çok olay var ki hayret edersin, işin acı tarafı da ceza evlerinden salınanlar bile var
Sığınmacı ve kaçak göçmenler gitmediği sürece Türkiyemizin kaderi mahvolucak
İşte aslında o polisler Afgan’ı koruyacakken yaylım ateşine tutacaksın benim çocuğumu korumayıp Afgan’ı koruyan polisin namusunu skym
Cezai işlem hukuk gereği uygulanır. Bu ülkede bir hukuk düzeni var kimse kendi adaletini uygulayamaz
@CptSimonRiley ben o ülkenin hukuk sistemini skym ne hukuku milletin çocuğunu taciz edecek bana hak tan hukuktan söz edeceksiniz Avrupada bunlar gibilerini anında sorgusuz deport ediyorlar Türkiye terörle yıkılmadı akp yabancıları doldurup iç savaş çıkartacak siz uyuyun böyle devam
Polis işini yapıyor. Ayrıca mahkeme gereken cezayı verir. Ceza uygun görülmezse de TCK'de değişikliğe gidilir
@CptSimonRiley siz öyle sanın arka kapıdan yolluyorlar bunları.
Kanıt?
@CptSimonRiley akpnin adalet sistemi kerhanede bakire aramak gibi bir şey bop eşbaşkanının sisteminden ne beklenir milleti yavaş yavaş yokluğa alıştırıyor ve yavaş yavaş yabancılara suç işletiyorlar polis o Afgan’ı koruyorsa o polisin namusunu şerefini skym ben.
Devletin polisine küfür ettiğin için seni savcılığa vereceğim iyi günler
@CptSimonRiley vermesen senin de namusunu skym Türk evladını taciz eden Afgan’ı korumaya devam et yarın senin de anneni bacını taciz ettiğinde böyle desteklersin şimdi koş şikayet et komşunun çocuğunu taciz etseler izlersin namusun ortada senin geç kalma selam söyle mahkemeye
Taciz ve tecavüzü tasvip ettiğim nereden çıktı ancak senin devletin polisine hakaret etme hakkın yok
@CptSimonRiley o Afgan’ı koruyorsa polis o polisin mk o polisin ejdadını skym benim ülkemin polisi kendi çocuğunu koruyacak Afgan’ı değil ben Fransa’da yaşıyorum şu an Kolombiya medellindeyim senin gibileri yüzünden ülke bu halde yine söylüyorum bir çocuğun tacize uğradığını bile bile o çocuğu değil de Afgan’ı koruyan polisin kanını skym şimdi dilekçeni hazırla savcılığa koş geç kalma alışmışsınız türkiyede hükümet karşıtı yorum yapanları mahkemeye vermeye devletin halk olduğunu bir gün hatırlayacaksınız.
Nefret ediyorum hepsinden!!