Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı'nda küçükbaş hayvanların 7 bin TL, büyükbaşların ise 84 bin TL'den başlayacağını açıkladı.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı'nda küçükbaş hayvanların 7 bin TL, büyükbaşların ise 84 bin TL'den başlayacağını açıkladı.
Bu ekonomik şartlar altında maalesef çok zor artık ayrıca çevreden gördüklerim eskisi gibi hayır yapan yani olmayana veren bir kesimin çok azaldığı insanlar kurbanlarını kesip derin donduruculara stoklayıp aylarca onu yiyor günlerce mangal yapıyor ama kurban kesmenin amacı bu değil olmayana da vermektir sözüm kurbanını hakkı ile kesip dağıtanlara değil Allah olanları görüyor zaten şu an en büyük sevap kurban eti dağıtmaktır, olmayana yardım etmektir...
Yıllar oldu kurban kesmeyeli.
Kurban ibadeti yalnızca bizim ülkemizde her yıl büyük katılımla gervekleşiyor.
Diğer Müslüman ülkelerde bu yoğunlukta yapılmıyor.
Maalesef kurban keserek sevap kazanacağına inanıyor insanlar ve hayvanlara eziyet ederek kesmeye çalışıyorlar, bir de üstüne her organı değerlendirme şansları olmadığı için israf etmiş oluyorlar
Kendimize hayır. Mehmetçik gibi vakıfa bağış yaptığımızdan. Eğer amcam Çiftlikteki kuzularımı satmasaydı seve seve ihtiyacı olanlara verirdim ama..
Kurban kesmek ilkel bir rituel ve evet kesiyoruz
Cevap
18Cevap
Hayır yapmayacağım.
Eskindendi o günler 2019 sonrası olmadı zaten avamca geliyor biraz bana çokta önemi yok benim açımdan et satın alırım daha iyi övünen cahil çok sanki köy ağaları gibi aptalca
Elbette ama şöyle Dana her zaman ki gibi bulunduğum şehirin fakir mahallesine gidilir oraada kesilir eşit dağıtılr Hiçkimse beni göremez yıllardır bu böyle
Bu ülkede 7.500 emekli maaşı alan insanlar var. 7.000 kurbana verilmez.
Kurban kesmeyeceğim Müslümanlık vecibemi yerine getiremeyeceğim için vebalim malum kişilerin boynuna bunun için kesmeyeceğim
10 bin tl den girdik Allah herkesin hayrını kabul etsin
Ekonomi bu kadar batık gelir eşitsizliği var iken kurban kesmek vacip değildir
#Mirliva
Her sene keseriz bu sene henüz bahsi geçmedi evde
Yok be ya nere de kıymayı zor alıyoruz kurbanlık almak araba almak gibi artık.
Bağış yapıyorum buyıll Allah kabül etsin.
Nasipse kesicez rabbim herkese nasip etsin
Yoksulluktan kesemeyebiliriz
Bana dinen düşmüyor
her şey pahalandı normal
Benimde niyetim var :)
niyet olsa dai çok pahalı
Hayır
o fiyatlara tavuk yok yalan
Evet keseceğiz
Babamdan alıyorum. Para bile istemez 😂
Keseriz herhalde
Kesmiyecegim
Belli değil henüz
Annemgil kescek ama ben kesmem.
evet büyük baş
maalesef bu kurban yok
Evet
Ne zaman?
Hayir
İsterdim ama hayır
Senle ben karpuz kessek oda kurandan sayılmaz mi😋😋🤭 valla çok pahalı
Asgariye ücretli bir adamın 10 aylık maaşı bir kurbanlık hey maşallah
😄😄😄😄Öyle kolay olsaydı..
Kurbana kadar 20 aylık maaşı bile olur bu gidişle
Zamlar ülkesi Türkiye😑
Valla haklısın.. Peki karpuz kurbanlıktan sayılır mı😊😊
Delilere göre sayılır🤪🤪
Peki Biz deli miyiz😅😅😅😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Değiliz sanki😄
😊😊😊 Peki sen öyle diyorsan öyleyimdir sadece ikimiz de biraz çocuksu taraflarımız var
Bence herkesin çocuksu bir tarafı biraz olmalı
Olmalı ama böyle şeyler insanın kişiliği ile alakalı bazı insanlar somurtkan huzursuz ruhsuz insanlar öyle insanlardan benaz etmiyordum
Bazen ben de tam tarif ettiğin gibi biri oluyorum😄
O zaman yatağın ters tarafından kalktığında ters bir insan olabilirsin onlar Nadir Bir de hayatı boyunca böyle yaşayan insanlar var bir de öyle😁😅😅
büyükbaş hemde miss
Daha o kadar büyümedik
Bağış yapıyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?