Dolarım var, doğru. Olduğu halde iktidara oy vermedim. Vermek işime gelirdi, çünkü Dolar yükselecek ve ben de parama para katacaktım. Saçmaladın işte. Bizim için önemli olan Para değildir.
O zaman başka ülkeleri cennet gösteripte kendi ülkene cehennem demeyeceksin, cennet dediğin ülkeler bizim düşmanımızdır Türkiye'nin güçlü bir devlet olmasını istemezler
Ülkeyi kötülemiyoruz, ülkeyi yönetenleri kötülüyoruz. Şunu bir öğrenemediniz. Bir 50 yıl daha öğrenemeyeceksiniz. Ülkenin mevcut hali, paramızın pul olması zorunuza gitmiyor ama, her yerde Türkiye naraları atmayı biliyorsunuz. Hiç de hakkınız yok gerçi. Sorsanız bütün Dünya işini gücünü bırakmış, sadece Türkiye ile uğraşıyor. Hayal dünyanız çok geniş gerçekten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Umarım iyi olur
CHP'li tayfa ülkede ne zaman bir yenilik olsa kötülüyor, alaya alıyor
Hepsinin toplam Ekonomisi bir Hollanda etmiyor.
Fıkra bu kadar.
Hayırlı olsun yine de. Kardeşin kardeşe sahip çıkması güzel.
Sizin önünüze dünyayı serseler yinede memnun kalmazsınız Hollandalı mısın
Asya hariç, bütün Dünya'yı gezdim, gördüm neredeyse. Cenneti deneyimlemiş birine Cenneti anlatmak hiçbir şey ifade etmez yani, demek istediğim bu.
Gezmişsin madem kendine bir cennet bulsaydın kalsaydı gittiğin cennetlerin birinde, doların mı var senin? Dolar tarih olacak diye mi korkuyorsun?
Dolarım var, doğru. Olduğu halde iktidara oy vermedim. Vermek işime gelirdi, çünkü Dolar yükselecek ve ben de parama para katacaktım. Saçmaladın işte. Bizim için önemli olan Para değildir.
O zaman başka ülkeleri cennet gösteripte kendi ülkene cehennem demeyeceksin, cennet dediğin ülkeler bizim düşmanımızdır Türkiye'nin güçlü bir devlet olmasını istemezler
Ülkeyi kötülemiyoruz, ülkeyi yönetenleri kötülüyoruz. Şunu bir öğrenemediniz. Bir 50 yıl daha öğrenemeyeceksiniz. Ülkenin mevcut hali, paramızın pul olması zorunuza gitmiyor ama, her yerde Türkiye naraları atmayı biliyorsunuz. Hiç de hakkınız yok gerçi. Sorsanız bütün Dünya işini gücünü bırakmış, sadece Türkiye ile uğraşıyor. Hayal dünyanız çok geniş gerçekten.
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur,
Biz türküz olay bitmiştir geliyoruz..
Çok çok iyi bir birlik insallah dahada buyuyecek
İşte türk milliyetçiliği budur birlik olunca kimse tutamaz bizi kimse tutamaz, dünyanın başkenti olacak olacak inşallah
Dünya'nın başkenti İstanbul olacak inşallah
Çok güzel işler başaracağız.
Yeterli değil
Bu başlangıç çok büyük devlet olacağız
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!