Hollanda'ya olan saygım 📈📈📈📈. Almanya'ya gidecektim vazgeçtim hedef Hollanda :D

Hollanda'ya olan saygım 📈📈📈📈. Almanya'ya gidecektim vazgeçtim hedef Hollanda :D
Görmemiştim, haklı ama onlar şimdi buraya gelirse akp seçmen sayısı artar. orada kalsınlar belki bir sonraki seçime yurt dışındaki vatandaşlara oy kullanma hakkı vermezler mkdfjkd Benim hayal dünyası. d
Bence bizi alsınlar onların yerine.
Bence de, çok mantıklı
Cevap
7Cevap
Görmüştüm
Yani eğer ki bu Hollandalı gavur Tayyip Erdoğan'a düşmansa Tayyip Erdoğan zaten doğru yoldadır
Bence sayın gurbetçilerimizin. bu gavurları bırakıp ülkelerine dönmesi gayet hayırlı olacaktır 🙂
Çok hak verdim. Sınır dışı edilmeleri lazım. Bir de burada asgari ücretle yaşasınlar. Görsünler ebelerininkini.
Doğru demiş. Çok meraklılarsa gelsinler burada yaşasınlar 😄
Doğru demiş. Sırf orada kazandığı parayı burada rahat harcamak için Erdoğan'a verenler var
Bileterekten gidek diye olabilirmi? Kalın ülkenizi kurtarmak için bi plan yapın savaşın diyecek hali yok herhalde 😄 kafa karıştırmasınlar
Yıllardır bizde bunu söylüyoruz.. Buyursun gelsinler burada yaşasınlar..
Ne sebeple 🤣🤣tipine tükürdüğümün ıpne si
Zoruna mı gitti. İtin duası kabul olsa 🤣
Hollanda ülkesindeki insanlarla ilgili istediği kararı verebilir :)
Ülkesindeki mi🤣🤣🤣başkasının ülkesinde ki mı 🤪😃
Haberi anlayamadın sanırım Hollanda'da yaşayıp da AKP'ye oy veren türkleri kast ediyor :)
Ona da hakkı yok, saçma, adil değil
Bunun nesine seviniyosanız 😃🤣sizde ki kafa işte
Bizim hükümet yapsa vay nasıl yaparsın derdinz
Hakkı olmadığını kim söyledi :) . Adil olmak zorunda değil :D
Ben söledim, başka söyleyen de çıkar ülkesinde cıkabilr.
Boş laf üretiyon komik de değilsin. Saçmalıksın. Sana kim söledi olmadığını ne bılıyon da konuşuyon işine gelmedi.
Değilse bıraksın görevi 🤣🤣olmayanın işi ne yönetimde 😉
İngiltere'nin zamanında ülkesindeki etnik grupları nasıl postaladığını hatırlatırım :D. Yapılamayacak şey değil yani canını sıkma sen.
O İngiltere nin sorunu 🤣😃kaç yıl önceki olay, birebir aynı mı bakalm. böyle saçma sebeplerle, suçu olmayan, mülteci olmayan kimseleri atmak hiçbir hukuka yaraşmaz
Atılırsa hakkı aranır suçlu olur boş yapıyon 😃 ben sıkmam banane sen sıkma 😉🤣🤣Hollanda kimmiş bu adam kim. Ne bk sanıyor kendini.
Hukuka uyulacağını kim söyledi :D
1 yıl önceki olay ya o kadar geri gitme.
Kendi bilir uymazsa 🤣gezer ortada siyasetciyim diye.
Basit bir genel başkan ise buna yetkisi de yoktur zatn
İsterse 10 yıl önceki olsun banane
Avrupa'da aşırı sağ yükselişte iktidar partisi oy kaybetmemek için yapabilir :)
Ya bu AKP'liler hukuk takar mıydı ya halbuki Reis ben anayasa mahkemesi falan tanımam diyordu :D
😃😃aksine kaybedebilir yaparsa
Kim o takmayanlar 😃🤣reisi yalayıp yuttun ya🤣 tabi efem kesin demiştir
Valla Hollanda halkının türkler hakkında aşırı olumsuz görüşleri olduğuna eminim. Keza İtalya'da da mülteci karşıtı bir partinin iktidara gelmesi Avrupa'nın artık özüne dönmeye başladığını gösteriyor :D
Kendınce eminsin 😃kaldı kı Avrupa nın coğu yerınde sevmezler Türkleri avrupanın pisliği. Bunu marifet sayıp anlatmak da :)).
O özüne dönmek mi oluyor muş :))
Kendimce değil siyasi analizler de onu gösteriyor. Ayrıca evet özüne dönüyor İslami yayılıştan kurtuluyorlar baya sevindirici :)
Analiz kesin bişey değildir. 😃🤣eminim diyosun emin olmak konu olarak değişken bişeydir kendı hakkında da olur genelde insan emin olmadığına da öyle düşünüp eminim der🤣 sana göre özü cünkü sn belli ki dinsizsin belkı ateist deist her ne istsen. Sana göre sevindirici, bana göre ve Doğu müslümana göre değil
İslami yayılış mı varmiş 🤣var ise iyki var, olsun da.
Karşıtları beter olsun
Avrupa tekrar bilim ve aydınlığın yoluna dönüyor. elbette sevineceğim. Avrupa halkları İslamizasyondan rahatsız olmakta son derece haklılar. Ayrıca eminim derkenden kastımın ne olduğunu bilmemene çok üzüldüm be abi harbi Y kuşağı bir tuhaf.
Yayılmışlardan kurtulmak değildir o, 🤣avrupanın müslümanlara karşı eylemler yaptığı olmasın. Avrupa'dan atmakları, işkenceler öldürmek vs.
Güzel iftira atıyorsunuz işkencelerle öldürmeyi IŞİD daha iyi bilir bence. Ancak Avrupa'dan atılmalarını destekliyorum Avrupa Avrupalılara aittir.
🤣saçmalık üstüne saçmalık. Bilimden yana olsun devam etsın tutan kim. Müslümanlar sağdan soldan gelip engel mi olcak. Avrupa kör, pislik. O Avrupa denılenler Türkleri öldüren müslümanları öldüren işkence edenler bunlar olmuştur oluyor.
Beter olsunlar.
Onlar gelişen gelişmekde olan islam dünyasındsn müslümanlardsn rahatsz olurlar.
Neymiş 🤣genel, geçer normal yorum yaptım bilmemem demedım. Üzül snn sorunun üzülcek bişe yok
Valla daha tuhaf olan beklenti olan z kuşağı :))
Y miymişiz onu da bilmem :))
Z ler ve başkaları kurban olsun bize
O yorum yaptım diye
Müslümanlar cemaatler kurup misyonerlik yapıyor. Şeriatı dayatıyorlar :D. Evet Avrupa büyük bir yükten kurtulacak. Ayrıca pislik arıyorsan IŞİD'e El Kaideye Hizbullaha bak :D. Masum gayri müslimleri nasıl öldürdüklerini dünya biliyor.
İftira mı 🤣🤣🤣neye göre kime göre ne iftirasından bahsediyon hemen iftira oldu ne anladın da. Sen ne oluyon da Avrupa'yı bilmem kimi savunuyon tanıyonmu bılıyon mu olayları, olamazmı çok sevdiğin Avrupa yapmiş olamazmı🤣ben ne diyorum sen bir terör örgütünden bahsediyorsun ben olası😆doğal, yıllar yıllar önceki olaylardan bahsediyorum. Sen işine gelmedı belki 30-40 yıldır olan işid diyosun 😆terör örgütü herhalde ara ara ve grup öldürme lerden daha fazla insan öldürür. Ki ben destekledim mi işid ı ne alaka.
Sana ne. İsteyen istediği yerde kalabilir Avrupa kim Avrupa nın oluyor ne saçma düşünce.
Ne hakla sebeple.
Konu ve atılmasını istediğin Türkler
Sırf Akp liler diye öyle diyosun şu an. CHP li, ateist bilmem ne kendı kafandan olan olsa böyle demezsin
Hollanda içi pislik dolu seversiniz tabi
Terörist gruplar da serbest olabilir Belçika da olduğu gibi
Evet öyledir. Avrupa Avrupalılarındır bunu bir Avrupalı söyleyebilir. Buna oranın insanları karar verir sen değil :D. Ayrıca IŞİD aslında bir nevi dünya'ya Radikal İslam tehlikesinin yüzünü gösterdi onu diyorum :D. İsteyen istediği yerde kalabilir diye bir kural yok ayrıca :D
Cemaat olarak yapıyolarsa iyi:)) cemaatlrr mi yapıyor cemaatler mi kuruluyor ikisi farklı şey farklı anlamlar çıkar.
Ha Hristiyanlar ya da bşka din mensupları misyonerlik yapmıyor? :)). Müslümanlık euro şeriat ayrı sap saman karıştırma var sende de belli ki 😆
Avrupa ya müslümanlar yük ise hep olalım iyki yükler :))
Ben ne diyorum sen ne :))
Onlar da pislik ayrı pislik örgütler.
Kafan hep gayrimüslimlrre çalışyor :)) cünkü sen insan değilsn
Partizansın, kendi adamlarının tarafındasın hep
Be ahmak onlar müslüman dişindakileri mi öldürdü şuana dek 😆🤣🤣ayrım mı yapmışlar öldürürken
Dünyanın bildiklerini sen ve senın gibiler bilmiyor
🤣ve işinize gelmiyor.
IŞİD hep müslüman olmayanları öldürdüler :D. Ayrıca evet Avrupa'da sadece müslümanların bulunmasından rahatsızım problem mi var :D. Sadece ben değil çoğu Avrupalı böyle düşünüyor.
Dünya MİT tırlarının nereye gittiğini biliyor :D
Avrupa da müslüman olanlar var, Avrupa müslüman olanlardan. Müslümanlığın
Müslüman ülkelerin yükselmesin korkuyor 🤣uyu sen.
Boş yap öyle
Onları da gönderirler dert değil :D
Hep müslüman olmayanları mı 🤣🤣kanıt var mı çok bilmiş sayıları ver. Bütün eylemleri ver.
Sana mı dedi kimleri öldürdüklerni öldürceklerını, 🤣dertleri neymiş Avrupa karşı iken terör örgütlerıne neden müslüman olmayanlar. 🤣ne boş konuşyon, komiksin.
Uzayda mı yaşıyon her milletten insan ölüyor Türkiye de saldırılar yaptılar Türkler müslümanlar yok muydu 🤣Avrupa da yaptılar içlerinde Türk yok muydu .
Çok boş laflar.
Ben kendı istediklerim doğrultusunda konuşyon o kdr bariz o öyle düşünüyor Avrupa böyle düşünüyor🤣avrupamın haberi var mı bundan
Rahatsız olmaya devam et
🤣🤣düşün düşün iyi düşün🤣Avrupalılar uerıne de karar ver emi
Dünyanin bi bk bildiği yok 🤣konu MİT tırları da değl
+snn bi bk bildiğin de yok.
🤣bariz, net.
Sallamasyon, kafanda kurdukların alayı
Senaryosu ateist seni😆
cdnuploads.aa.com.tr/.../...35a4d53ab8e5a83e00.jpg
IŞİD eylemlerinde özellikle modernist müslümanları ve dinsizleri hedef alıyor REINA saldırısı gibi bu bir gerçek. Ayrıca durumu anlamak için bir Avrupalı ile konuşmanız lazım durumdan bihabersiniz :D
😆😆🤣ne diyomuş orada Avrupa İslamiyet i ıstemıyo mu.
Modernst müslüman kimlermiş de bakalm bılıyon mu neyi kast edıyon.
Az önce sadece müslüman var dedin sadece :)) dinsiz katmadın. Ne oldu.
Dinsizler deseydin.
Kafana yaz herkesi öldürüyor hiçbir yerde insan ayırıyoz diye bişe demediler duymadım, terör örgütleri ayırmaz, menfaatleri ve amaçları için öldürürler.
Reına da ölenler içinde Türkler , Müslüman olanlar yokmuydu 🤣kaç kişi öldü dinleri neydi turistler var mıydı inancları neydi de bakayım.
Reına saldırısı gerçek senın dedıklerın görüşüm hikaye 🤣
Tabı cnmm senın her durumdan haberin var ya kesın 🤣oysa snn anlatıp öğretmen lazım Avrupa lı gibisin ya hani
Onların kafaları bılıyon, ne istediklerı bılıyon ee anlat işte 🤣🤣
İyi. O zaman afrika Afrika'lıların amerıka Amerika'lıların olsun 🤣 öyle gitsin. Sen Avrupalısın o zmn.
Ben karar verırım demedım yorum yaptım o zaman sende karar veremezsin. sen bişey diyemiyorsun. Radikal islamlık bişey yok öyle bişey yok. Taliban desen neyse derim işid kim 🤣tm sen kalma. Def ol kim ülkeden 🤣
Sana göre hiçbir şey dert değl zaten :))
Dert olanlar dert olmayanlar dert değil.
Kafam öyle leyla, öyle boşluk ki 🤣
Sjsjjs attığım fotoyu görmüşsündür umarım. Modernist müslümanları gerçek müslümanlardan saymıyorum. Modernist müslümanlar IŞİD'e göre kâfir statüsündedir. Avrupa ise cemaatleşen müslüman örgütlerine karşı büyük bir nefret besliyor bunu diyen ben değilim Batı medyası. Ben kanıtlarla konuşuyorum sen ise kafana göre 🙂
🤣🤣gördüm şahane foto biri bir tabela kaldırmış. Senın neyi neyden saydığın niye sayıp saymadığın belli değl zaten bunu kendin de bilmiyorsun. Statüsünde? 🤣niye göre içinden mi geliyon acıklama mı yapmişlardı.
Batı medyası diyebilir 🤣 medyaların demesiyle halkın hükümetlerın demesi bir olmayabilir olmadığı da oluyor. Neden beslenıldıği yüzyıllardır bellidir büyümesini gelişmesini istemezler müslümanların.
Bir tane resim attın kanıt mı oldu 🤣saçma sapan cevaplar yorumlar yapıyosun.
Kafama göre değil mantıklı düzgün cevaplar veriyorum senın de işine gelmıyor kafasına göre konuşan, öznel yorum yapan sensın komiksin🤣🤣
Abi hiç Avrupa'ya gitmedin sanırım hatta akrabaların bile yok galiba ama ben Müslümanım diye komşum bana ırkçılık diye çok söylenir bizim gurbetçiler. Kaldı ki Avrupa'da islamofobik protestolara milyonlarca kişi katılıyor. Hadi gene inanmadin redditte bir Avrupalı ile konuş bakalım ne düşünüyorlarmış müslümanlar hakkında. Adamların oy verdikleri hükümet hep islamofobik. Danimarkanın geçen sene basortusu yasağı getirdiğini hatırlatmama gerek var mı 🙂
Sen ne anlatıyon hala ya 🤣🤣🤣
Ne boş konuşyon ya🤣🤪🤣 ü kalalık da zirve. Ne anlatıyon kaç gündür.
Verecek cevabın yok sanırım dayı sana naçizane tavsiyem kapasiteni aşan konular üzerine konuşmaman 😊
şu an yazasım, cevap veresim geldi sana 🤣🤪keyfim nası istediyse. Abi mi dayı ı öncelikle ona karar ver akılnoksanı insan😉😁😀 birinci, evet hiç Avrupa ya gıtmedım maalesef akrabalarım da yok yaşayan. Eee ne olmuş Avrupa da, yurtdışında bu var 😀 ırkçılık yapıyolar önceden de yaptılar marifet gibi bunu mu yazıyon, konuşyon normal bişey mi. Katılmış olmaları haklı da adil de değildir hicbir halt değildir yanlışı doğruymuş gibi düşünüp konuşyon yazıyon 🤣🤣🤣ınanmadım mı😀😀senın kafa baya Güzel.
Ateist deist her ne istsen diye, müslüman Türk karşıtısın diye böyle canım, cahil cahil boş konuşyon yazık. Avrupa hayranlığı her yerini sarmış seni görseler bu napıyor der😁.
Bana ne insan, ne konuşcam zorum ne umrumda değl o şerefsizler ırkcı pislikler terör seviciler ee ne olmuş islamofobik ise 🤣büyük iş ha.
Hatırlat ha ukalalığını sergile biraz daha
Batmış demk ki yasak getirir 🤣zorlarına gitmiş bazılarının inancı, yasakcı pislik köhne zihniyetin insanları senın gıbı a canım da alkış tutar
Sana göre yok 🤣senın cevapları da görüyoruz sap samanı karıştıryon, parcık pörcük bilgisi. Kendi kafasında kurduklarıyla yaşayıp konuşan şahıs.
Senın bana vercek bi tavsiyen olmaz olamaz.
O dediği sen yap önce emi. Ağzından çıkanı kulağı duymayan sap samanı karıştıran insanların dinine diline yaşantısına karışan şebek. Ne haddini aşana, ne de kafanın almadığına, ne de kapasiteni aşana konuşma konuşşşş maaş. Emi
Heh sonunda kabul ettin Avrupa'da size yer yok Avrupa Avrupalılarındır 🤣
Hay kafana senın ya. Papağan
gibi aynı şeyleri yazıp duruyor 🤣duyan gören Avrupalı sanır. Siz kim biz kimiz onlar kim 🤣🤣bişeyi kabul ettiğim yok kıt, kot kafalı insan.
Sus artık çekilmez şahıs
Valla TRT world Avrupa'da islamofobi var diye haber yayınlayıp duruyor. Ayrıca Almanya'ya gittiğimde insanlarla yeteri kadar konuşma fırsatı buldum müslüman göçmenler hakkında 🙂
Snn adın papağan olsun. 🤣🤣doğru, olan şeylere kendı acısından farklı şekılde yorumlayıp marifet sanan insan müsvettesi.
Yayınlasın bana ne, banane.
Olabilir vardr gecmişds de vardı gelecek de de olur senın baktığın açıdan dolayı değil bu.
. İyi halt ettın 🤣🤣 ne sıfatla yaptıysan.
Misyoner senı
Aferın
Susman dileğiyle artık
Papağan değilim ama sen gerçekleri yediremiyorsun kendine nedense :D. Dünya'da islamofobi var abi ne kadar inkar etsen de :)
İnsan görünümlü papağansın 😀🤣adeta papağansın. Hangi gerçekler neyi yedirememek🤣kotkafalı.
Senın sorunların var herhalde, anlama sorunun mesela 🤣🤣oku anlamaya çalış yazdıklarımı işine geleni gelmeyeni anlamaya çalışma emi ü kala insan.
🤣🤣🤣hadi boş yapma. Artık
Sus bi
Bence papağan olan sensin bu kadar tekrarladığına göre. Ayrıca kendini hakaretsiz ifade edemeyen bilgisiz birisin :) . Argümanın olmayınca içinde oluşan sinir ve öfkeyle karşındakine saydırıyorsun ama bu senin seviyeni oldukça aşağı çekiyor :D
Susacak mısın
Senin sözlerine göre hareket etmiyorum ama evet susuyorum engel atarak :)
Onlarla yer değiştirsek olmaz mı ya
Bence güzel bir fikir.
Aman buraya doğru terketmeseler bari 😃
Bence tüm AKP'lileri Türkiye'ye yollasınlar bizi alsınlar hem biz adapte oluruz onlara.
Kaşe imza
Vay anam babam be Hollanda farkını ortaya koydu
Hollanda Avrupa'nın babası olduğunu gösterdi.
Baba mı hayvanlarla ilişkiye girmenin yasal olduğu bir ülke haberiniz var mı? Sokakta geçerken köpeği sksen yasal
Eşcinsel evlilik de yasal hollanda da. Avrupanın en mikrop en pis ülkesi.
2010 yılına kadar serbest kalmış hayvanla ilişki hollanda da
@mavivesiyahaşkı Olsun bu verdiği kararla saygımı kazandılar. Ayrıca Türkiye'de de hayvanlarla cinsel ilişkinin 2004'e kadar yasal olduğunu batirlatirim.
Boşa havlama ak partinin kemikleşmiş en az %40 tek başına oyu var kolay kolay bu ülkeden silip atamayacaksınız bizi rte zaten yerini çok sağlam birine bırakacak ak parti kaldığı yerden devam edecek iktidarlıgına
Vatan hainisin dedim sana niye kaçtın gittin sjjs
@mavivesiyahaşkı Sıkıntı yok ben yurt dışına giderim 😊. Ayrıca kaçtığım yok seni muhatap alarak seviyem düştü zaten daha da düşürmek istemem 🙂
Atatürkten zaten haz etmezdim birde senin gibileri görünce iyi ki chp iktidar olamıyor diye seviniyorum
@mavivesiyahaşkı Atatürk zamanında ne yaptıysa acısı devam ediyor desene 😄
73 yıldır iktidar olamamak atatürkün kurduğu ülkede atatürkün kurduğu partinin iktidar olamaması sizin için büyük bir acı zaten sjsjsjsj
@mavivesiyahaşkı Valla biz 85 yıl önce ölmüş bir adama laf atıp durmuyorum ama siz hala adamdan hıncınızı alamamışsınız. Atamın ellerine sağlık valla ne yaptıysa 🙂
Benim için alparslan türkeş nasıl darbeci diktatör bir adamsa atatürk de onla eşdeğer
@mavivesiyahaşkı ahaha ülkücüler bunu duymasın 🤣
Duysunlar onlar da kabul ediyor türkeşin ne olduğunu
@mavivesiyahaşkı Desene ülkücüler kendilerini var eden adama sırtlarını döndüler partilerini kuran adama sırt çevirdiler.
Ülkücüler dağıldı zaten mhp nin %20 oyu varken çoğu iyi parti memleket ve zafer gitti
@mavivesiyahaşkı Güzel buna sevindim
Sevin mhp hala saydığım partilerin çoğundan fazla oyu var %10 aldı milletvekilliğinde iyi parti de 9 aldı zaferle memleket daha barajı geçemez
@mavivesiyahaşkı CHP'den zafere büyük kayış olacak. Atatürkçüler artık CHP'yi sevmiyor.
Ee normal o kadar dediler kemale aday olma diye oldu ve her zaman ki gibi kaybetti. Chpnin zaten şimdi bile %26 27 maksimum oyu var kendi başına birde zafere kaymalar olursa direk partiyi kapatsınlar sjsjsj
@mavivesiyahaşkı CHP kapansın beni ilgilendirmez. Önemli olan Kemalizmin iktidara gelişi 💪
Kemalizmin iktidara gelişi mümkün değil kusura bakma. Kürt nüfusu türk nüfusundan sonra 2. Büyük topluluk kürtler ilk kez chpye oy attı ona rağmen iktidar olamadınız bir daha da sanmam chpnin kürtlerden oy alabileceğini
@mavivesiyahaşkı Kürtlerin oyuna ihtiyacımız yok
ilk tur niye oy dilendiniz madem sjssj
@mavivesiyahaşkı Oğan'a güvenmiyordum haklı çıktım.
Ayrıca Kürtlerden oy dilenen ben değilim
İyide oylar gizli verildi 😅
AKP'yi öveni yollarlar.
Haklı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?