Pegida ‘Batı’nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar Örgütü‘ Hollanda’nın camileri önünde iftar saatlerinde domuz eti pişirerek ‘mangal partisi‘ düzenleyeceğini duyurdu.
BBC Türkçe’den Yusuf Özkan’ın haberine göre örgüt, Ramazan’da ülkenin bazı kentlerindeki camilerin önünde iftar saatinde domuz pişirme kararı aldı.
12 kentte düzenlenmesi planlanan eylem için ilk aşamada beş belediyeye başvuruldu.
Hollanda’daki Müslüman örgütleri, belediyelerden eyleme izin verilmemesini talep ediyorPegida’nın Hollanda ayağının açıklamasındaysa Covid-19 önlemlerinin sona erdiği belirtilerek, “Sağlık bahanesiyle yasaklanan gösterilere yeniden başlıyoruz” dendi.
Aşırı sağcı Pegida, Hollanda'da cami önlerinde iftarda "domuzlu mangal partisi" verecek. Ne düşünüyorsunuz?
Yani bunun hakkında olumlu düşünmek çok mümkün değil. Afedersiniz ama inancına sahip olduğumuz dinlerle sidik yarışı içerisinde değiliz. Kim neye inanıyorsa onun peşinden gidiyor. Ben mesela müslüman değilim ancak müslüman bir ülkede yaşıyorum. Her ne kadar müslümanların mensup olduğu din bana uymasa da şimdiye kadar ifadelerime, söylemlerime hep çok dikkat etmişimdir. Herhangi bir dine mensup olmak zorunda olmasak da saygı duymak zorundayız.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok ayıp bir şey bu herşeyden önce. O faşist prtiyi ve Hollanda hükümetini kınıyorum. Ama bizdekilerin de onlardan pek farkı yok ki, hatta daha da kötüler. Onlar sadece domuz yiyorlar, bizimkiler ise kul hakkı yiyorlar ve üstelik müslüman geçiniyorlar. Menzil tarikatı şeyhi 2 milyonluk arabayla gezer cübbeli lincolin jiple, kızları porsche biner nihat hatipoglu otellerine otel zinciri ekler diyanetin başındaki vaazdandan sonra milyonluk mercedese biner. İktidardakini ise anlatmaya bile gerek yok... Vatandaşa gelince de "peygamberimizde fakirdi şükredin" derler
Saygı duyulmayan tek Dinin Müslümanlık olması ne acı. Hiç bir dine karşı bu kadar nefret duyulmuyor Müslümanlıktan başka. Barbar olarak gördükleri bu Dinin inançları gereği diğer dinlerce zulme uğramış tek Din olması da ilginç. Bu kadar kötü diye addedilip inançlarından ötürü insanlarına en çok zulüm ettikleri Dindir Müslümanlık halbuki.
hee yani nedense camilerin önünde, İslam'ın yasakladığı eti tam da ne tesadüf ki iftar saatinde yapacaksınız... çok mantıklı cidden.. bir bitmedi ya şu İslam karşıtlığı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ayrımı görün işte Türklere laf ediyorsunuz görün bunlar en basitleri daha neler neler var Ayrımcılık o ağzı açık hayran hayran baktığınız batılarda