Günümüzde her tenekeden ayrı bir ses çıkıyor.1995 yılında Doğru Yol Partisi (DYP) Kadın Kolları Başkanı olan Meral Akşener, ilk defa 1995 Türkiye genel seçimlerinde DYP Kocaeli milletvekili olarak meclise girmiştir ve en son MHP denilen çaycılar konfederasyonunda görev yapmaktaydı. Sonra kendi tenekesini eline almıştır. Tıpkı Emine Ülker Tarhan’ın yağ tenekesi logolu parti kurması gibi… Bu yağ tenekesinin logosu, Meral’in logosundan da daha kalitedir. Parti logosu diye Yudum ay çiçeğinin teneke kabını koysalar daha iyi olurdu. Şu parti logosu bile ayrı bir virüslük kokuyor. Boşnak bayrağın renkleri ile süslenmiş ve simgesi zaten saçma.
Milliyetçilik bile bu ülkede kanser. Sizler bu barış, kardeşlik demeçlerini de milliyetçiliğin gereği olarak görüyorsunuz. Nihal Atsız ise böylelerine şöyle bir cevap vermektedir.
“Milliyetçiyim ama Arap veya Moskof kardeşlerimi de çok severim dedin mi, milliyetçi değil, kozmopolitsin demektir.“
Amerikada onlarca ırktan insan yaşıyor ama hepsi amerikalıyım diyor. Atatürk türklüğün tanımını yaparken bizim ülkemizde yaşayan bütün ırkları birleştirici bir tanım kullanmıştır. Günümüzde bu tanımı yanlış anlatıp türklüğü kötü bişeymiş gibi gösterip bu milleti ayrıştırmak istiyorlar. Ben Atatürkün yaptığı tanıma göre milliyetçiyim. Gel gelelim bu ülkede hiçbir siyasi parti güven vermiyor bu da dahil , ama ampüle göre yine iyi bir logosu var
Kazanamayacağı bariz belli ama yeni yüzler görmek istiyoruz artık mesela suriyelileri artık kim gönderirse oyları ona vermek istiyoruz hadi referandum yapsınlar suriyelileri Türkiye vatandaşı olan Türk kürt laz çerkez alevi her Türk vatandaşı istemiyor.
Bir yandan iyi oldu. En azından şırpıntı meralin kurduğu partiye siyasetteki fettullahın güzel kardeşim köpeklerininde bu partiye gelerek kimlerin ne mal olduğunu ifşa olduğunuda açıkça anlıyoruz artık
benim tek düşündüğüm bu partiyi kim finanse edecek parti işi para işi 81 ilde nasıl örgütlenecekler bu değirmenin suyu nasıl gelecek asıl iş burada zaten devletin bütün organları göz açtırmıyor illegal yoldan olan herşeyin tepesine biniyorlar şu an
Tigir Er ancak eleştirir. Başka yaptığı bir iş yok. Galaksileri istila gibi uçuk kaçık hayallerle uğraşacaklarına kendileri bir örgütlenme içine girsinler. Daha kitabı da çıkaramadılar. Meral Akşener Kadın başına bu işi gerçekleştirirken üç tane erkek klavyeden öteye gidemiyorlar. Ondan dikkate alınacak bir yazı değil. Bok atmaktan ileri gitsinler ki samimiyetlerine inanalım.
Görüşlerinde haklı oldukları yerler var, evet. Ama genel olarak aptal klavye bebelerinden farkları yok. Meral Akşener bugün Türkiye için bir umut oldu. Artık insanlar ya Erdoğan ya Akşener diyecek. Tigir Er gibi oluşumlar bunu engelleyemez.
En İyi Cevaplar