



Veli Ağbaba, sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile T3 Vakfı arasındaki Deneyap Teknoloji Atölyelerine 41,1 trilyon destek verildiğini açıklamıştı. Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar iddialara “asılsız” dedi.
Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, DENEYAP Projesinin protokolünün T3 Vakfı tarafından feshedildiğini açıkladı. "Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık" diyen Bayraktar, ''Deneyap öğrencilerimiz endişe etmesin. Eğitimleri en iyi şartlarda devam edecek. Bir gönüllümüzün dahi alın teri heba olmayacak. #MilliTeknolojiHamlesi hedefimizden asla geri dönmeyeceğiz!'' ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi, kızı, oğlu ve damatlarının devlet kademelerinde görev almasını eleştiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e yanıt Baykar Teknik Müdürü Başkanı Selçuk Bayraktar'dan geldi. 15 yıldır S/İHA ürettiklerini açıklayan Bayraktar, "Şimdi Akıncı TİHA geliyor sonra da insansız savaş uçağı inşallah" dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiyenin güvenligini ilgilendiren bir konuda sitenin coğunluğunu olusturanlarin'görmezden gelmeside ilginc dogrusu. Sitenin sorumu üst siralarda tutmamasi dahada ilginç.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer