Apo’yu öven bir adamı bile savundular yazıklar olsun bundan sonra CHP’ye oy falan yok ya Muharrem ince ya Ümit özdağ

Apo’yu öven bir adamı bile savundular yazıklar olsun bundan sonra CHP’ye oy falan yok ya Muharrem ince ya Ümit özdağ
Cebren ve hile ile CHP'nin bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, CHP'ye sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Atatürkçüler, fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey Atatürkçüler! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, CHP'nin İstiklâl ve geleceğini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! (H. D. 2023)
Chpkk diye insanlar boşuna demiyor. Dersim lobisi ermeniler partiyi ele geçirdi Gerçek Atatürkcü ulusalcı herkezi kapı dışarı ettiler. İnce gibi bak adam ülkesinin bekası konularında tam destek verdi. İktidarmış felan demedi. Ama chp ülkesinin aleyhine olan herşeyi sahiplenip savunurken Lehine olan herşeye karşı çıktı Siyaset dışı konuları bile bazıları için anlaması çok geç Atatürkün mirasına çöreklenmiş ona olan sevgisinden oy devşirip oy verenlerini apt, al yerine koyan bir parti oldu.
Cevap
4Cevap
dünden kalma pilavı suyun içine atıp çorba yapmışsın gibi oldu chp
bence bi kapatıp yeniden açmak lazım
Bugün mü anladın bunu hdp den farkı yok Atatürkçülük ile de alakası yok chpkk nın
artik aciktan pkk destegi yapiyorlar eskiden gizli gizli yaparlardi bisi degismedi
İnce'nin dediği gibi Chp işgal altındadır
Ulusalcı kemalist chpyi özlüyorum
kemalistler zaten pkk dostu
@HepinizeKüstüm2 allahın akplisi s kte git şurdan
skfjskjs bu kadar beyin yoksunu işte.
kemalist karsiti olan herkes akp li olsa %70 oy alir akp yunan dölü
@HepinizeKüstüm2 Ben kemalistim öyle bir dava yok Muharrem inceye yönelme çok oldu
@HepinizeKüstüm2 neysen nesin a q ilgilenmiyorum
Sabataycılık :
Dönmeler, Osmanlı İmparatorluğu'nda dışarıdan İslam'a dönen, ancak Yahudi inançlarını ve Kabalistik inançlarını gizlice koruyan bir grup Sabetaycı kripto Yahudiydi. Hareket esas olarak Selanik merkezliydi.
kemalist isen buyuk israilin kurulmasina ve bu topraklarda islamin yok olmasina hizmet etmen lazim.
@HepinizeKüstüm2 israile karşı nötürüm kültürü güzel benim için herangi bi ülke. Kemalizm ile islamın yok olmasını nasıl bağdaştırdın?
islamin yok olmasi değil, bu topraklarda yok olmasi. yoksa buyuk israili kuramazlar.
@HepinizeKüstüm2 islam boş senin yorumun dahada boş s ke yim israilide daha büyük sorunlarımız var s kt rtme komplo teorilerini
kes lan islam dusmani kemalist.
@HepinizeKüstüm2 Orada duracaksın işte haksızsın sizin o övdüğünüz Filistin başbakanı geçen hafta Doğu Türkistan’da zülumun sebepi Terör vb dedi yeni bizim dostlarımıza terörist dedi şimdi samimiyetin varsa filistinde giydirsene ayrıca Filistin İsrail’e kendi topraklarını sattı sonrada çıkmadı İsrail sonuna kadar haklı o konuda onun için burada gelip boşuna savunma
Bunlar trol gibi bişey heralde yoksa bu kadar @pt@l olunamaz
ya soxam filistin baskanina koniyla ne ilgisi var mk laan olm bu kemalistler ne kadar çomar ya nerde gordun filistin baskanini ovdugumu veya buyuk israil diyince aklina filistin civari mi geliyor turkiye topraklarida icinde bunu mu bilmiyon veya ne kadar comar varsa hepsi kemalistlerden cikiyor biktim mq
@HepinizeKüstüm2 m@l mısın Filistinide israilide s! Kerim konu bunlar değil a q
lan sigortaymis sektir git kshdskdjsj kurtulus savasinda islam bayragi inmesin ezanlar dinmesin diye savasti millet kemalizm icin degil
@HepinizeKüstüm2 Sen Atatürk Düşmanı Ar.. p g.. ü yalayan bir gerici yobaz cahil hanzonun tekisin ondan tartışmaya değmez
zuhahahahahaha tipik kemalist mk soyleyecek bir seyi yok ya arap gtu yaliyon der. yillardir yunanin gotunu yaliyorsunuz mk skfjskdjsj
lan italyani fransizi ataturk mu cikardi bu ulkeden zuhahahahahaha millet kendi ayaklandi direndi cikti. bi yunana karsi savasti onlada ingilizle anlasti canakkaleye İstanbul'a niye girmedi zuahahahahahahahaha komedi mk
Günaydın 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?