Cumhurbaşkanlığı seçimini Recep Tayyip Erdoğan şu an kazandı gibi duruyor. Kesin gözüyle bakılabilir.. Sonuçlar beklediğiniz gibi mi çıktı?

Cumhurbaşkanlığı seçimini Recep Tayyip Erdoğan şu an kazandı gibi duruyor. Kesin gözüyle bakılabilir.. Sonuçlar beklediğiniz gibi mi çıktı?

Kim alınırsa alınsın,
Bizim ülkede politikalar, çalışmalar, projeler yarişmıyor.
2018 deki secimin hem oy oranları hem de oy miktarı hemen hemen aynı bu şunu gösteriyor ülkede her ne yaşanırsa yaşansın oy tercihleri genel olarak değişmiyor.
Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir ülke seçimi göremezsiniz. O kadar ekonomik kriz, yolsuzluk dosyaları, Liyakatsizliğin olduğu hemen hemen kimsenin ülkedeki gidişattan memnun olmadığı halde iktidarın aynı oyu aldığı gram değişim olmadığı bir ülke dünyada yok.
İnsanlar kamplaşmış bunu da iktidar yapıyor çünkü oyunu konsolide edip ülkedeki tüm eksiklikleri göz ardı ettiriyor.
Emin olun 1 ay öncesine kadar iktidar yanlısı anketler bile değişimin geldiğini söylüyordu 15 günde öyle bir algı yapıldı ki vatan millet naraları atılıp insanları böldüler ki bizim saf millet de bunu yedi ve yine aynı sonuçla karşılaştık.
Yazık gerçekten yazık.
Hilafeti döndük saltanat rejimi yaşıyoruz resmen bir dahaki seçim babadan oğula geçer bu sistem.
Beklediğim sonuçtu evet, hatta ilk turda belliydi ve dahası ilk seçimlerden öncede anketlerin yanilabileceğini, Erdoğan ı savunanların sayısında bir değişim olmadığını kendi gozlemlerimle görmüştüm. Meclis seçimleri yanılttı beni, cumhur ittifakının orada çoğunluğu elde edeceğini düşünmemiştim. Bu seçime gelirsek, batının isteği söylemlerin aksine Erdoğan zaferiydi. Pkk nın istegide buydu ve başardılar. Ters algı denen bir şey var ve bunu çok güzel başardılar. Artik sığınmacılar bu ülkede açık ve net şekilde kalıcı olmuştur. Bir sonraki seçimde ümit Özdağ tek başına iktidar olsa yine gitmeleri imkansız ve millet alışmalı artık birlikte yaşamaya, radikal İslam'a gecermiyiz bunu bilemem çünkü halen daha bunu istemeyen çok büyük bir kitle var. Ekonomi zaten bitik yeni zamlara ve yüksek enflasyona hazırlıklı olmalı herkes, bazı şeyleri düzeltmek Kılıçdaroğlu dahi seçilse imkansıza yakındı ama şimdi tamamen imkansız. Kutuplasmada had safhada şu anda ülkede, Kürtlerin CHP adayına oy verdiği belkide ilk seçimdir. Bu kadar zıt kutuplar bir araya geldi, önümüzdeki 20-30 yıllık periyotta farklı seçmen gruplarida oluşur. Suriyeliler bir parti kurar artık çünkü 6-7 milyon seçmenleri olur. Göçler dahada artar tabi bu süreçte ve bu sayı 1-2 yılda 3-4 katinada çıkabilir, Türkiye'nin nüfusu da 150 milyona çıkabilir, kontrolsüz göç bunu kısa sürede sağlar yürüyerek gelen milyonları uçakla göndererek tuketemezsin
Pkk konusunda iyi saçmalamışsın pkk kk nin işine gelirdi askeri sınırdan çekicez diyen kk idi sihaları kapatıcaz diyen millet ittifakı değilmiydi sınır dışı operasyon yapalım dendiğinde chp milletvekilleri meclise gelmediler ne konuşuyon bomboş ters algıymış CHP zihniyeti hiç içki içmeden yaşamıyor sanırım kafanızmı güzel anlamadım
@ibrahimfurkan34 Bak çok bilmiş, batı Türkiye'deki Suriyelilerin kendi ülkelerine gelmesini istemiyor ve Suriyeye dönmelerini de istemiyor, aynı şekilde PKK ve HDP de Suriyelilerin Türkiye'den gitmesini istemiyor çünkü gelen Suriyelilerin tamamı Suriye'nin kuzeyinden bilinçli olarak buraya itildi ve orada fiili olarak bir Kürdistan kuruldu, tıpkı Irak'ta ki gibi, Kemal Kılıçdaroğlu seçilse bile Suriyelilerin geri gönderilmesi imkansıza yakındı bunu bilecek kadar bizde siyaset biliyoruz cahil falan değiliz, sen git şimdi seçim kazandın ya onu kutla,8-10 yıl sonra anlarsın neyin ne olduğunu, bu arada bu seçim falan belirleyici bir seçim değildi. O eşik çoktan geçildi, Ortadoğu'da haritalar değişiyor ve Türkiye bundan en zararlı çıkan ülkelerin başında olacak gibi eğer birşeyler tersine dönmezse
Okeys
Aynen dediklerine katılıyorum Artık Suriyelilerle birlikte yaşamaya alışacağız başka çare yok senin dediğin gibi bide kutuplaşmalarda arttı Bu göçmenler yüzünden birlik beraberlik kalmadı halbuki en çok buna ihtiyaç var birlik ve beraberliğe ama oda kalmadı İnsanlar deist-ateist oldu bu Suriyeliler yüzünden Yakında ayrılıkçı bir Arap terör örgütü çıkar tıpkı PKK gibi Radikal İslam'a gelince yakında radikal İslam'a da geçeceğiz durum onu gösteriyor
@rapstar53 Bu millet bunu istiyor yapacak bir şey yok. Ama Türkiye'yi bu gidisattan çıkaracak oluşum CHP ve onun avaneleri değildi. Burada seçimden çok önce bazı cevaplar yazmıştım, CHP bu ülkede iktidar olamaz ama çok iyi bir iktidar belirleyicisi olur diye, merkez sağdan bir aday çıkarıp, kendisi aday cikarmayarak bu adayı desteklemeliydi, Erdoğan ı ancak bu şekilde devirebilirlerdi ama zerre stratejik düşünebilen insan yok CHP de, Anadolu yu tanımıyorlar, ben o AKP nin tulum çıkardığı şehirlerden birinde yaşıyorum. Chp nin iktidara geldiğinde camileri kapatacağını düşünen insanların sayısı yüzde 50 den fazladır bu şehirlerde ve bunlar artık tabu haline gelmiş, kısa vadede değiştirilmesi imkansız fikirler, bu insanlar zamlar gelince hükümete küfür eder, Suriyelileri görünce hükümete küfür eder ama her seçimde yine AKP ve Erdoğan'a oy verir. Olasi bir CHP ve sol parti iktidarından aşırı derecede korkarlar. Dedigim gibi CHP ve başındaki zat eğer Türkiye'yi dusunseydi benzer bir strateji gelistirirdi, kendin aday çıkarma merkez sağdan milliyetçi ama fazla muhafazakar olmayan bir adayı drstekleyebilirdi. Benzer senaryolarda bir sonraki seçimde kazanma şansı yok sol kesimin, bu seçimde alınan yüzde 45-46 larda yanıltmasın içinde en az yüzde 10 olan salıncak Kürt oyları var ve bir sonraki seçimde bu oylar el değiştirebilir. Senin ama stratejin AKP ye oy veren kesimin çoğunu başka bir adaya yönlendirmek olmalıydı
ne kadar cahil insanlar var ya bu ülkede, şimdi dışarda kutluyorlar sinirlerim bozuldu
İç Savaş çıkacak ülke de
@gururlufakir evet neyi kutluyorlar anlamış değilim
@Behçet45 aynen abi herşeyi açıkca söyledi keşke herkes olaylara onun gibi baksa
@Plokbardia slklar cidden
10 m suriyeli var zaten 7 sinin ikameti var onlar sayesinde aldi turkiye de ne yaparsa yapsin bu adam ölmedigi surece hukumet degismez 5 yil daha tarima vs uretime son 5 yil icinde de altin petrol dogal gaz dan soyar la anlamadim dunya suleymmana kalmamis ken bu insanlarin ac gozlulugu ne diye ya niye bukadar mal mulk biz 8 10 bin kira oduyoruz bunlar sarayda kosklerde yasasin bilalinin oglu 150 m dolar la koclari gecsin bu nerden geldide oldu bitcoine atsan dahi o para birikmiyor aman hepsinin zamani gelecek bir omur zamanlari var elbet
20 yıldır saltanat kuran hükumeti en çok da fakirlerin savunması enteresan. Süslümanlık bu tip coğrafyalarda büyük rağbet görüyor. Bu yetmediyse daha beter ekonomi olsun madem... Evine ekmek götüremeyen Anadolu insanının, almaya hayalini bile kuramadığı TOGG için ölümüne sistemi savunmasını izledik. Uyu uyu yat uyu...
Rakibi dandik olursa sonuç böyle olur işte.
Ee bazı idealistler Atatürkün radikal Politikasına laf ediyorlar ama bu halk anca radikal hamleler ile medeniyete götürülür yoksa İran, Suriye olma yolunda gidilir kimse kusura bakmasın
Cevap
162Cevap
Maalesef evet
Tayyip Erdoğan kazandı diye herkesin ağzında bir afkan tecavüzü yok bilmem ne yani kafanız sadece belden aşağı çalıştığı belli oluyor. Yani ne mantıksız insanlar var. Eleştirisi bile insani olmayan insanlar var yazık gerçekten bu kadar kötü niyet taşımamalı bir insan ürperdim şahsen Allahım sen koru. Bu ülkede çok kötü niyetli insanlar var . Tek söyleyebileceğiniz şey bu mu yani muhalefetin vaatleri halkı ikna edemedi neden bunu kabul etmiyorsunuz. Daha iyisini yapıp kazansaydı muhalefet. Hazmedemeyenler sizin yapacağınız en güzel şey Tayyip Erdoğan’ı tebrik etmek olur. Yarım asırlık Cumhurbaşkanı var sizin karşınızda yıllardır yalan provakatif haberleriniz onca gruplaşmaya rağmen elhamdulillah halk başkanını seçti. Türk halkı kazandı. Bizim Soğan ve sarımsaktan daha önemli konularımız var.
Çeyrek asırlık demek istedim yarım fazla oldu sjsj
Beklediğim sonuç buydu evet şaşırmadım. Az çok matematikten anlayan biri bu seçimin sonucunu görürdü zaten. Sinan Oğan'ın oyları çık %95 üzerinden %49 alan biri %100 üzerinden kaç alırdı bunu idrak edemedi kimse.
İkinci olarak sonuç ne olursa olsun vatan, millet için hayırlısı olsun.
Gerçekten ülkeye şeriat geleceğine, özgürlüğümüze gölge düşeceğine inanan insanlara da acıyarak bakıyorum. Zannediyorum ki kendilerine karşı zerre güvenleri yok.
Sonuçtan memnun olursun ya da olmazsın, anlarım ve saygı duyarım. Fakat seçmene hakaret etmek, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilkelerine darbe vurilacağını zannetmek akıl kârı değil. Bizi başımıza gelen Cumhurbaşkanı değil ama bu bölücü insanlar bitirebilir.
Evet, beklediğim sonuçtu çünkü muhalefetin vaadleri hayalperest ve yapılmasında çok beklentisi olmayan ideolojik oy veren seçmenin önemsemeyeceği vaadlerdi. Yani chp seçmeni zaten başkasına oy vermez onlara hizmette gerekmez öyle bir beklentileri de yok. Alenen ortaklık yaptığı hdp'nin neyini inkar ediyorsun? her terörist cenazesine partiden biri varken kimi terörle mücadeleye inandıracaksın, devletin terör operasyonlarının tamamına karşı olup hükümeti teröre destek vermekle suçlamak nedır ya, seçmenin zaten senden bişey beklemeden oy veriyor bari mal yerine koyma. İstanbul İl başkanı ateist onu iftara götürüp kimi kandırdığını sanıyorsun? Ermeni soy kırımını kabul eden kadını Atatürk'ün partisine il başkanı yaptığında seçmeni ne sanıyorsun? ibb ve Abb'de adamlara 4 yıl içinde ne proje yaptınız sorusuna cevap veremiyorlar. İbb başkanı yapmadığı için devletin yaptığı metroyu utanmadan ben yaptım derken halk inanıyor mu sanıyorsunuz.
Bebişkom anlamadığın bir şey var ki "Türkiye LAİK bir ülkedir." kime ne İstanbul başkanın dininden ya. Sana ne milletin dininden... Burası laik bir ülke. Eğer diyorsan ki "bu ülke bence dini islam biri tarafından yönetilmeli" saygı duyuyorum ama dini İslam dediğin kişinin çocukları şu an %99 katolik olan bir ülkede yaşamakta, eğitim görmekteler. O kadar tembelsin araştırmıyorsun sadece duyduklarınla gelip bla bla diye konusuyorsun ve cidden cahilin dedikleri çekilmiyor askım. Hdp'nin CHP'yi desteklediği net açık evet. Eee ne yapalım? KK ne yapsın bu durumda beklentin nedir yani? Adam sahne alıp "beni desteklemeyin istemiyorum" mu desin? Ortada bir ortaklık veya anlaşma yok. Bundan bihabersin daha. Diyorum ya araştırmıyorsun. Kim kiminle ne gibi anlaşmalar yapmış bilmiyorsun. Muhtemelen Hüda Par'dan haberin yok. Hüda Par'ı da kendi çabalarınla bir araştır ve şu an yanında yer alan adamın bizim devletin başındaki adam olduğunu da bil. Ortaklık yapan onlar. Bu arada KK PKK tarafından saldırıya uğrayan tek parti sahibi devlet adamıdır üstelik yanında bir şehit vermiştir. Bunları da bilemezsin sen şimdi. Bilmediğin daha çok şey var. Suriye ve Afganlılarla birlikte yaşamaya ne meraklıymışsınız abi. İleride bu ülkenin başına Suriyeliler tarafından bir parti kurulduğunda ve toplumun büyük bir kısmını oluşturacaklarından (işleri sürekli doğurmak oldukları için) başa geçtiklerinde görürüm ben seni. Ulan kadınları küçük gören (YANİ SENİ) bir şeriat getirecek adamlar neyi kimi savunuyorsun bu kadar kalitesiz misin yavrucum sen. Allah aşkına eğer bu Hüda Par meselesini bile bile oy verenler asıl teröriste destektir bizzat teröristtir. Çünkü sizler ülkemizi batırma peşindesiniz. Başka bir şey değil...
Hanımefendi zamanında sitede sizi bakire kız isteyen erkekleri linçlerken gördüm şimdi dindar olmaya mı karar verdiniz?
ülkenin yarısı ortadogululaşmayı tercih etti.
ülkenin yarısı daha fazla fakirleşmeyi seçti.
ülkenin yarısı otorite altında yaşamayı istedi.
ülkenin yarısı gözünü ilime, bilime, sanata kapayıp, yobazlığa geçit verdi.
ve güzel ülkemin diğer yarısı;
üzülmeyin..
bu hayat hep böyle mi olur
düşen hep yerde mi kalır
gün olur belin doğrulur
ne olacak belli mi olur?
Seçimin özeti; Yurt içi Kılıçdaroğlu demiş ancak sonucu yılda 10 gün gelip keyif çatan yurt dışı oyları belirlemiş. Türkiye'de yaşayan insanların durumunu anlamayan bir kitlenin desteği ile Türkiye maalesef kaybetti deyip son sözümü söyleyerek konuyu kapatıyorum;
Yazıklar olsun.
Kime vereceklerdi? Erdoğan sayesinde tüm gurbetçiler Türkiye'de emlak zengini oldu Euro 20 lira olmuş bu düzen böyle gitsin hatta TL daha çok değer kaybetsin istiyorlar.
@_MelisYıldız_ sene sonu daha zengin olacaklar dolar 50 lira
Kılıçdaroğlu'ndan başkan olmazdı. defalarca #kilicdarogluadayolmasin dedik.
peki Kılıçdaroğlu ne yaptı? aday oldu. en başından belliydi böyle olacağı.
ben Erdoğan'ı tuttum seçimde. severek değil çaresizlikten.
Abdullah Öcalan'ın heykelini dikeceğiz diyen adamın elini sıkan. HDP ittifak olan.
300 milyar uyuşturucu baronlarının parasını ülkeye sokacağım diyen.
suriye ve Irak'tan çekileceğiz diyen bir adama veremezdim.
altıma saçma sapan yorumlar yapmayın propaganda ve algı laflarınızdan bıktım. yazsanız yazsanız ya hakaret edeceksiniz ya hüda parı söyleyeceksiniz. ya da suriye ve Irak meselesine laf edeceksiniz. hepsine cevabım var. denemeyin bile uğraştırmayın.
Sence Venüs mu daha güzel bir gezegen yoksa Satürn mü?
bende enflasyonu kaldıramıyorum. vergiler çok yüksek. siyasal islamdan nefret ediyorum. ama bunun için daha kendi seçmenini dinlemeyen Kılıçdaroğluna veremezdim
@rekreasyonistt Satürn ve ne alaka
Hudapar a cevabin ne😂 ozellikle kezzap timi ve domuz bagi hakkinda yorumunu bekliyorum
Onu sorma bunu sorma demişsin ben de şunu sordum. Niyeyse bu yoruma yazdığım için pişman olacağım gibi hissediyorum.
hüda par kurulmadan önce yaşanan şeyleri şimdi yapmış gibi partiyi sorumlu tutamazsın gaffar okanın katili olduklarının bile kanıtı yok. bağıra bağıra heryerde terörist değiliz diyorlar. 15 temmuzda sokağa çıkanlar arasındalar. şimdi diyeceksin terörist değiliz diyince terörist olmuyorlar mı ne saçma düşünce. ona da cevabım şu HDP onu bile söyleyemiyor bildiğin teröristim ona göre ver diyor. 9 mayıstan beri hüda para algı yapılıyor mesela Kürtçe seçmeli ders olarak seçilebilsin demiş Kürtçe ana dil olsun der gibi heryerde lanse etmişler.
@rekreasyonistt evet ben bir şey demem ama burası birazdan muhaliflerle dolar
@KupeKızı03 bunlar en ufak örneği. mesela bir başka soruyu da hep soruyorum diyelim ki hüda par terör örgütü ki değil. bu CHP'yi haklı mı çıkarıyor 5 yaşında çocuğa döndü tüm ülke kim kimi daha çok karalarsa kendisi bembeyaz bir sayfa oluyormuş gibi
Sen hdp ile chp ittifak yapmadan hdp nin soyledigi sozleri dikkate aliyorsunda neden hudapar gibi hizbullah ile ilgisi olan partinin onceki dediklerini ve YAPTİKLARİNİ dikkate almiyosun?
Ve ve veee sizin hudapar in yapicioglusu
Gecen konusmustu😂😂 kendileri hizbullah ve pkk ye teror olarak bakmiyormus😂 sen gelmissin yok hdp onu bunu aciklamadi diyorsun
@KupaKızı03 yurt dışı sözcüsü Fransızca ittifakız dedi. Kılıçdaroğlu onlarla ayrı bir ittifakımız var dedi. bak bana bunlarla gelmeyin. normal eleştiri ve farklı görüşlere sonsuz saygılıyım. algı yapıyorsunuz. saçma sapan çocuk mu kandırıyorsunuz. saygımı bozmak istemiyorum lütfen sizde saçmalamayın
Aynen kanka olan seyleri soylemek algi yapmak😂 bende bi onyargi yapayim sana hemen. Eminim ailende akp li insanlar vardir😂 neyseeee senin gibilerle zaman kaybedemem okkkk
olan mı? ittifak yapmadan dediniz?
dikkate almadığımı söylemedim. yazdım ki HDP terör örgütü değilim bile demiyor en azından diyor dedim
işiniz gücünüz algı çarpıtma başka işiniz yok sonra neden kaybediyoruz neden acaba...
Hizbullah'ın devamı değiliz dedi
"diğer yanda aponun heykelini dikeceğiz diyen Selahattin Demirtaş 🗿" bak böyle yazabilirdim ama yazmıyorum çünkü bu senin yazdığını haksız çıkarmıyor. ben cumhur ittifakı sütten çıkma ak kaşık mı dedim 😃 ben de Erdoğancı değilim diyorum ailende akpli insanlardır diyorsun 🤐
Çaresizlikten diyorsun sonunu getirdin farkında değilsin büyük ihtimalle. Ya tabii ki Hüda Par diyeceğiz abi sen iyi misin. Bunu bile bile ona oy verdiysen zaten vay haline. Sende bir teröristsin. Bunu biliyor musun? Çünkü bu ülkeyi sevmeyenlere iş birliği yapan bir adama oy verdin. Daha ne olsun. Ya nasıl zihniyet arkadaş ya. HDP'nin elini sıkmadı bu arada sadece HDP desteğini açıkladı eee bu durumda ne yapılabilir? Adam sahnelere mi çıksın beni desteklemeyin diye. Ne bekliyorsunuz anlamadım :D ileride de büyük ihtimalle Suriyeli veya Afgan ya da taliban yönetir bu ülkeyi. Atatürk' ün bize emanet ettiği bu ülkeyi kimlere bıraktın daha onu bile bilmiyorsun
Ve oldum.
Benim anlamadığım bu sokakta kutlama yapanlar neyi kutluyor? 2 milyon suriyelilin daha gelmesini mi? Ya da zamların artmasını mı? Ya da işsizliği mi? Ya da adaletsizliğimi kutluyorlar? neyi kutluyorlar?
Çocukken mal bir arkadaş vardı, biz ona tekme tokat sopa ne vursak hoşuna giderdi gülerdi bir daha vursana derdi. O zamanlar dünyada böyle mallar da var diye hayret etmiştim. Şimdi sayıları ne kadar da çokmuş diye hayret ediyorum
Ben bekarım hiçbir sorumluluğum yok, yakında da ülkeden temelli gideceğim. Kendileri düşünsün
Sadece Suriyeli olsa 2 milyon da afrik veya başka ülkeler den var aç doldu ülkeye
@Ozan147852 yok bizim millet arsizlasmiyorlar
Bizim millet diye bir şey yok benim için artık, ülke için yeterince fedakarlık ettim. Benden bu kadar
Hakaret mi Kdndmdm neye hakaret ettim tam olarak?
Ee öyle değil misiniz? Yarın ekmek 8 liraya çıkınca vah anam her şey çok pahalı demeyin. Bunu siz kendi elinizle yaptınız.
Ben degisim icin ilk turda sinan ogana oy verdim siz ne yaptiniz muharrem incenin arkasinda mi durdunuz surekli kaybeden ve surekli kazanan bir adami desteklemekten baska bu %95 lil kesim ne yapti degisim icin gelip burada ahkam kesiyorsun oyle kopeksiniz boyle kopeksiniz sorgusuz sualsiz birini desteklemeten baska bir işe yaramayan kuş beynin gelmis burada hakaret ediyor
Siz suriyelilere vataninizi sattiniz. Yarin cok pisman olacaksiniz ama is isten gececk.
@Ozan147852 bir malda sensin işte djjdjd
@pokahontas21 ne diyorsun la o. cocuğu
@Ozan147852 chp iyi bir bktr gibi anlatmayın sııddmm İzmir aydına gelin bir gezin lağım kokuyor her yer siz bunu hak ettiğinizi düşünüyorsanız boş ver gidin
CHP'yi de AKP'yi de seni de ananı da sever benim canımı sıkma
@Ozan147852 bk kokusu para kokusundan daha iyidirse böyle diyorsanız sçn şçn basmayın kalsın öyle kokla
@Ozan147852 hhhhyfdddftyy
Senin ağzının kokusu o, ağzına sçtm o kokuyor
@Ozan147852 ülkenin sana çok ihtiyacı var lağımçı lazım gitme dur nolursun kdldl
@Ozan147852 hepiniz bksunuz işte iyi ki rte var hepinizin hakettiği yaşamı veriyor
Benim paramda var itibarım da var, siz aç köpekler düşünün. RTE sizi skiyor siz düşünün
@Ozan147852 belli ondan ağlıyorsun ühühühü😌
Ben niye ağlayayım canımsın ben bir şey kaybetmedim ki, siz serefinizi kaybettiniz siz ağlayın, gerçi hiç yoktu zaten unuttum bir anda
@Ozan147852 şrfsz sizsiniz yandaşlarınızı doldurdunuz belediye binasına bir odada Altı kişi çalışıyor. İşsizliğe bulduğu çözüm bu mallar
Sen hâlâ neden siyaset yapıyorsun? Özürlü müsün sen? canımsın seni de AKP'yi de CHP'yi de sever derken senin beyninde elektriklenme olmadı mı?
@Ozan147852 sen önce kadınlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğren başkası olsa seni mahkemeye vermişti bile pis kfrbaz
boş ver git şimdi birde kadın mı oldun? Sen putperest şeytanın tekisin, orspu kaşar
boş ver git değildi o, sktr git olacak
@Ozan147852 o tanımladığın şeyler sensin
Sktr git, şimdi de kendine ayrıcalık mı istiyorsunuz? Git başka yerde ağla ya kaşarı
@Ozan147852 keıtır senden bir şey isteyen yok kapa çneni yeterli
Sktr git erkeklerle nasıl konuşulur öğren öyle gel. Hadsiz putperest
@Ozan147852 güzel kardeşim böyle konuşulduğunu biliyorum sana yeter bu
G a v a t l a r la
Hoşt şeytanın dölü
@Ozan147852 hoşt köpk başka yerde havla
ya salağı sen geldin buraya havlamaya beynini sktiğimin malı.
@Ozan147852 ben kendini korumayan kişiyle dalga geçtiğin için geldim senin amacın ne misal küfür etmekten başka
Burada kimse ile tartışmamız olmadı, sen köpek gibi havlamaya başladın,
İlk seçimde sonuç zaten belli olmuştu. 2. tura kalmasına bile gerek yoktu, boşuna yorulmuş olduk. Söylemek istediğimiz çok şey var ama bildiğiniz üzere görüşümüzü belirtince gideceğimiz yer belli olduğu için susma hakkımı kullanıyorum.
@Oskibey chp ye
Silivriye @kalpsiz-melek
Görüşümüzü belirtmeye korktuğumuz için susma hakkımı kullanmak istiyorum ama şunu sadece söyleyebilirim, çok üzücü çok...
Beklediğim ama istemediğim bir sonuç oldu ne yazık ki... Benim en çok şaşırdığım ise sözde geçinemeyen , mülteci sorunundan yakınan , hiçbir şeyden memnun olmayan halkın gece yarılarına kadar kutlama şenlik edasıyla sevinç gösterileri yapması oldu.. neyi kutladılar ki? Ülkemiz içler acısı durumdayken neyin mutluluğunu yaşadılar? Yakın arkadaşım dediklerimi bile böyle görmek çok üzdü beni.. herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama ilerde bizden sonra gelecek nesillere nasıl hesap vereceğiz hiç bilmiyorum..
Belediyeleri alınca yaptıkları kutlamaları htırlamalıyız bence bu durumda (ben kutlamada değildim)
Bugün sevinenler, bugün hepimize Türk bayrağı açarak nasıl kazandık diyenler. Zamanı gelince o afganlar, suriyeliler, pakistanlılar eşinize çocuğunuza annenize yan gözle bakıp üstüne tecavüzlere yeltenmeye kalkınca, suç oranları yükselince, hizbullah terör örgütünün domuz bağları artınca hepiniz bugünlere lanet edeceksiniz ama çok geç olacak. İstediğiniz kutlamayı yapmaya devam edin, çok yazık...
İnşallah deklerinin hepsi, hatta fazlası gerçekleşir. Bu ülke müstahak.
@palaboiiii Ben istemem gerçekleşmesini, ben sadece yanılmak istiyorum...
Ben yanılmak istemiyorum. Deli gibi kinlendim. Bir hslkın bu kadar kara cahil olmasına, özgürlüğünün elinden alınmasına bu kadar hasret duymasına... Yanımda biri yere düşse bundan sonra bir tekme de ben atacağım. Şu an dışarıda konvoy yapanlar evlerine dönemezöer inşallah
Allah korusun
@ruhhalim2828 Bir şey diyim mi, bugün dine olan inancımı ve Allah'a olan inancımı kaybettiğim gün. Bizi sefalet ve emanet ettiği zulüm dolu dini kötüye kullananlara bıraktı.
bak akp olmada baks akimse ülke yöneltemez kimse mükemmel degil
@ruhhalim2828 Bak nelere hapsolduğumuzu bilmiyoruz. Ben sadece yanılmak istiyorum artık. Düşünsene, ülkende Türk bayrağımızı sallayarak sevinen ve bizim kaderimizi belirleyen yabancı uyruklu bir yığın sığınmacı ve tacizci doldu artık, bir oy uğruna hepimiz şimdi yok olacaz.
erdogan hep yabancilari aliyor turkiye bu huyubi hic sevmiyorim zaten sapik cok yetmemis gibi afg vs aliyorlar
@ruhhalim2828 zaten bu baş sebep, her geçen gün başka saçmalık konuşuyoruz, yetmez gibi bir de hüdapar çıkardı başımıza. Delirmek üzereyim ve bu ülkeden gitmek için kursa araştırıyorum artık.
cok sükür turkiyede yasamiyorum cok pahali ben yurtdisidna bile maff oluyorim
@ruhhalim2828 Zaten ben yurtdışında her şey iyi diyemem demiyorum da ama en azından stabil ve kimsenin sana karışmadığı bir hayatla mücadele ediyorsun. Burada artık manevi hayatımıza bile müdahale edecek kişiler gelmeye başladı. Düşünsene erkek kardeşim liseye geçecek ama dün ki o lanet kutlamalardan sonra tek göndermeme kararı aldım.
Yazık gerçekten. Ama AKP'ye oy verenler aman kızıma tecavüz edildi aman Suriyeliler taciz ediyor diye mızmızlanmasın. Bunları istemeseydiniz oy vermezdiniz. HAKEDİYORSUNUZ
Kiliclaroglu gelse sapıklar bitecek mi
Bu nasıl mantık bu kadarda algı yapmayın
Tecavüz olaylarının en çok Suriyeliler tarafından olduğunu biliyor muydun
@Semragüneş senin burada maaşlı trol olduğunu bilmeyen kalmayacak bu kadar kendini belli etme
Tecavüz en çok suriyeliler mi yapıyor , valla bu ülkede kendi öz kızına tecavüz edenler var sen bence onlara bak
O konunun doğrusu şu aslında: Yeterince katilimiz, hırsızımız, tecavüzcümüz varken bunların üstüne neden Afgan, Suriyeli sapık ithal ettik?
Afgan suriyelilerle alakası yok tecavüz yine bu milletin içinden çıkıyor boş muhabbet banker algı yapmakta üstüne yok.
Bizim millet niye böyle aw
Buradan Almanya'ya gidenler düt düt oradaki kurallara uyarak yaşıyorlar. Bizim sorunumuz, buraya gelenlerin kendi iğrenç kültürünü burada devam ettirmeye çalışması ve kural tanımazlıkları.
*düt düt= s**e s**e
Almanyada ne kadar suriyeli alman vatandaşı oldu haberin var senin banker bilmeden yorum yapma sadece Türkiyede mülteci yok
@varrohincco reis secimi kazandı sen hala aktrol diye ağlıyorsun komik olma bu kadar
@Blackblue03 ülkeyi Araplara satıyor diye sende sevin dedelerinin kemikleri sızlıyor mezarda haberin yok
@varrohincco birseyi satmıyor kardeşim neyi satmış
@Blackblue03 iyi araştır İstanbulun yarısi Arap toprağı artık kanal İstanbul projesi varya araştır o yerlerde geçen arazileri kimler almış togg yerli mi milli mı onuda araştır pilini motorunu hangi ülkede yaptırıyorlar birde yerli diye millete kaktiriyorlar ben ve bunun gibi binlercesi reklam olan şeyler kolelesmeye gidiyor ülke ikinci vatandaş olmuşsun kendi ülkende kafanı çevir bak bakalım sokaklardaki arapça yazilarina büyük şehirlerin hepsinde meşhur istiklal caddesinde bile ingilizce yazı yoktu kaç sene önce arapça yazilar doluydu vitrinlerde yakında Filistin gibi oluruz Araplar ülke kurar İstanbula Türkiye'nin her yerinde Afgan Suriyeli inşaat sektörünün yüzde 80 onların elinde zaten yakında patron olurlar yanlarında çalışırsın bir gün dersin patronum Suriyeli diye
@varrohincco Kardeş boşa yorulma, bu kitleye laf anlatılmaz. Ülkenin ekonomisi s**ilmişten beter, hâlâ reis de reis... Alsınlar hayrını görsünler reislerinin.
@Banker_Bilo togg motorunu yapan firmanın matkaplari bile onların taş kafalarını kiramadiktan sonra dediğin çok doğru nasıl bir beyinleri yıkanmış anlamış değilim bir torba kömüre bir makarnaya ülkesini satan varlıklar milyar dolarlari ceplerine indiren yönetim kadrosu atalarımızın kanlarıyla kazandığı topraklar parayla satılıyor ve bunun bilincine bile varamiyorlar kendi ülkemizde ikinci vatandaş olduk ve bunlari anlamıyorlar birgün bacisina karısına sokakta elin suriyelisi laf atınca anlarlar sokaklarda zaten Arap şeyhleri tehlikenin farkında değiller a haberin yalan haberlerine kanan bir milletten daha ne beklenir acaba evine et alabiliyor mu şükür ediyor alamacagi togg ile övünen canım bir millet daha ne diyebilirimki iki yıl sonra toggun ismi bile kalmaz bu ülkede ağzına bir parmak bal çal bütün ari kovanları sana versin eskiden kendi kendimizi yeten bir ulkeydik şimdi bütün her şey dışarıdan geliyor yediği ekmeğin buğdayı bile her şey kotalı devlet izin vermiyor yetiştirmeye pamuk vs bir çok ürün kotalı çiftçi dahi aç merkez bankası karsiliksiz para basıyor çocuğuna 10 lira harçlık veremiyor hala richi rich zengin etme derdindeler söylenecek söz kalmamış yemin ediyorum tek bir şeye daha çok üzülüyorum göz göre göre atalarımız kanlarıyla kazandığı topraklari satmalarini nasıl görmezden geliniyor
Suriyelilerin, Afganlılatın akın akın gelmesine devam. Avrupa'ya kaçmak isteyenlere de mani oluyorlar. Bu işin sonu kıtlık. E tabi bu durumlar olurken eğitimsiz abuk sabuk bir toplum uslu uslu durmaz ki. zaten açlık, kıtlık vs düzgün insanı bile bozabiliyor.
@adrenalin64 Sığınmacıları Avrupa'ya bırakmayıp burada tuttuğumuz için RTE'nin seçimi kazanmasına en çok Almanya, Hollanda sevindi. Bu kadar göçmen, KK kazanırsa buralara mı gelecek diye 3,5 atıyorlardı. İşgal altındaki Ege adalarında kalmaya devam edecekleri için de Yunanistan sevindi. Yunan medyası "KK kazanırsa Türkiye adaları geri alacak" diye haberler yaptılar. Yani RTE'nin kazanması dıjj güşlerin işine geldi.
KK için oy verdim ama bu sonucu bekliyordum. Ülke ekonomisinin daha da kötüye gidişini hep beraber göreceğiz. Sığınmacılar da 5 yılda 20 milyon olur. Batık bir Ortadoğu ülkesi olacağız, eleştirilemeyen ve yanlış yaptığını kabul etmeyen bir lider ile...
Gelin gelin, reisçi sığırları engelleme sorusu olmuş bu soru. Reise verdim diyene engeli basıyorum çok zevkli... Sayfa tertemiz oldu.
Daha da fakirlesip bir sokakta suriyeliler afganlar tarafından oldurulebilecegi için kutlama yapan tek millet yazıklar olsun
Hdp tarafından öldürülmede
Güney doğuda
Hudapar geldi senin bundan sonra konuşma hakkın yok
Ya cahil insnalar hüdaparın herhangi bir örgütle ittifakta olduğuna dair hiçbir kanıtınız olmadan boş boş etrafın doldurmasına gelip konuşuyorsunuz peki geçen sene millet ittifakının hüdapara ittifak yapmak için gittiğinden haberiniz var mı? Sırf sağcı bir parti diye kusuruyorsunuz
@kirazliiikek Algı yaratma bana bir tek link göster hüfapar , ttifak isteğini bekliyorum hemde derhal bekliyorum
@kirazliiikek Fatma Damla kayayerli haberini söylüyorsan Temel karamollaoğlu görüşmesini söylüyorsan gülerim sana Temel Karamollaoğlu erdoğan ile görüşmedimi? saçma canım iş yapmayacaksın temel karamollaoğlunun oy oranını nedir?2018 yılında %1.34 gerçekten boşsunuz bom boş
Kardesim uğraşma laf anlatmaya değmez anlatsanda anlamazlar anlamış olsalardı bugun bu halde olmazdık
@çoktaumurumda twitter.com/.../1662798111012540419 al bunu ezan okunduğu için küfretmedim dua et:)
@kirazliiikek hele bir küfür etsene hele etsene bakayım!! Ben senin yaşın kadar seçim gördüm burada bana bu tip canım linkler ile gelme Kemal Kılıçdaroğlu'dur cumhurbaşkanı adayı hadi bunlarda ittifak ortakları ama asla görüşmeleri bunu bağlamaz ancak şimdi diyoru ki"Bakalım hüdapar baskılar sonucu şu kadın haklarını törpülemeye bir başlasın, sen evden dışarıya çıkamayacaksın, görüldüğün yerde taşlanacaksın 2. hatta 3. sınıf bile olamayacaksın!!! sokağa çıktığın an taşlanacaksın
Ve bak bunu canı gönülden diliyorum allah yüreğimi biliyor hiç kimseye beddua etmedim sana ediyorum Ey Allah bu zavallıya 5 tane suriyeli tecavüz etsin sonra gelsin burada kendisi anlatsın
hadi küfür et bekliyorum zavallı seni artık sokaklarda tehlike bekliyor tehlike ama farkıdna bile değilsin
şimdi bekle ve gör seni yazdım bir kenara bakalım neler neler anlatacaksın buradan insanlara
Sayenizde artık suriyeli afgani ve arabida var ayrıca pkk ile masaya oturan kimmiş onada bak bay bilmiş
banamı diyorsun?
Onun yüzüne kezzap atacak hüdaparlılar, çarşaf giymediği için. Süslüman tesettürünü HÜDA-PAR kabul etmiyor.
@Banker_Bilo yaşa sen bilo kardeş yaşayacak bunların hepsini yaşatacak allah
@kirazliiikek HÜDA-PAR genel idare kurulu üyesi kırmızı bültenle aranıyordu be sen ne saçmalıyorsun?
@çoktaumurumda senin duan kabul olsa bugün Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olurdu😀
Olan gençlere yanj bize oldu. Özgürlük istiyordum ben olmadı sizin yüzünüzden olmadı. Bide sokakta gösteri yapıyorlar Allah ıslah etsin.. doğdum doğalı bu adam başta yaşım 25 oldu be ben yaşlandım. Adam hâlâ lider...
Valla olan size oldu kendi ayağınıza sıktınız çok ağlarsınız daha et alamıyorum diye ben çobanım kendi işimiz küçükbaş hayvanlarmiz var. Et süt yumurta vs besinlerden faydalanıyorum hayvanlarmiz para ediyor 3 günde bir et yiyorum. Siz kazanmadınız biz hayvan bakımı yapan kişiler ve zengin kesim kazandık. Et seneye daha da pahalı olur.
Kılıçdaroğlu kazansaydı ucuzlayaxakti her şey. Kazansın istedim sızın için şehirde aç kalmayın diye. Kendi düşen ağlamaz oynayın doyasıya ben de evde göbek atıyorum ohh ohh yandan yandan et seneye daha da pahalı olacak
İstediğimi yiyen isteğimi giyen paşa gönlüm ne isterse oraya buraya giden biri olarak çok rahatım... Hayat bana güzel
Zengin hanım kuzu lazım kaç TL oldu bütün kuzu
8 .000 TL
Ohaaa bune yaaaa vay ya 😔💋
Küçük istiyorsan 6,7 büyük istiyorsan 8 boy boy onlar
Böyle satıyoruz biz olan size oldu diyorum 🥺
Benim YouTube kanalım var doğada yemek videoları çekiyorum da kuzu lazım oluyor onun için sordum teşekkür ederim 🙏 peki nerenin malı
Erkek misin kanka
Ben mi 😂 doğdum doğalı kadınim hiç cinsiyet değiştirmedim 😂
Cevap verir misin cevap sahibi
Celladına aşık olmuşsa bir millet
İster ezan ister çan dinlet
Sürü gibi itiraz etmiyorsa millet
Müstehaktır ona her türlü zillet
😅
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Bunu bir kez daha tercübe etmiş olduk.
Ama şu bir gerçek iyi olduğu için kazanmadı.
Aşırı berbat, yalancı, iftiracı, hertürlü pisliği, sahtekarlığı yapan taraf oldukları halde karşısında bir ÇÖP olduğu için kazandı.
Kılıçdaroğlu bu ülkedeki en büyük akplidir.😅
6 li masa iyi calissaydi önüne gelene bakanlık yardımcılık teklif etmeseydi (deva partisi gelecek falan boş hepsi) iyi parti CHP düzgün çalışmadı yalan yok şimdi miting falan yaptılar fakat, akp kapı kapı gezdi yardım dağıttı yurt dışında seçmenleri sandığa götürdüler adamlar iş yaptı abi Kılıçdaroğlu önüne geleni ittifaka aldı.
Güzel calissalardi Ekrem veya Mansur bey aday olsaydı kazanırdık
Boşuna demiyorum Kılıçdaroğlu en büyük akplidir diye.13 yıldır en kazanamayacakları seçimleri bile satıyor heriflere. Zorla kaybettiriyor.1 yıl boyunca boş boş durdu durdu. Sonra aday olma dediğim halde zorla aday oldu. Bir haltta yapmadı. Kesin kazanılacak seçimi hediye etti karşı tarafa.2 tarafta çöptü olan yine halka oldu.
"...Hiç kuşkusuz bir toplumun bireyleri kendi iç dünyalarını değiştirmedikçe Allah da o toplumun gidişatını değiştirmez. Ve Allah (hak eden) bir toplumu cezalandırmayı murad ettiği zaman, onu engellemek mümkün olmaz; O'ndan başka sığınacak bir merci de bulamazlar." ( Rad - 11 )
Aa bu seçimi İlk turda almıştı Bıçak Sırtı Kıl payı diyebileceğimiz bir oy oranı ile Fakat karşı taraf olay çıkarmaya çirkeflik yapmaya ülkeyi iç savaşa sürüklemeye meyilli olduğu için aradaki oy farkı daha yüksek ve belirgin olsun düşüncesi ile seçim bilerek ikinci Tura bırakıldı gerçek budur kısacası sonucu belli olan bir seçimi 2 hafta sonra Türkiye tekrar yaşadı başka bir şey değildi ülkemize milletimize Hayırlı olsun diyelim
Ağa *...
Bu saatten sonra açız geçinemiyoruz diyenlere tek lafım "Beter Olun". Cahillik, sefillik, eğitimsizlik. 20 yıldır bizi getirdikleri hâle bak. Üzgünüm geleceğimiz adına ve her kız çocuğuna verecek bir hesabımız var bugünden sonra.
Yüreğine sağlık.
Açım geçinemiyorum diyene "s. tir git reisinden iste" demek lazım. Afgan itinin teki bir Türk kızını taşla başını ezerek öldürdüğünde de anasına babasına "Afganlar din kardeşimiz, göçmen düşmanlığı yapmayın, Allah'ın takdiri" demek lazım.
Aç değilim oyumu reise attım var mı diyeceğiniz bir şey?
Evli misin?
Yurt dışı oyları eklenmemiş, %52,7 gibi bir şey olabilir. Her iki tarafın verilerinde de Erdoğan önde ve bu tarafların oy oranları birbirine çok yaklaşmaya başladı, belli ki eşitlenecek. İktidarı değiştirmek için çıkılan bu yolda muhalefetin değişmeye mecbur kaldığı bir seçim oldu. Kemal iner mi inmez mi bileme ama yine koltukta oturursa bu seçmen onu orada tutmaz artık..
Ne yapacağım bilmiyorum ülke uçurumdan aşağı sürükleniyor Afganistan Pakistan'dan farkımız kalmayacak belki dolar euro 30 40 ki. bjna sevinin daha fazla olacak yandaşlar zengin turk halkı biçare olacak
20 senedir aldığı oy orani belli, hdp ile el sıkışmış, müsluman mahallesinde salyangoz satmış. Başka bir sonuç düşünemiyordum zaten. Hatta ve Tayyip' ten ayrilanlarin da artik bir senaryodan ibaret olduğunu düşünuyorum. Tayyipten ayrilanlar secilemeyecegini bile bile bir masa etrafinda K. K aday gösteriyor. Fazla ironik
Ben yurtdışında yaşıyorum, seçim sonucunu avrupa oylarının belirlediğini düşünüyorum. Avrupa'da yaşayan herkes rte oy verdi. Bugün burada yaşayan bir genç ile konuştum. Ülkeme şeriat gelsin istiyor ve dinimin emrettiklerine göre yaşamak istiyorum dedi. Bu yüzden rte oy verdiğini anlattı. maalesef bu tarz gençlerin burada beynini yıkıyorlar. Şeriatın harika bir şey olduğunu düşünüyorlar oysaki doğup büyüdüğü bu ülke dünyanın en özgür ülkelerinden biri Avusturya.
O ne ki bir bayanda almanyada yasiyor iyi ki rte kazandi euro 50 olsun turkiyeye bol bol alisverise gelirim diyor boyle bir zihniyet iste
@Sezensezin O kafada olan çok insan var, emin olabilirsin. Bu yüzden yurt dışı oy oranı yüksek. TL değeri artsın ve euro çakılsın bir kişi oy vermez bunlara.
Kk'nin "Ben Kemal, gidiyorum." deməsini bekliyorum. Bu adam kazandı çünkü karşısına güçlü bir adam çıkarmadılar. Bencə en büyük RTE destekçisi de KK. Adam yıllardır kaybetmesine rağmen hala ısrarla aday oluyor.
Hiç de beklediğim sonuç değildi bu seferden çok umutluydum gerçekten. Yokluktan canına kıyan insanlarla aptal aptal konvoyda araba kovalayan millet aynı millet mi diye düşündüm. Yakıştığı gibi yonetileceginden şüphem yok artık çünkü bu millet aşağılanmaya alışmış. her şey fazla. Daha yazacak çok şey var da değmez. Yazıklar olsun.
Ne mezunsun? Yanlış anlama ama merak ettim.
@Kriminal_Kalp_2 4 yıllık işletme Şu an açıktan da sosyal hizmetler okuyorum
Kolaylıklar diliyorum
@Kriminal_Kalp_2 teşekkür ediyorum ama sormanın amacı nedir?
Merak
Suriyelilerle ve afganlarla yasmaya alisin turk halki. Kizlarinizin kadinlarinizin taciz ve tecavuzune sasirmayin. Aysegulun basina gelenler bizim de basimiza gelebilir! Ataturkun turklere biraktigi bu topraklar artik bizi ingilizlere satanlara ve oglancilik yapanlara kalmistir.
33 ilde CHP teskilat binalarinda tecavüz olayı olmustu CHP binalarından uzak dur🙂
16 yaşında çocuğu zorla nikaha itmek sessiz kalmak tecavüz sayılmıyor haklısın.
Asiprens sen git kumda oyna daha gelişme çağını tamamlayamamışsın. 😄
Kafanız içinde bir beyin var eminim ama herhangi bir uyaran yok devreye alabilecek.
Bir umut işte şansımızı deneyelim.
@Mickywomen Beynimiz var tabiki sizin yok. Sabah ayrı akşam ayrı konuşan Kemal'e beyinli insan oy verir mi? Ateist İstanbul il başkanı kadın oy için iftara katılıp el açıp dua edip din tuccarligi yapıyor beyni olan oy verir mi? Avrupalı nin Amerikalınin kuklasina beyni olan oy verir mi? Bugüne kadar hiç bir projesi olmayan İHA siha hurjet togg'a karşı çıkan bilim ve teknoloji düşmanı, fetö ile PKK yla iş tutanlara beyni olan oy verir mi? Bu halk üstün zekalı 🙂
Beyninin ne tür bir vasatlıkta olduğunu kabullenişin ve bu tavrınla tasdikleyişin beni aşırı mutlu etti teşekkür ediyorum. Cahillik gerçekten o kadar zor ki seni de anlıyorum. 5 yaşındaki çocuk bile sizleri bine katlar zeka seviyesiyle.
Ben ülkemde bir yabancıdan arka plandaysam olay bitmiştir kardeşim sen 2. sınıf mısın? Türk halkısın senin hakkın öncelik. Nasıl bir onursuzluk var yaa. Bunları gerçekten göremiyor musunuz 1milyondan fazla yabancı uyruklu insanın vatandaşlık alıp oy kullanma hakkına sahip olması ne demek ya?
@Mickywomen Ben tarihciyim mithat paşaya Abdülhamidi tahttan indirdiniz şimdi projeleriniz nedir diye soruyorlar bunu hiç düşünmedik diyor Avrupalılar ne derse onu yapacağız ve o Avrupalılar gelip devletimizi yıkıyor bunlarda mithat PAŞA kafası bir kere yeriz ikinciyi yemez bu halk devleti mi yiktiracagiz vizyonsuz kultursuzlere
Soruma cevap verir misin? Onuruna dokunmuyor mu afganların ülkenin kadınlarına yaşattıkları? Suriyelilerin çocuk katliamları? Ülke namusunuz değil mi sizin? Vatan sizlere mi emanetti? Herşeyden önce bana bunun yanıtını verin. Gittiğin heryerde TC vatandaşı olduğun halde bir arap, bir suriyeli, bir afgan senden öncelikli ve daha güzel muamele görüyor bu nasıl milliyetçilik?
Olay parti değil artık meselemiz millet meselesi anlamıyorsunuz..
@Mickywomen bak şimdi Suriyeli niye geldi İngilizi Amerikalisi Rusu oraya girdi vahsetlerinden kaçıp geldi. Afgan Amerikalınin vahsetinden kaçtı onlar o vahşeti yapmasaydi kaçıp gelmezlerdi zaten. Sen kandildeki teröristin buna oy verin dediği lidere nasıl gidip oy verdin. Veya emre uslu gibi Amerikan ajanlarının buna oy verin dediği lidere oy verince hiç onurun sizlamadi mi?
Suriyeliler de sapık sapık hepsi sapıkkkk yakında erkeklere de bişiler yaparlarsa ancak anlayacaksınız! Madem savaştan geldi edebiyle yaşasın ülkemde. Her savaştan kaçana vatandaşlık verelim? Soyu sopu karışık saçma sapan melez bir ırk olalım? Ülkemizi başımıza geçirsinler. Sokakta yürümeye korkalım! Araştırsan kimin naptığını 🙂 Gerçekten şu dakika itibariyle cahille sohbeti kestim. Pess.
Evet beklediğim bir sonuçtu. Kazandık güzel sonuç aldık. Ancak şu kutlama yapan insanların silah sıkmaları çok yanlış. Böyle kutlama olamaz. Kınıyorum.
Depremzede halinden memnunsa ben bu ülkede kralım. Bu arada Suriyeliler din kardeşimizdir. Depremde yağma yaptıkları için çok kızmıştım tepki gösterdim. Şimdi onlardan çok özür diliyorum. Hakkını helal etsinler. Bu arada Aziz Nesini saygıyla anıyorum
Beklediğim sonuç değildi. ama inşallah milletimiz için hayırlısı neyse o olsun umarım mülteciler gider her şey düzene girer pahalılık düşer burada orada ben erdoğancıyım diyenler hepsi yan gelirli ve tırşıkçi yalakalardır ben o gözle bakıyorum aklı başında bi insanda o gözle bakacağını biliyorum ve böyle insanlar bi altını düşünmeden kendini düşünen insanlardır kimin aç olduğunu düşünmezler benim karnım tok olsunda gerisi sarı çizmeli memed ağa :)
Evet her zaman ki gibi emindik bu sonuçtan. Yine ve yine Reisim ❤
@Banker_Bilo kız zaten akpli torpille işe girer neyin mülakatından bahsettin sjjsjs
Şaşırmadım. Fakat milletimizin bir yerde akıllanabileceğine inanmak istemiştim, o kadar. Olmadı, gerçi eğitimsizliğin hat safada olduğu bir ülkede mucize beklemek demek ki hayatmış. Hayırlısı.
Yanlış yolda doğru yürünmüyor. Lisans üstü ile yurt dışına kayıyorum 🖖
@palaboiiii umarım yurt dışına gidersin senin gibilerden bıktı bu ülke birazda onlar uğraşsın
sanal alem yalanına inandık hepimizi uçurdular 55-60 la ilk tur anayasa Kavala demirtaş derken gelinen sonuç😡😡😡
kendi çocukları beachlerden çıkmayanların fakirlik edebiyatı yemiyor artık bunu anlamalıyız muhalefet birşeyler söylemeli umut vermeli her ilçeyi il yaparak kredi kart borcunu ödeme ben öderim demekle spor karşılaşmaları bedava demekle seçim kazanılmıyor
Chp liler artik kendi iyilikleri için kk nu gonderseler iyi olur😂
Bu saatten sonra diyebileceğim tek şey eksikleriniz , alacağınız şeyler varsa hemen alın. Diğerlerine zaten artık yapabileceğimiz bir şey kalmadı.
Çok yorulduk...
Siyasetcileri yuceltip ülknin basina gelen her belaya kaderin plani diyolar o kadar beyinsiz bi toplum ki ne yasasa hak ediyo artik umurumda değil sahsen multeciler icinde boğulur bu millet umarim kanlari bozuk olanin ulkesi bozulmus ne fark eder bi paket makarna ver susup otururlar
Evet üstüne konuşmanın bi anlamı da yok. Çok şükür dualarla kazandık, muhalefetin her türlü oyununa rağmen ~ℳ
Yurt dışındaki oylar sayesinde kazandı yoksa biraz zordu. Ülkemde yaşamaya karın ülkenin geleceği hakkında karar vermesi zoruma gidiyor. Artık 1 tane ekmeyi 50 100 liraya alırız
Az daha abart jshdjs
Adam 7 insana karşı kazandı hala yurt dışı diyonuz abi
7 insan diyosunda kendisi tekmiydi?
%70 sandık açıldığında kk %51 olarak öndeydi. Yürt dışındaki oylar sayesinde yükseldi Tayyip
Cellâdına âşık olmuşsa bir millet, İster ezan dinlet, ister çan dinlet İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet Müstahaktır ona her türlü zillet! ..
Edebiyat yapma yaw
Çilekli sende heralde halk tv yi falan izledin. Kendi kanalları olduğu için tabi kendilerini yüksekte gösterirler
ATV de tayyibin kendi kanalı. orada önde olunca itiraz edilmiyor. Gözünüz o kadar kör ki HÜDA-PAR ile işbirliği yapan birisi yine Cumhurbaşkanı oldu
Ayrıca tek halk parti söylemiyor bunu. Krt, Fox, szc, tele1 de aynı şekilde tarafsız. Size göre CHP yi savunan doğruyu söyleyen herkes PKK lı
Cilekli boş ver bunlarin beyni yikanmiş
Koyun bile bunlardan akıllıdır aw
Aynen oyle
Kemal çıkıp da terör sevicilerine sizi hapisten çıkaracağım derse, Belediyelere özerklik vereceğiz derse olacağı buydu.
Biz buna başta dedik, aday olma diye.
bugün dışardan eve dönene kadar 23 kere tacize maruz kaldım araba yavaşlatıp müziğin sesini yükseltmeler, camdan kafasını çıkarıp laf atmalar kadınları bunları yaşamaya mahkum edenlerle aynı ülkede barınmak istemiyorum açıkçası tek çare kaçış
👏👏
Ne sağdan ne soldan Atatürkün yolundan dedik. Bir sonraki seçimde gümbür gümbür geliyoruz. Meşaleleri yakın.
Fotoğrafa patladım APDKFSOJFWKDSPFKSLF
Ben de 2018 seçiminde akpye oy vermiştim ama 2023 seçiminde chpye oy verdim 21 yıldır yönetiyorlar değişim olması gerek takım tutar gibi parti tutuyor bizim vatandaşlarımız anadolu insanının gözü açılması gerekiyor seçim ekonomisini bırakın
Tabiki beklediğimiz sonuçtu ilk turda yüzde beşlik farkla önde idi zaten bu yüzde beş te Sinan Ogan in aldığı oy kadar oy yapar Sinan Ogan a verenlerin hepsi chp ye verse bile anca kafa kafaya oluyor du ki hepside vermeyeceğine göre sonuç ortada
Ben ilk turda Oğan'a oyumu verdim. İkinci turda CHP'ye oy verdim. Yüzde beşte eminim benim gibi düşünenler yine vardır. İçinde Ümit Özdağ olduğu için Ata ittifakına oy verenler de var. Ümit Bey CHP'den yana oldu, bilirsiniz.
Oğan, dönek çıktı Atatürkçü geçinip Atatürk'e "çapulcu, ayyaş" gibi ithamlarda bulunan birinden yana oluyorsa. O kadar Hüdapar lafı yapıp Hüdapar'ı milletvekili yapan birinden yana olan birini seçmek çok tezatlık. Ki müşteciler üstünden siyaset yapıp, gönderme lafı yapıp göndermeme taraftarı olan birinden yana olmayı hiç saymıyorum bile.
Mülteciler *
@_Güneş____00 pkk ile hdp ile işbirliği yapıp Atatürk demeniz Atatürkçülük taslamanz çok çelişkili. Her neyse ben konvoydayim 😁😁😁
Hüdapar da zaten çok vatansever.😊😊
@_Güneş____00 tabiki vatansever HÜDA-PAR ın mitinglerine bakın parti binalarına bakın Türk'ün bayrağını heryerde dalgalandiriyor. Birde hdp nin pkk nın mitinglerine parti binalarına kursulerine bakın birtane sizin Atatürk'ünüzün posteri bitane Türk bayrağı varsa haklısın diyeceğim. Lütfen biraz mantıklı düşünün bizde Atatürkçü milliyetçi vatansever Türk çocuklarıyız pkk ile hdp ile işbirliği yapanlar ağzıyla kuş tutsa Türk lideri olamaz oy alamaz siz bence Kendi partinizin yanlış politikasını eleştirin hdp nin pkk nın ne işi vardı deyin sorgulayın
Millet ittifakını içinde HDP mi var? Bir bunu öğren. Sonra gel ve konuş.
Ayrıca haklısın. Çok vatansever olduğu için onca insanın ölümünden sorumlu tutuluyor HÜDAPAR. (Gonca Kuriş gibi, Gaffar Okan gibi) Zaten ülkenin yüzde 48'i vatan haini. Bir tek AKPliler vatansever. Buna kargalar bile güler. Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu diyeni "Pkk ile bağlantısı olan bir parti kapatılır." Nereye başvurulmuş olduğunu da dedi.
www.cumhuriyet.com.tr/.../cumhurun-yeni-destekcisini-yakindan-taniyalim-ataturk-dusmani-seyh-sait-sevdalisi-2060100
Bir şurayı oku. Ondan sonra gel ve bir bayraktan söz et.
@_Güneş____00 boş konuşmayın çoğunluk Reis dedi demokrasi söylemleriniz samimi ise çoğunluğun seçtiği adaya saygı duyun
İşine gelmeyen herkes boş mu konuşur?
@_Güneş____00 şu an kutlama yapıyoruz havai fişek silah korna sesleri gelmiyor mu sana 😁😁😁 kutlamalar bitsin ilgileneceğim hepinizle tek tek
İlgilenmezsen ölürüz. 😃😃
@_Güneş____00 geberin.😁
Kimse aptal yerine koyulmuyor
Çünkü insanlar aptal..
Aynen öyle
aynen şeyma
Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ kaybetti. Mülteciler ve yoksulluk kazandı
Mülteciler zıctı ülkenin ağzına
@JaponMakineler Evet, maalesef
Önüne gelen çöpçü hapcı saatçi vasıfsız ne varsa ülkede
@JaponMakineler Evet
Ne olacak işte Allah yardımcımız olsun
Suriyeliler gelmeye devam, dolar artışa devam, hazineyi soymaya devam bu millet adam olmaz akillanmaz açlıktan ağızları kokuyor fakat yapacak bir şey yok
Evet beklediğim bir sonuçtu. Kk yerine Sinan Ogana destek verseydiniz sonuç bambaşka olabilirdi demek istiyorum.
Rte zaten sinan oğana bırakacak yerini
Beklemiyordum elbette beklemiyordum ama şaşırdım mı? hayır seçim başladığında olaylar bana sonuç hakkında bilgi verdi sağolsunlar, ama her şeyin bir sonu var dilerim aklıma gelenler gerçekleşmez
Yirmi senedir kazanıyorsa, yirmi senedir başarısız bir muhalefet var demektir madem ki iktidar değişmiyor o zaman muhalefetin değişme zamanı gelmiştir
Aynen belliydi
Neyse yurt dışı için araştırmalar yapayım.
Çıkmışsın yenmiş çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş ahsjaja
Vatan naraları atipta vatanlarını sattilar. Yazıklar olsun sadece. Olan bize hadi bizi geçtim çocuklarımıza oldu.
Atatürk'e ayyaş diyen birine nasıl bu millet oy verir anlamıyorum...
Herkes hak ettiği hayatı yaşar bunu zamanla görecekler rezillik yeni start aldı artık şov bundan sonra başlıyor...
Atatürk'e ayyaş demedi İsmet İnönüyle yanındaki adama dedi
Iki tane ayyaş ne oluyor Atatürk ve İsmet İnönü oluyor bunun videosu aç izle
Beklediğim sonuçtu,
boşuna 2 hafta daha meşgul ettiler.
Ama olsun; milletimiz cevabını zaten verdi; bize bir şey demeye gerek bırakmadı.
Hangisi seçilme de ülke kaybedecekti şimdi daha büyük kaybetti sadece kaldı ki minionu kilicdar kazansaydı da fazla bi fark olmayacaktı ama evet sonuçlar beklediğim gibi geldi
1. secimden sonra zaten akibet hakkinda kararsizdim, ailede konusulanlardan ogrendigim varsa bir ihtimal varsa o da depremzedelerin "kendilerinin secime en cok katkida bulunduklarini fark etmeleri"idi. Yalniz bir degisim olmadi, ne yapalim bir dahakine umut gozuyle bakiyorum
Nereye selam vereceğini şaşıran muhalefet in kaybetmesine rağmen bu kadar oy alması mucize
Sonuç iki hafta önceden belliydi ve malumun ilanı oldu
Aylardır CHP hesapları Garanti kazanırız gözüyle baktı reisi hafife aldılar ama sonuç yine değişmedi yine hüsran kıyamete kadar CHP iktidara gelemez bu zihniyetle
Sonuçtan memnunum. Beklediğim bir sonuçtu. Ne diyoruz? #Baybaykemal
Dolar 100tl olsun çalıştığınız yediğinizede yetmesin ama onu sarayında rahat ettirin halktan aldığını yesin fabrikaları satsın daha kötü günlere
patetes soğana satmadın 30 milyon belki fazlası ülkemize doldu suriyeye sattınız eğitim akıl önemli gerçekten Adam çalıyor halktan aldığını çalıyor Burada ne gibi bir vatan sevgisi var Akıl versin Allah olmayan aklına
Neden Almanya’da ya da diğer ülkeler de her ulustan insan var? En bariz örneğini veriyorum senin olmayan beynine biraz araştırın ve sosyal medyadaki algı gücünden bir kurtulun. En bariz örneği değişiğim gibi Almanya’da ki Türk mahallesi neden var? Almayanya da neden Türkler yaşıyor? Amerika da neden diğer uluslar var? Biz de neden Suriyeli, Afgan olmasın? Ukraynalılar gelince de aynısını yapsaydınız he? Sizin ki islam düşmanlıgı sadece. Afgan, suriyeli, Pakistanlısı müslüman ya! O yüzden lafınız yok. Ama Suriyelisine lafınız var sizin! Gerçeği asıl siz görmüyorsunuz. Tek yakındığınız ekonomi-mülteci sorunu” bizim ülkemiz Osmanlı’dan beri uluslarası bir ülkeyi hala da öyle olacak biz international olarak gelişeceğiz. Akıl konusunda beni de yenemezsiniz. Eminim ki sizden daha fazla okumuş ve araştırmış yapmış biriyim. Daha da siz cahillerle uğgrasmam.@Azat69 @aliceahras
@SiriSevecen her daim doğru adamların yanındayız kardeşim.
Almanyayla Türkiyeyi bir tutuyosun Almanyaya Türklerinde pakistanlışaeında gitmesi zor kolay gitmiyorlar nitelikli iş gücü ile alıyor aw yani mesleki denklik eğitim ya da evlilikle ve zengin bir ülke Türkiyeye elini sallayan giriyor sınırda kapı yok kendimiz fakirken onların bizim önümüze geçmesi gerek iş gerek maddi birinci sınıf vatandaş olmasını savunuyorsun dar kafalı insanşar burada savunucak bir yan arıyor Dünya sefalet sıralamasında 10. sıraya girdik ben şu an senin hakkınıda savunuyorum Bende müslümanım ama haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?