Yarın seçim var
Hizbullah terör örgütü
Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yarın seçim var
*Suriyeli&Afgan mültecileri 1 yıl içinde ülkelerine gönderecek
* Depremzedelerden 1 lira almadan sıfır ev ve işyeri teslim edecek
*Emeklilere ayağının tozuyla 15.000 TL ikramiye verecek
* En düşük memur maaşını 21.000 TL üzerine çıkaracak
* Milyonlarca kredi kart borçlusunun borçlanma faizini silecek
* İlk defa araba alacak gençler için ÖTV’yi sıfırlayacak (yaklaşık yarı fiyatına araba demek), bedava internet erişimi sağlayacak
* Organize tarım bölgeleri kurarak gıda mallarına herkesin rahatça erişmesini sağlayacak
* Bir yıl içinde milyonlarca istihdam sağlayarak işsizliğe son verecek
* Üretim politikaları ve özel ekonomi bölgeleriyle hayat pahalılığını bitirerek vatandaşın, işçinin, esnafın, çiftçinin yüzünü güldürecek
* Maçları TRT’den şifresiz ve ücretsiz yayınlayıp kültürel etkinlikleri destekleyerek halka yaşama sevinci kazandıracak
* Cumhuriyet değerleri ve demokratik kültürü yeniden inşa ederek, kamplaşmayı sona erdirecek ve Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak
Özal ve Demirel’in ile aynı görüşü paylaşmamalarına rağmen; “Devlet bütçesini ve kamu maliyesini en iyi bilen bürokrattır” diyerek devlet bütçesini emanet ettikleri Halkın Umudu’na, Halkın Adamı’na..
Cevap
8Cevap
Kılıçdaroğlu,
Aboo hizbullah mı. Zabahınan hemen gidem PKK'nın umudu, PKK sözcüsü Selo'nun "1 oy 1 nefes" dediği Bahoz Kemal'e basam oyu.
Ama ama burada millet ittifakı liderlerinin *hizbullah" dediğin partiyle çok samimi münasebetleri var😭😭😭
www.bizimyaka.com/.../huda-pari-ziyaret-eden-6li-masa-baskanlari
Şıkları karıştırmışsın aslanım. Birincisinde öyle bir örgütle etkileşim yok, aksine ikinci şıkka PKK yazman gerekirdi. Yiyor mu bir tarafın onu yazmaya :)
Seçeneklere bak pkk lı * seni pkk seceneğinide koysaydın
ysp, hdp partilerinin ve pkk terör örgütünün desteklediği kişiye zırnık oy vermeyeceğim!
Onlara oy verene terörist demediğim ortada, cümleyi doğru düzgün oku!
O partilerin desteklediği diye özellikle belirtiyorum. Ayrıca o partilerin "yöneticileri" sırtımızı "Kandil'e" dayadık diyebiliyorlar rahatlıkla yani kimden arka aldıkları ortada ve o partilerin seçimde kimi desteklediği ortada. O yüzden oyumun rengi belli.
Hele şu küflü, ağzı bozuk zihniyete bak cahildeki. Doğruları duymak nasıl da zoruna gidiyor.
"Oyunu da al git!" şimdi anca gidersin.
"Tıpış tıpış sandığa gideceksin, istenilene oy vereceksin!"çünkü öyle isteniyor yürü hadi!
Oktrollllll...
Takımı sen tutuyorsun, somut verisi olmayan ideolojik söylemlerle burada paylaşım yapıyorsun ve paylaşımı yaparken de ideolojik yaklaşarak ve diğer seçmene asıl sen "terörist" diyerek hakaret de ediyorsun. Ama yüzüne gerçekler çarpınca vay şöyle vay böyle diye ezberden sallıyorsun.
Halk ne derse o olacak yarın kimse de bunu engelleyemeyecek!
😂😂 bütün kanallardan milleti kandırmak için yalan montaj videolar yap devletin kanalına diğer cb adayını çıkarma sonra halk ne derse o. Sizde kum kadar insanlık olsaydı gaffar okkanın katillerini gonca kurişin katillerini biz nasıl oldu da bu teröristleri meclise soktuk diye gece gündüz ağlardınız
Aynen halk ne derse. Akp ilk seçildiğinde de farksızdı ortam geldi kazandılar bu kadar çünkü halk öyle istedi. Hele günümüzde İnternet varken kimi nasıl engelliyorsun ya cahil🤣🤣🤣
Asıl sende insanlık olsa kundaktaki bebeğe kurşun sıkan o. cocuğu bir örgütün, destek istediği partiyi desteklemezsin cahil!
Sırtını Kandil'e yaslayanların desteklediği parti için gelip burada propaganda yapacak kadar da insanlıktan uzaksın!
40 senedir bu ülkeye doldular 40 sene. Git doğu ve güneydoğuya gör bakalım ne zamandır ordalar. Ezberden konuşun köyleri yakan yıkana askere kurşun sıkana, beşikte bebek öldürene laf yok niye? çünkü onlardan arka alan partilerin destek açıklaması yaptığı partiye tıpış tıpış gidip oy vereceksin çünkü öyle emredildi.
Ayrıca kime oy verirsen ver bu kimseyi bağlamaz, ama diğer seçmene "terörist" diyerek propaganda yaparsan cevabını da alırsın! Hadi yürü tıpış tıpış oyunu ver.
Çevir kazı yanmasın. Böyle algıya gerek yok. Teröristler bu seçimde açıkça chp kazansın istiyorlar ve destekliyorlar durum bu. Ayrıca chp fetö için de kontenjan açıp güzelce çankayadan İzmir'e vekillik de verdiler mis. Zaten akp eskileri deva ve gelecek partisi de var devam böyle. Bunu ben demiyorum bu arada M. İnce ve eski iç işleri bakanı ve halk TV yorumcusu Sadettin Tantan diyor devam böyle!
Ayrıca kendi paylaşımına bak bakalım kim kime "terörist" diyor hem de utanmadan sıkılmadan!
Yoksa Chp seçmenine terör diyen yok olmayacak da. Ama terörist destekliyorsa bunun da üstünü kimse örtemez!
Niye hdpkk yok listede o örgüt değil mi
KK ile de hdpkk var onu da yazsaydın ya gurban
Hdpkk ile KK seçimde ortak onu da ekle öyle anket yap
He he anladık yine kazanamanayacqksiniz sizin yüzünüzden millet mecbur akp ye veriyor mantık sıfır beyin sıfır yüzde 50 aptal diyorlar ya kk ya oy veren yüzde 45 de mal ya
Al işte o mallardan birisi de sensin 😂😂😂😂
Ben Erdoğan ciyim demedim ki 😂😂😂
Komunistim ben kirwe
Kemal Kılıçdaroğlu.
kk….
ankete bak bu kadar kompleks tavan :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?