Bu sitede Kılıçdaroğluna daha fazla oy verilmesi normal :
1. Hürriyet ve Demokrasi. Ne kadar tanıdık geldi değil mi bu sözler :D. 100 sene önce İttihat ve Terakki kullanmıştı. Sonra da müslümanlar vergi öderken hristiyanlar muaftı vb... Ama sorsan hürriyet vardı. Gelelim günümüz demokrasisine. Sol medya Muharrem İnce'yi çekilene kadar topa tuttu; Sağ medya Seçimin SİNAN OĞAN yüzünden 2. tura kalmasına rağmen Sinan Oğan'a hiç saldırmadılar. Ama sorsak Sol medya demokratik Sağ medya faşisttir !!!
2. ERMENİ VE YUNAN PROJELERİ : HDP ve PKK yöneticileri Ermenilerden oluşuyor. Hatta HDP Başkanı Pelvin'in bir kürt mitinginde kürtçeyi okuyamadığını, kürtlerin hiçbir şey anlamadığını dahi biliyoruz. Kürtçe konuşmayı bilmeyen bir HDP genel başkanı... Sorsan kürt milliyetçisidir. Planları şu:
- Sizce Diyarbakır temelli doğu topraklarını Türkiyeden mi koparmak onlar için daha kolay olur yoksa kurmayı hedefledikleri Terörist bir devletten mi? Türkiye dünyanın en güçlü ilk 10 ordusu arasında, o geçici kuracakları kürt devletinin çivi üretecek bir altyapısı bile olmayacak. Sonra da kürtleri sürgün edip öldürüp Ermeni devletini büyütecekler; planları bu. Ayrıca size çok ilginç bir şey söyliyeyim, Sovyetler Birliğinde Komünist Partinin %60'ı da ermenilerden oluşuyordu, bunu bir Rus tarihçi açıkladı.
Ayrıca Meral Akşener'în de dedesi Abdülhamid dönemi Diyarbakırdan Yunana ERMENİ İSYANI sebebiyle sürgün edilenlerden... Osman Kavalanın da kuzeni Meral Akşener. Araştırın lütfen, bir düğünde açıkladı Osman Kavala ile kuzen olduklarını. Ayrıca dedesinin Yunana Diyarbakırdan sürüldüğünü de kendi ağzıyla açıkladı.
Gelelim Kılıçdaroğluna. Agos Ermeni gazetesi bir açıklama yaptı, TR'de Alevi diye gezen kimliğini gizleyen Ermeniler var diye. Tanıdık geldi mi bir yerden bu durum? Merak etmeyin bu konuda da kanıtım var. Hatta aşağıya fotoğrafını bırakacağım.
Gelelim İmamoğluna. İstanbul'a Makaryos denen köpeğin (Kıbrıstaki türk kasabı papaz) heykelini dikti, Yunanistanda Yunanlılarla Pontus Rum Devleti haritası önünde fotoğrafı var... Ekrem de Yunan Projesinin temsilcisi.
Şaka değil bunlar. Arkadaşım bana güvenmek zorunda değilsin. Ama araştırın, kendi gözünüzle görün bunları.
RTE'nin hataları yok mu, tabiki var. İnsanız sonuçta.
Ama benim bu ülkede en şikayet ettiğim şey ya aşırı sağcıyız ya da aşırı solcuyuz. Daha halkın içinde Demokratik konuşamıyoruz...
Kararını ver TR.
Bu arada ilk turda da Sinan Oğan'a verdim. Normalde muhalifim.
Ama 2. turda RTE'ye oyumu vereceğim; 29 Mayıs sabahı da muhalif olmaya devam edeceğim.
Hürriyet ve Demokrasi yalanlarıyla parçalanmış bir Osmanlı İmparatorluğu varken aynı yalanlara bir daha kanmayın. Bir Ermeninin bu ülkeye ne hayrı olabilir?
Ermenistanda bugün bir türk müslüman Cumhurbaşkanı olabilir mi sizce?