Sana ne lan.. canım istedi anket yapıtım. Sana mı sorcam? Anket yaparken insanların yaş grubu demografik yapısı yaşadığı yer vs pek çok faktör göz önünde bulundurulur. Yaşın 50 yi geçmiş ama bundan haberin yok 😂😂 Burada birazcık olsun fikir vermesi açısından anket yaptım fakat buradaki değerleri gerçek anketle kıyaslayan malın önde gidenidir. Mesela Sinan Oğanın yüksek oy almasını isterim yalnız bu anketteki gibi %19 alması inandırcı değil. Bununla birlikte seçimde sürpriz yapabilir. Sen biraz o kafanı geliştir 😂😂
Önce insan olmayı öğreneceksin, lan ulan sözleri kişiliğini belirtiyor ve soru anket her ne ise yaparsın yorumlara provaktif şekilde yaklaşamazsın ben yorumumu ve sen saldırgan davranamazsın ya da olacaklara katlanacaksın terbiyeni takın otur oturduğun yerde klavye delikanlılığı yapma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
oranlar her şeyi beliriyor
Buradaki oranları baz almak pek sağlıklı olmaz
:D :D :D :D yaw he he, o halde neden anket yaptın? diye sormazlarmı adama
Sana ne lan.. canım istedi anket yapıtım. Sana mı sorcam? Anket yaparken insanların yaş grubu demografik yapısı yaşadığı yer vs pek çok faktör göz önünde bulundurulur. Yaşın 50 yi geçmiş ama bundan haberin yok 😂😂
Burada birazcık olsun fikir vermesi açısından anket yaptım fakat buradaki değerleri gerçek anketle kıyaslayan malın önde gidenidir.
Mesela Sinan Oğanın yüksek oy almasını isterim yalnız bu anketteki gibi %19 alması inandırcı değil. Bununla birlikte seçimde sürpriz yapabilir. Sen biraz o kafanı geliştir 😂😂
Önce insan olmayı öğreneceksin, lan ulan sözleri kişiliğini belirtiyor ve soru anket her ne ise yaparsın yorumlara provaktif şekilde yaklaşamazsın ben yorumumu ve sen saldırgan davranamazsın ya da olacaklara katlanacaksın terbiyeni takın otur oturduğun yerde klavye delikanlılığı yapma
Karşımdakine göre muamele yapıyorum. Senin profil fotoğrafına bakınca hayvandan başka bir şey göremiyorum : )
Buradaki oranlar her belirledi mi? Ne oldu gördün mü? 🤣
o hayvanlar senden daha insan bunu yaz bir kenara
hala yazıyorsun zavallısın kendi kendinize eridiğinizin bile farkıında değilsin
Ağlama ağlama 😂
çocuk gibi gidip şikayet eden mi, ağlıyor yoksa rumuzunu gizlemeden yazan mı ağlıyor neyse ben beklemeyi severim
Oylar çalındı diye ağlıyonuz her seçimde 😂
soruma cevap vermeyecekmisin? çocuk gibi şikayet edip ağlayan kim bana onu söyle ya da ebediyyen sus artık çocuk
Neyi şikayet ettim? Ne diyorsun? Kafan güzel mi senin
çalınmadı değilmi çalınmadı değilmi? o halde neden iki hüdapar vekili diğer partilere geçti :D
ama siz çalmazsınız ki :D
Ne diyorsun sen ya
Kafayı sıyırmışsınız 😅
Seçimde gördün mü oranları? 😅
Aleyna tiki
kemal
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!