Güncellemeler
+1 yıl
Lan şeyi unutmuşuz ya.. Muharrem İnce onuda yazabilirsiniz isterseniz 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Bu anketin kazananı mansur yavaş. Artık diger anketlere bakıcaz karşıt görüşlü dostlarım.
Aynı zamanda adaya olmasını istediğiniz kişi. Cumhurbaşkanlığı için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mansur Yavaş
Valla bugün TV de CHP Li vekilin Hdp ye bakanlık verme olayı bende şok etkisi yarattı sanırım güvenilir liman Recep Tayyip Erdoğan
İnce demirtaş imamoğlu fark etmez iktidar harici herkese okeyim
Bu listede Kılıçdaroğlundan başkasına oy verecek kadar şuurumu kaybetmedim.
erdoğan tabi ki erdoğandan başka aday mı varda bizim haberimiz yok sanki
var mı başka aday abi?
başka bir aday yok ayrıca erdoğan varken olsa da kıymeti yok. daha aday belirlemekten aciz muhalefete devleti hdpkk ile emanet etmek ne olur bir de bunları deneyelim demek bildiğin ihanetin dik alasıdır.
O kadar peşin konuşma. belki de bir plan vardır. çünkü yerel seçimlerde ne kadar iftira kampanyaları açıldığı görüldü troll Ahaber tarafından
abi bak ankette mansur önde ama emin misin? 😂
Ümit Özdaği da Mansur Yavaşa eklersek yüzde 61 yapıyor 😃
@meçhulbestekar bu siteyi ciddiye alıp oranlama yapma sonra çok yanılırsın muhalif tipler toplanmış bu siteye fetöcüsü pkklısı çapulcusu ne ararsan fazlasıyla mevcut
Mesela ben fetoden en az senin kadar nefret ediyorum. domuzun önde gideni o fetos. pkknin ypgnin de mk. ama ben akpyi de sevmiyorum birader. ben şimdi terörist mi oldum 😃
bu siteyi çoğunlukla boş beşik muhalif kesim kullanıyor
Boş beşik 😀
@meçhulbestekar terörist olmuyorsun elbette ki ama sana sorum şu senin verdiğin oyla hdp bakanlık alırsa ne olacak sende bunu düşün derim.
İyi parti Kılıçdaroğlunu istemiyor ki sen hala daha bakanlık diyorsun 😀 Mansur Yavaş aday olursa Kılıçdaroğlu aday olsa bile Mansur Yavaş her türlü 2. tura kalır o zaman da hdpliler skke skke oy verecek Mansur Yavaşa rteden kurtulmak için 😀
@meçhulbestekar hdpliler e mi güveniyorsun?
La ne alaka burdan hdpye güvendiğimi mi çıkardın senin beynini kuşa taksak ters uçar mk 😀
ne kadar da canım birikmiş bu siteye, mansur yavaşın ne hizmetini gördünüz b. ktan heykellerden başka?
O heykelleri Melih gökcek yapmış olmasın.
@ErtugrulKARTAL1903 maketle heykel aynı şey değil
Dinazor heykellerini görmedin herhalde
25 yıl Ankara 'yı yedi bitirdi Gökçek. Alt yapı yok hizmet yok. Mansur Yavaş geldi trafik bir nebze rahatladı. Bir sürü kavşak köprü yaptı
@ErtugrulKARTAL1903 o yolları, kavşakları Melih GÖKÇEK yapmış olmasın?
Saçmalama daha yeni yapıldı. Ayaş ve Etimesgut örnek olarak bak istersen.
Kilictaroglu yapalim, ic isleri bakanida tetörist basi selo olsun.
yunan, abd, israil de yurdumuzu işgal etsin
@demetcankatar onlar zaten chp sayesinde isgalet mis durumda, Akdenizde Dogalgaz, Petrol ariyoruz, chp karsi, yunan Türkiyeye karsi cephe almis, savas istiyor, chp liler yunan tarafinda, terörle savasiyoruz, chp kravatli teröristler hdp ye bakanlik vaad ediyor.
Abdullah Gül bence iyi bir seçim olacak.
demirtaş veya erkan baş
@demetcankatar Ülkesini seven namuslu insanlara dil uzatmak senin haddin degil.
seni seçtim pikachu
Mansur Yavaş ve Muharrem İnce
Hiçbiri
Mansur Yavaş.
Mansur Yavaş.