+1 yıl@sariminlaciverti , Öncelikle bu sorunun cevabını bu sitede araman çok yanlış olmuş! Birkaç arkadaşa yorum yaptım, onları da okumanızı tavsiye ederim!
Tamamı benim araştırmalarıma dayalı yorumdur. Lütfen sıkılmadan okuyun! 16 senenin özetidir aşağıdaki yazım... Kopyalayıp bir yerde saklayabilirsiniz!
Erdoğan'dan nefret ediliyor çünkü, Erdoğan'ın bu ülkeye kazandırdıklarını hazmedemeyen ABD ve Onun köpekleri (Nato) var... Bunu sana sokak ağzıyla anlatayım kısaca
Reis, 2007 seçimlerini de tek başına kazandıktan sonra Obama'yı ziyarete gitti ''-bu sefer senin onayınla değil, halkımın onayıyla iktidara geldim. Biz madem ki müttefikiz, artık Türkiye'nin menfaatleri konusunda da bizimle işbirliği yapacaksın'' dedi. Obama tabiki Erdoğan'ın bu restinden sonra O'nun biletini kesti. Reis Pensilvanya'ya gidip Hoca efendisini ziyaret etti. Bu ziyaretinde ''Hocam, ben Obama'ya posta koydum ve bu Onun hiç hoşuna gitmedi. Ülkene dön, artık sana kimse bir şey yapamaz, gel güçlerimizi birleştirelim'' dedi! Ve Türkiye'ye geri döndü... Ama başına bi işler geleceğini sezdiği için de bir yandan Rusya-Çin-İran-Katar işbirliğini güçlendiriyordu.
Velhasıl, 2008 Ergenekon-2009 Balyoz operasyonları yaşandı Türkiye'de! Reis uyanmadı mevzuya ve adaleti savundu ( o zamanın adalet bakanı Fetö imamı, şimdi Chp'den milletvekili oldu ). 2011 senesinde Devlet mekanizmalarından ses dinleme cihazları (böcek) yakalanmaya başlandı. Ve olaylar olaylar derken Reis fetönün vatikandan emir alarak abd. ye çalışan bir terör örgütü olduğunu farkederek ''ALDANDIK'' dedi ama yeterli olmadı çünkü fetö 1988 senesinden beri devletin içine sızmış büyük bir örgüttü.
Ardından 2013 Gezi Olayları ( Masum insanları öldüren polis ve askeri personel şu an hala fetöden cezaevindeler ), 17-25 Aralık ses kaydı Operasyonları ( KeMal'inde yakın zamanda itiraf ettiği deepfake. ler ), 2016 Fetö Darbesi , 2017 Trump Ekonomik Darbesi ve daha onlarca Devlet Yönetimine müdahale eden abd bir türlü emeline ulaşamadı çünkü Reis gerçekten güçlüydü ve her darbede gizliden gizliye Katar-Rusya-Çin üçlüsünden ekonomik destek alınıp, Hazineye aktarılıyordu ( Ayakkabı Kutusundaki Para mevzuları ).
Bu süreç içerisinde nice Osman Kavala, nice rahip Brunson gibi ajanlar ile halk kışkırtıldı ve Reis'e karşı nefret tohumları ekildi senelerce! Z kuşağı, Ateist-Deist, Lgbt gibi küçümsenmeyecek sayıdaki insanlar da zaten Reisi sevmediği için ve Dhkpc-pkk-hdp-pyd gibi nice örgütün de sözüm ona Atatürk sevdalısı gibi davranarak vatandaşın içine sızması ile ERDOĞAN'dan nefret akımı oluşturmaya çalıştılar. Oysa bütün mesele, Amerika'nın düne kadar kapısında köpek olan bu ülkeden vazgeçmek istememesi - kapı köpeğini elinden kaçırmak istememesinin ceremesiydi... BAŞARAMADILAR, BAŞARAMAYACAKLAR... :) <3
213 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle yorumun için teşekkürler. fetullah gülenle Erdoğan birlikteyken CHP'liler mecliste uyarmıştı. Akp kendisi fetullah belasını bulaştırıp birde CHP'lilere iftira atması ne kadar doğru
Kemal Kılıçdaroğluna terörist diyen adamın oğlunun birisi askerliğini bedelli yaptı birisi çürük aldı Kılıçdaroğlu'nun oğlu ise askerliğini yaptı. Reisin çocukları ABDde okudu. HDP terörist dedi neden ayağına gittiler peki
İktidara gelmeden önce bi yüzük göstermişti bu yüzük benim tek servetim eğer birgün Tayyip Erdoğan zengin oldu denirse bilin ki haram yemiştir dedi kendisi
- +1 yıl
Yazımı okuduğunuz ve naif cevabınız için bende size teşekkür ederim...
''fetullah gülenle Erdoğan birlikteyken CHP'liler mecliste uyarmıştı. Akp kendisi fetullah belasını bulaştırıp birde CHP'lilere iftira atması ne kadar doğru'' → Fetö, devlet organlarına ve siyasete 1977 senesinde, dönemin Başbakanı Bülent Ecevit zamanında girmiştir ve o günden sonra büyüyerek devam etmiştir ( Yani Fetö, ne RTE ile başlamadı, gelişmedi, büyümedi.. RTE, Fetönün Azrail'i olmuştur ). 2008 Ergenekon ile başlayan ve 17-25 Aralık kumpasına kadar devame den süreç, Fetö'nün Vatikan'dan emir alan ve İslamiyete yara açmak, böl-parçala-yönet komutası için çalışan bir örgüt olduğu tespit edildi ve dağıtıldı ''hala varlar ama en azından tescilli teröristler'' ( Devlet Bahçeli, yani MHP cemaatlere her zaman karşı duran bir düşünce topluluğudur. Ne zaman iktidar fetöye sırt çevirdi, işte o günden sonra hükümete desteğini açıklamışlardır). - +1 yıl
KeMal'e terörist deniliyor ve çok haklılar. Belki fiilen terörist değil ama terörist selo ve arkadaşlarına af getirmeyi taahhüt eden, Kavala ve fetöden içeri atılan şerefsizleri affedeceğini söyleyen birisi, vatanına en büyük ihaneti yapan VATAN HAİNİ' dir. ( Hani diyeceksiniz ki ''barış süreciii ama barış süreci vaaarrr '' :) Onu da açıklayayım...
Suriye'nin kuzeyine yerleşen pekçok oluşum vardı ki, pkk, pyd, ypd, deaş, daeş falan filan... İşte bunların tamamını abd. nin terör olarak kabul etmesi için yıllarca çaba sarfedildi ( 2009-2015 arası). Bu süre içerisinde Obama bey ''onların terörist gruplar oldugunu kabul edebilmemiz icin onları muhatap alıp barış eli uzatmalısınız. Onlar tutumuna göre, biz de kararımızı vereceğiz. ama devlet olarak ilk etapta silaha sarılırsanız siz resmi suçlu olursunuz'' dedi. ( Bknz 2011 BM toplantısı kayıtları ). Bu süreç içerisinde hiçbir Türk evladının kabullenmeyeceği ''karşılamalar-Şirvan perverler- davul zurna- osman öcalanın trt. ye çıkması gibi ''kardeşlik-barış eli uzatıldı'' Bu eli tutuyor gibi yaparken, oy ile seçilen belediyelerde hendekler ve patlayıcılar yerleştirildiği ''israil sihaları tarafından'' tespit edilip, rapor abd. ye sunulduktan sonra da çatışmalar başladı Yasin Börü'ler ve 50 den fazla kürt kardeşimizin ölümüyle, polis-asker şehidimizle sona eren süreç sonrasında artık Suriye'nin kuzeyinde yasal ''sınır koruma'' hakkını elde etmiş bulunduk! Şimdi de abd-pkk-fetö-vatikandan emir alan ülkeler ( Dünya 5' ten büyüktürdeki ülkeler ), ülkemizdeki satılık siyasetçileri kullanarak son bir hamle yapma gayretine girdiler... CHP→pkkyı, İyiParti→fetöyü savunarak girdikleri bu abd köleliğinden, parası ödenmemiş fa_işe olarak çıkacaklar 2 gün sonra :) - +1 yıl
CHP PKK yı iyi parti fetöyü savunmuyor terör örgütü olduklarını zaten söylüyor. Peki HÜDA-PARla akp ilişkisi ne olacak
- +1 yıl
hemen hüda-par... 1+2+5+1+1 'li masann yediği b. kları temizlemek için hemen hüda par... terör birlikteliği için ''ama barış süreciii, amaaa barışş süreci vaaarr'' diyen sizlerden de bu beklenir zaten!
1- Hüda-parı savunmuyorum.
2- Hüda-par anayasanınn ilk 4 maddesini tehlikeye atacak bir taviz istemiyor, öyle bir hedefleri de yok.
3- Zamanında TC sınırları içerisinde hizbullah terörü vardı, hüdapar terörü degildi..
4- Hüda-par ''Türk kelimesinin kaldırılmasını ali babacan istiyor, isteseydik o tarafta olurduk. Biz, pkk-fetö ile aynı safta olamayacagımız için tarafımızı belli ettik'' diye açıkladı... ama sizdeki teröristler özerklik istiyor-apoyu serbest bırakmak istiyor- kavalayı serbest bırakmak istiyor- khk. lıları özgürleştirmek istiyor- dagdaki 4 p. çi meclise sokmak istiyor VE keMAL ve p. çleri bunların hepsine TAMAM diyor.. Bunalra oy vererek destek olanlar da kendilerine Atatürkçü diyor , Vatansever diyor! Benim de aklım bunu almıyor... - +1 yıl
Hepside aynı b. k kabul et 😂 bi kere Erdoğan Atatürkü ve koyduğu yasaları sevmiyor onun istediği saltanat taht sevdası bi yerde değişim şart yeter artık yediği hurmalar manda yoğurtları kestane balları... İktidarın sürekli değişmesi lazım. yedirmeyelim yiyelim 😉
- +1 yıl
Tabiki hepside kirli ama 1+2+5+1+1 bilmemne olanı abd. ye kölelik, pkkya köpeklik yapmak için yemin etmiş bir örgüt şu anda... Dolayısıyla, Reis'i indirmeye çalışan ve hatta 2007 deki Obama ziyaretindne sonra başlayan Reisi indirme maceraları pazar günü de son bulacak! ( İlk mesajımda yazmıştım 2007 den sonraki hükümete karşı başlayan saldırıları tekrar okumanızı tavsiye ederim ).
- +1 yıl
Ülkeyi paraçparça etmek isteyen kardeşim. larına asla ne koltuk ne iktidar ne de toprak teslim edilir... Onları destekleyenler ise bilerek ya da bilmeyerek vatan hainliği yapacaklar - yapıyorlar...
- +1 yıl
Müslüman sandığımız adam halkı kandırıyor olmasın 🤔 bu yüzük benim tek servetim diyerek geldi şimdi zenginliğini sende görüyorsun bende. ABD'ye gökdelen dikti çocukları ABDde okudu bunlar hep bi oyun içinde iftira atmaktan başka bir şey yapmıyor. Halkın hakkını yedi. Şu an asgari ücretle ev almak hayal. Ben iki tarafıda dinliyorum bazen tele 1 bazen a haberde izliyorum ama Erdoğan'ın yalanları iftiraları çok. kendisi yapıyor işliyor suçu başkasına atıyor. Eğer kazanırsa Türkiye diye bir şey kalmayacak😒
- +1 yıl
Bi takmışsınız yüzük yüzük meselesine! Yahu, bir de deyin arkadaş ''benim savundugum adam da adam değil'' deyin yaa!
Ayrıca Abd. deki gökdelen çocuklarına ait değil, orası Türk evi, bugün gitsen sende kalabilirsin orada!
X şirketinde çalışan X düzey yöneticiler onlarca yıldır hamile karılarını abd. ye yolluyor çifte vatandaşlık almak için,, Bu mesele ile, ülkeyi pkk. ya peşkeş çekmeyi nasıl olur da bir tutarsınız? Bu nasıl bir zihniyettir körelmişsiniz resmen!
Kriz dediğin şey, herşeyin fiyatı artarken, vatandaşın kazandığı ücretin değişmemesi ve hatta ödenememesi durumudur! Abd. nin 16 senedir indirmek istediği bu TEK ADAM, herşeye rağmen hatta size rağmen ( ayırt etmeksizin ) bütün vatandaşını bu fiyat artışlarına karşı koruyor ama kime anlatıyorum ki? 'Dünya 5 ten büyüktür'' dediği andan sonra kurucusu olduğu Rusya-Çin-Katar-İran-Türkiye 5'lisinin desteği ile abd. nin karşısında dik duran insana saygı duymak dururken, sizin yaptığınız hak mı şaşırıyorum ama hiç te umrumda değil. Çünkü sizler ilk krizde TL'yi terk edip dolar-altın alırken, sizler ilk kalkışmada benzincileri ve atm. lerde kuyruk olurken, biz bu ülkeyi koruruz! Ve bu ülkenin egemenliğini savunanların hakkını veririz! Size rağmen yaparız bunları,, bu durumdan sizin bile faydalanacağınızı bile bile! KAZANACAK VE BU ÜLKE keMAL GİBİ KÖPEKLERE ve O KÖPEKLERİN SAHİPLERİNE TESLİM EDİLMEYECEK :) :)
Al sana kalp te koydum bak! <3 <3 <3 :P - +1 yıl
🤦♀️ Erdoğan terörist ya sizde bunu anlamıyorsunuz. Adam türk kelimesine gıcık oluyor Atatürk'e gıcık oluyor onun istediği saltanat. Madem ABD'yi sevmiyor neden çocukları ABDde okudu 🤔 çocukları neden askerlik yapmadı 🤔 oyun ediyor bu adam sırf tahtan inmemek için iftira atıyor. Fetullah gülenle tek bi resmi yok kk'nin kendisi yapıp işliyor sonra başkası yapmış gibi gösteriyor. Göçmenlerin durmasını daha da gelmesini istiyorsan ver yetkiyi gör etkiyi 😅
- +1 yıl
Bu ülkeyi 22 sene yöneten başka bir lider olmamışken, adam 22 senedir lider oldugu halde hepinize kara çarşaf mı giydirdi, ülke topraklarını paramparça mı etti, pkk ile fetö ile kolkola mı girdi? Unutma ki, 1977 de Ecevit ile devlet organlarına sızmayı başaran fetöye darbe vuran adamdır Recep Tayyip Erdoğan! İftira dinlemek istiyorsan da internetten roj - sterk - nüçe- rohani tv izle... orada Erdoğan bizi bitiriyor, biz pekeke olarak kemali istiyoruz, onun sayesinde TC meclisine gireceğiz ve 22 şehrin egemenliğini biz alacağız'' dedikleri canlı yayınları izlersin... İtirafsa itiraf!
Fetö ile resmi olmadıgı halde neden kavalayı serbest bırakıyor, fetöden yargılananlara özgürlük vaadediyor? Neden pensilvanya ve avrupadaki yüzlerce fetöcü, ülkeye dönüş planları yapmaya başladı?
Siyaset konuştuklarım arasında en anlayışlılardan birisisiniz, öncelikle bu yüzden size teşekkür ederim ama Aklıyla konuşana sonsuza dek tartışırım ama aklıyla konuşmayanlarla en fazla buraya kadar!!! Hayatta başarılar , Allah ıslah eylesin - akıl versin... Not: Siyaseti şerefiyle yapmak isteyenler ya idam edildi ya hedeflerine ulaşamadan suikasta uğramıştır. Ben RTE %100 muhteşem demiyroum, hepsinin hataları var ama Müslüman ve Türk vatandaşlarının kırmızı çizgilerini önemsemeyen p. çler ordusu 1+2+5+1+1 gibi bir oluşumu da savunacak kadar canım değilim. Bunlar size son sözüm, zaten fazlasıyla yazdım! Boşuna dememişler anlayana sivrisinek saz , anlamayana davul zurna az diye... Sizden umudum yok, velev ki, bunları okuyan 1 kişiye faydam dokunur ve doğruyu izah edebilirsem,,, işte o zaman ne mutlu bana <3 <3 <3
En İyi Cevaplar
+1 yılVermemelisin. Yalan söylüyor çünkü.
24 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi yalan mesela
- +1 yıl
Geçmişte söylediklerinin tam tersini şimdi söylüyor mesela.
- +1 yıl
İftira felanda var Beyaz Kurt izleyebilirsin
- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim 🌹✌️
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir pz. ve gin 3.4. Karısı olmak istemiyorsan
Yalnız yolculuk yapman yasaklansin istemiyorsan
Kardeşine 2, sana 1 pay düşsün mirastan istemiyorsan
Oy verme , okuma, çalışma ve istediğin gibi giyinme hakkın elinden alınsın istemiyorsan
Erdoğan'a oy vermemelisin
24 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🥰🥰
- +1 yıl
@Altinbasakk, Bu yazıyı, sizi ikna etmek için değil; okuyan 2 kişi faydalansın diye yazıyorum. Yoksa anlayana sivrisinek saz - anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler. :) Adam 22 senedir devleti tek başına yönetiyor...
Acaba siz bugüne kadar kaç tane pz. ve gin karısı oldunuz?
Yalnız yolculuk yapmanız kaç defa engellendi?
Miras payındna ne kastettiniz bilmiyorum ama anneye tüm kardeşlere eş düşer, anneye +1 hisse fazla pay düşer. İlgili kanun şu şekilde ifade edilmiştir.
''Saklı pay sahibi mirasçılar alt soy, ana- baba ve sağ kalan eştir. Medeni Kanun’ da 10.05.2007 tarihinde yürürlüğe giren değişiklik ile kardeşlerin saklı payı kaldırılmıştır. Alt soyun saklı payı kanuni miras payının yarısı, ana-babanın saklı payı her biri için kanuni miras payının 1/4 ‘idir. Eşin saklı payı ise tek mirasçı olup tüm mirasın ona kalması durumunda terekenin 3/4 ‘ü, birinci zümreyle mirasçı olursa yasal miras payının aynısı yani 1/4, miras bırakanın ana-babasıyla birlikte mirasçı olursa yine kanuni miras payının aynısı, yani 1/2'dir. Sağ kalan eş üçüncü zümre ile mirasçı olursa saklı payı, kanuni miras payının 3/4’ü, yani 9/16 olur. ''
Ayrıca seçme ve seçilme hakkı kimsenin elinden alınmadığı gibi, giyinme özgürlüğünü de savunan - düzenleyen ADAMDIR Cumhurbaşkanı... Siz donsuz gezeyim ama gece 2 de bi sarhoş tarafından z. külmeyim diyorsanız, hah işte bu konuda siz kadınları korumakla mükellef olan devletin ''sizin için'' uyguladığı kurallar ise tamamen vatandaşın can güvenliği içindir.
- +1 yıl
@MmartKedisi hi hı haklısın
Şeriat istemiyorsan oy vermeyeceksin ekmeği 8272728 TL ye almak istemiyorsan vermiyorsun demokrasi için vermiyorsun vergilerinin alınmaması çarçur edilmemesi için laiklik için beka için araplaşmamak için verme işte vermeeee
11 Yorumla- +1 yıl
@ameli00, Şeriatın kelime anlamı Kur'an' dır... Sen dinsizsin diye, tüm ülkeyi dinsizleştirmek mi özgürlük? Ayrıca Bakara suresini okumanızı tavsiye ederim. Miras hakkı - Evlilik ve Boşanma hakkı - mal paylaşımı - Ve kime karşı insanın kendini nasıl savunması gerektiği kılıç kuşanması gerektiği ile ilgili tüm yazılanları Avrupa uyguluyor.. Onlar uygularken medeniyet - çağdaşlık diyip; Bizim uygulamamıza Tu-Kaka diyen sizler, lütfen goy goy sosyal medya ile değil; Ansiklopedilerle - İlber Ortaylı hocanın yazılarıyla doldurmanızı öneririm beyninizi :)
Ayrıca kriz, karşılığı vatandaşa ödenemeyince krize dönüşür. Bu ülkede sırf Amerikaya köpeklik etmiyoruz diye 100 lerce rahip brunsonlar fiyat dengesini bozmaya kalkıştıgı halde hala vatandaşının da alım fiyatlarını yükseltmeye çalışılıyorsa -Demek ki dünya 5 ten büyüktür ve demek ki bu ülke Abd. nin hegamonyasından çıkabilmek için büyük bir mücadele vermiş ve kazanmıştır!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Gündem konusunda 26,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÜlkenin gelişmesi için ''Oy verme'' bunun yerine kılıçdar oğluna oy ver.
00 Yorumla
+1 yılen azından 20 yıl aynı yalanları zorbalıgı yolsuzlukları duymaktan bıktıgımız ıcın olabılır. 5 yılda Kemal yonetsın cunku baska aday yok maalesef
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
rıca ederım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruyu erdoğanın minik ortağı bahçeli, dönmeden önce şu paylaşımıyla net yanıtlamış
10 Yorumlaşimdi konuşmaya başlasak saatler sürer veri toplayıp atmak ve konuyu tamamlamak.
Sadece şunu söyleyebilirim. Oy kullanmamak en rahat ve en masum seçenek.
02 Yorumla- +1 yıl
Oy kullanmakta vatan borcu olduğunu düşünüyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜlkenin halinden memnunsan, değişmesi gerektiğini düşündüğün şeyler yoksa verebilirsin ama bence kendisine saygısı olan bir kadın ak partiye oy vermez.
10 Yorumla- Gündem konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılVermemelisin.
Hep boş konuşuyor çünkü.
Hem yeterince başta iktidar oldu o artık.
10 Yorumla
+1 yılson 20 seneni Türkiye'de geçirdiysen vermemen gerken her sebebi yaşamışsındır zaten
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılekonomiden memnunsan oy ver
suriyelilere verilen değerden memnunsan oy ver
kullandığı üslubu seviyorsan oy ver00 Yorumla İki saat ne dicez araştır kendin bak
14 Yorumla- +1 yıl
Bir iki önemli bir şey söyleyebilirsin mesela
- +1 yıl
Berbat
Gizli Üye(18-24)+1 yılKk'ndan her konuda fersah fersah üstün olduğu için vermelisin.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi üstün mesela
Bunu kendin araştırıp öğrenemiyorsan en uygun tavsiye hiç oy kullanma olur. Çünkü herkes adayın kendisinde bıraktığı iz kadar açıklar sana.
00 Yorumla
+1 yılİstikrar ve hizmet için Erdoğan bence
00 Yorumla
+1 yılBattı balık yan gider
00 Yorumla
+1 yılKendi oyun istediğine ver
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih