• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Erdoğan'a neden oy vermeliyim ya da vermemeliyim?

sarımınlaciverti
sarımınlaciverti Takip Et
Yoda Yaş: 119
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Yapay Zekaya Sor
Erdoğana neden oy vermeliyim ya da vermemeliyim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • MmartKedisi
    MmartKedisi Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    +1 yıl

@sariminlaciverti , Öncelikle bu sorunun cevabını bu sitede araman çok yanlış olmuş! Birkaç arkadaşa yorum yaptım, onları da okumanızı tavsiye ederim!

Tamamı benim araştırmalarıma dayalı yorumdur. Lütfen sıkılmadan okuyun! 16 senenin özetidir aşağıdaki yazım... Kopyalayıp bir yerde saklayabilirsiniz!

Erdoğan'dan nefret ediliyor çünkü, Erdoğan'ın bu ülkeye kazandırdıklarını hazmedemeyen ABD ve Onun köpekleri (Nato) var... Bunu sana sokak ağzıyla anlatayım kısaca

Reis, 2007 seçimlerini de tek başına kazandıktan sonra Obama'yı ziyarete gitti ''-bu sefer senin onayınla değil, halkımın onayıyla iktidara geldim. Biz madem ki müttefikiz, artık Türkiye'nin menfaatleri konusunda da bizimle işbirliği yapacaksın'' dedi. Obama tabiki Erdoğan'ın bu restinden sonra O'nun biletini kesti. Reis Pensilvanya'ya gidip Hoca efendisini ziyaret etti. Bu ziyaretinde ''Hocam, ben Obama'ya posta koydum ve bu Onun hiç hoşuna gitmedi. Ülkene dön, artık sana kimse bir şey yapamaz, gel güçlerimizi birleştirelim'' dedi! Ve Türkiye'ye geri döndü... Ama başına bi işler geleceğini sezdiği için de bir yandan Rusya-Çin-İran-Katar işbirliğini güçlendiriyordu.

Velhasıl, 2008 Ergenekon-2009 Balyoz operasyonları yaşandı Türkiye'de! Reis uyanmadı mevzuya ve adaleti savundu ( o zamanın adalet bakanı Fetö imamı, şimdi Chp'den milletvekili oldu ). 2011 senesinde Devlet mekanizmalarından ses dinleme cihazları (böcek) yakalanmaya başlandı. Ve olaylar olaylar derken Reis fetönün vatikandan emir alarak abd. ye çalışan bir terör örgütü olduğunu farkederek ''ALDANDIK'' dedi ama yeterli olmadı çünkü fetö 1988 senesinden beri devletin içine sızmış büyük bir örgüttü.

Ardından 2013 Gezi Olayları ( Masum insanları öldüren polis ve askeri personel şu an hala fetöden cezaevindeler ), 17-25 Aralık ses kaydı Operasyonları ( KeMal'inde yakın zamanda itiraf ettiği deepfake. ler ), 2016 Fetö Darbesi , 2017 Trump Ekonomik Darbesi ve daha onlarca Devlet Yönetimine müdahale eden abd bir türlü emeline ulaşamadı çünkü Reis gerçekten güçlüydü ve her darbede gizliden gizliye Katar-Rusya-Çin üçlüsünden ekonomik destek alınıp, Hazineye aktarılıyordu ( Ayakkabı Kutusundaki Para mevzuları ).

Bu süreç içerisinde nice Osman Kavala, nice rahip Brunson gibi ajanlar ile halk kışkırtıldı ve Reis'e karşı nefret tohumları ekildi senelerce! Z kuşağı, Ateist-Deist, Lgbt gibi küçümsenmeyecek sayıdaki insanlar da zaten Reisi sevmediği için ve Dhkpc-pkk-hdp-pyd gibi nice örgütün de sözüm ona Atatürk sevdalısı gibi davranarak vatandaşın içine sızması ile ERDOĞAN'dan nefret akımı oluşturmaya çalıştılar. Oysa bütün mesele, Amerika'nın düne kadar kapısında köpek olan bu ülkeden vazgeçmek istememesi - kapı köpeğini elinden kaçırmak istememesinin ceremesiydi... BAŞARAMADILAR, BAŞARAMAYACAKLAR... :) <3

2
    13 Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

Öncelikle yorumun için teşekkürler. fetullah gülenle Erdoğan birlikteyken CHP'liler mecliste uyarmıştı. Akp kendisi fetullah belasını bulaştırıp birde CHP'lilere iftira atması ne kadar doğru
      Kemal Kılıçdaroğluna terörist diyen adamın oğlunun birisi askerliğini bedelli yaptı birisi çürük aldı Kılıçdaroğlu'nun oğlu ise askerliğini yaptı. Reisin çocukları ABDde okudu. HDP terörist dedi neden ayağına gittiler peki
      İktidara gelmeden önce bi yüzük göstermişti bu yüzük benim tek servetim eğer birgün Tayyip Erdoğan zengin oldu denirse bilin ki haram yemiştir dedi kendisi

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

Yazımı okuduğunuz ve naif cevabınız için bende size teşekkür ederim...
      ''fetullah gülenle Erdoğan birlikteyken CHP'liler mecliste uyarmıştı. Akp kendisi fetullah belasını bulaştırıp birde CHP'lilere iftira atması ne kadar doğru'' → Fetö, devlet organlarına ve siyasete 1977 senesinde, dönemin Başbakanı Bülent Ecevit zamanında girmiştir ve o günden sonra büyüyerek devam etmiştir ( Yani Fetö, ne RTE ile başlamadı, gelişmedi, büyümedi.. RTE, Fetönün Azrail'i olmuştur ). 2008 Ergenekon ile başlayan ve 17-25 Aralık kumpasına kadar devame den süreç, Fetö'nün Vatikan'dan emir alan ve İslamiyete yara açmak, böl-parçala-yönet komutası için çalışan bir örgüt olduğu tespit edildi ve dağıtıldı ''hala varlar ama en azından tescilli teröristler'' ( Devlet Bahçeli, yani MHP cemaatlere her zaman karşı duran bir düşünce topluluğudur. Ne zaman iktidar fetöye sırt çevirdi, işte o günden sonra hükümete desteğini açıklamışlardır).

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

KeMal'e terörist deniliyor ve çok haklılar. Belki fiilen terörist değil ama terörist selo ve arkadaşlarına af getirmeyi taahhüt eden, Kavala ve fetöden içeri atılan şerefsizleri affedeceğini söyleyen birisi, vatanına en büyük ihaneti yapan VATAN HAİNİ' dir. ( Hani diyeceksiniz ki ''barış süreciii ama barış süreci vaaarrr '' :) Onu da açıklayayım...

Suriye'nin kuzeyine yerleşen pekçok oluşum vardı ki, pkk, pyd, ypd, deaş, daeş falan filan... İşte bunların tamamını abd. nin terör olarak kabul etmesi için yıllarca çaba sarfedildi ( 2009-2015 arası). Bu süre içerisinde Obama bey ''onların terörist gruplar oldugunu kabul edebilmemiz icin onları muhatap alıp barış eli uzatmalısınız. Onlar tutumuna göre, biz de kararımızı vereceğiz. ama devlet olarak ilk etapta silaha sarılırsanız siz resmi suçlu olursunuz'' dedi. ( Bknz 2011 BM toplantısı kayıtları ). Bu süreç içerisinde hiçbir Türk evladının kabullenmeyeceği ''karşılamalar-Şirvan perverler- davul zurna- osman öcalanın trt. ye çıkması gibi ''kardeşlik-barış eli uzatıldı'' Bu eli tutuyor gibi yaparken, oy ile seçilen belediyelerde hendekler ve patlayıcılar yerleştirildiği ''israil sihaları tarafından'' tespit edilip, rapor abd. ye sunulduktan sonra da çatışmalar başladı Yasin Börü'ler ve 50 den fazla kürt kardeşimizin ölümüyle, polis-asker şehidimizle sona eren süreç sonrasında artık Suriye'nin kuzeyinde yasal ''sınır koruma'' hakkını elde etmiş bulunduk! Şimdi de abd-pkk-fetö-vatikandan emir alan ülkeler ( Dünya 5' ten büyüktürdeki ülkeler ), ülkemizdeki satılık siyasetçileri kullanarak son bir hamle yapma gayretine girdiler... CHP→pkkyı, İyiParti→fetöyü savunarak girdikleri bu abd köleliğinden, parası ödenmemiş fa_işe olarak çıkacaklar 2 gün sonra :)

Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

CHP PKK yı iyi parti fetöyü savunmuyor terör örgütü olduklarını zaten söylüyor. Peki HÜDA-PARla akp ilişkisi ne olacak

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

hemen hüda-par... 1+2+5+1+1 'li masann yediği b. kları temizlemek için hemen hüda par... terör birlikteliği için ''ama barış süreciii, amaaa barışş süreci vaaarr'' diyen sizlerden de bu beklenir zaten!
      1- Hüda-parı savunmuyorum.
      2- Hüda-par anayasanınn ilk 4 maddesini tehlikeye atacak bir taviz istemiyor, öyle bir hedefleri de yok.
      3- Zamanında TC sınırları içerisinde hizbullah terörü vardı, hüdapar terörü degildi..
      4- Hüda-par ''Türk kelimesinin kaldırılmasını ali babacan istiyor, isteseydik o tarafta olurduk. Biz, pkk-fetö ile aynı safta olamayacagımız için tarafımızı belli ettik'' diye açıkladı... ama sizdeki teröristler özerklik istiyor-apoyu serbest bırakmak istiyor- kavalayı serbest bırakmak istiyor- khk. lıları özgürleştirmek istiyor- dagdaki 4 p. çi meclise sokmak istiyor VE keMAL ve p. çleri bunların hepsine TAMAM diyor.. Bunalra oy vererek destek olanlar da kendilerine Atatürkçü diyor , Vatansever diyor! Benim de aklım bunu almıyor...

Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

Hepside aynı b. k kabul et 😂 bi kere Erdoğan Atatürkü ve koyduğu yasaları sevmiyor onun istediği saltanat taht sevdası bi yerde değişim şart yeter artık yediği hurmalar manda yoğurtları kestane balları... İktidarın sürekli değişmesi lazım. yedirmeyelim yiyelim 😉

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

Tabiki hepside kirli ama 1+2+5+1+1 bilmemne olanı abd. ye kölelik, pkkya köpeklik yapmak için yemin etmiş bir örgüt şu anda... Dolayısıyla, Reis'i indirmeye çalışan ve hatta 2007 deki Obama ziyaretindne sonra başlayan Reisi indirme maceraları pazar günü de son bulacak! ( İlk mesajımda yazmıştım 2007 den sonraki hükümete karşı başlayan saldırıları tekrar okumanızı tavsiye ederim ).

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

Ülkeyi paraçparça etmek isteyen kardeşim. larına asla ne koltuk ne iktidar ne de toprak teslim edilir... Onları destekleyenler ise bilerek ya da bilmeyerek vatan hainliği yapacaklar - yapıyorlar...

Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

Müslüman sandığımız adam halkı kandırıyor olmasın 🤔 bu yüzük benim tek servetim diyerek geldi şimdi zenginliğini sende görüyorsun bende. ABD'ye gökdelen dikti çocukları ABDde okudu bunlar hep bi oyun içinde iftira atmaktan başka bir şey yapmıyor. Halkın hakkını yedi. Şu an asgari ücretle ev almak hayal. Ben iki tarafıda dinliyorum bazen tele 1 bazen a haberde izliyorum ama Erdoğan'ın yalanları iftiraları çok. kendisi yapıyor işliyor suçu başkasına atıyor. Eğer kazanırsa Türkiye diye bir şey kalmayacak😒

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

Bi takmışsınız yüzük yüzük meselesine! Yahu, bir de deyin arkadaş ''benim savundugum adam da adam değil'' deyin yaa!
      Ayrıca Abd. deki gökdelen çocuklarına ait değil, orası Türk evi, bugün gitsen sende kalabilirsin orada!
      X şirketinde çalışan X düzey yöneticiler onlarca yıldır hamile karılarını abd. ye yolluyor çifte vatandaşlık almak için,, Bu mesele ile, ülkeyi pkk. ya peşkeş çekmeyi nasıl olur da bir tutarsınız? Bu nasıl bir zihniyettir körelmişsiniz resmen!

Kriz dediğin şey, herşeyin fiyatı artarken, vatandaşın kazandığı ücretin değişmemesi ve hatta ödenememesi durumudur! Abd. nin 16 senedir indirmek istediği bu TEK ADAM, herşeye rağmen hatta size rağmen ( ayırt etmeksizin ) bütün vatandaşını bu fiyat artışlarına karşı koruyor ama kime anlatıyorum ki? 'Dünya 5 ten büyüktür'' dediği andan sonra kurucusu olduğu Rusya-Çin-Katar-İran-Türkiye 5'lisinin desteği ile abd. nin karşısında dik duran insana saygı duymak dururken, sizin yaptığınız hak mı şaşırıyorum ama hiç te umrumda değil. Çünkü sizler ilk krizde TL'yi terk edip dolar-altın alırken, sizler ilk kalkışmada benzincileri ve atm. lerde kuyruk olurken, biz bu ülkeyi koruruz! Ve bu ülkenin egemenliğini savunanların hakkını veririz! Size rağmen yaparız bunları,, bu durumdan sizin bile faydalanacağınızı bile bile! KAZANACAK VE BU ÜLKE keMAL GİBİ KÖPEKLERE ve O KÖPEKLERİN SAHİPLERİNE TESLİM EDİLMEYECEK :) :)

Al sana kalp te koydum bak! <3 <3 <3 :P

Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

🤦‍♀️ Erdoğan terörist ya sizde bunu anlamıyorsunuz. Adam türk kelimesine gıcık oluyor Atatürk'e gıcık oluyor onun istediği saltanat. Madem ABD'yi sevmiyor neden çocukları ABDde okudu 🤔 çocukları neden askerlik yapmadı 🤔 oyun ediyor bu adam sırf tahtan inmemek için iftira atıyor. Fetullah gülenle tek bi resmi yok kk'nin kendisi yapıp işliyor sonra başkası yapmış gibi gösteriyor. Göçmenlerin durmasını daha da gelmesini istiyorsan ver yetkiyi gör etkiyi 😅

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

Bu ülkeyi 22 sene yöneten başka bir lider olmamışken, adam 22 senedir lider oldugu halde hepinize kara çarşaf mı giydirdi, ülke topraklarını paramparça mı etti, pkk ile fetö ile kolkola mı girdi? Unutma ki, 1977 de Ecevit ile devlet organlarına sızmayı başaran fetöye darbe vuran adamdır Recep Tayyip Erdoğan! İftira dinlemek istiyorsan da internetten roj - sterk - nüçe- rohani tv izle... orada Erdoğan bizi bitiriyor, biz pekeke olarak kemali istiyoruz, onun sayesinde TC meclisine gireceğiz ve 22 şehrin egemenliğini biz alacağız'' dedikleri canlı yayınları izlersin... İtirafsa itiraf!
      Fetö ile resmi olmadıgı halde neden kavalayı serbest bırakıyor, fetöden yargılananlara özgürlük vaadediyor? Neden pensilvanya ve avrupadaki yüzlerce fetöcü, ülkeye dönüş planları yapmaya başladı?

Siyaset konuştuklarım arasında en anlayışlılardan birisisiniz, öncelikle bu yüzden size teşekkür ederim ama Aklıyla konuşana sonsuza dek tartışırım ama aklıyla konuşmayanlarla en fazla buraya kadar!!! Hayatta başarılar , Allah ıslah eylesin - akıl versin... Not: Siyaseti şerefiyle yapmak isteyenler ya idam edildi ya hedeflerine ulaşamadan suikasta uğramıştır. Ben RTE %100 muhteşem demiyroum, hepsinin hataları var ama Müslüman ve Türk vatandaşlarının kırmızı çizgilerini önemsemeyen p. çler ordusu 1+2+5+1+1 gibi bir oluşumu da savunacak kadar canım değilim. Bunlar size son sözüm, zaten fazlasıyla yazdım! Boşuna dememişler anlayana sivrisinek saz , anlamayana davul zurna az diye... Sizden umudum yok, velev ki, bunları okuyan 1 kişiye faydam dokunur ve doğruyu izah edebilirsem,,, işte o zaman ne mutlu bana <3 <3 <3

Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

https://youtu.be/k1njZOZVRd8

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Vermemelisin. Yalan söylüyor çünkü.

2
    4 Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

Ne gibi yalan mesela

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      +1 yıl

Geçmişte söylediklerinin tam tersini şimdi söylüyor mesela.

Yorumla
    • MorgothunUşağıı
      MorgothunUşağıı
      +1 yıl

İftira felanda var Beyaz Kurt izleyebilirsin

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      +1 yıl

Eic için teşekkür ederim 🌹✌️

Yorumla
  • Altinbasakk
    Altinbasakk Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 43
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bir pz. ve gin 3.4. Karısı olmak istemiyorsan

Yalnız yolculuk yapman yasaklansin istemiyorsan

Kardeşine 2, sana 1 pay düşsün mirastan istemiyorsan

Oy verme , okuma, çalışma ve istediğin gibi giyinme hakkın elinden alınsın istemiyorsan

Erdoğan'a oy vermemelisin

2
    4 Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙏

Yorumla
    • Altinbasakk
      Altinbasakk
      +1 yıl

🥰🥰

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

@Altinbasakk, Bu yazıyı, sizi ikna etmek için değil; okuyan 2 kişi faydalansın diye yazıyorum. Yoksa anlayana sivrisinek saz - anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler. :) Adam 22 senedir devleti tek başına yönetiyor...

Acaba siz bugüne kadar kaç tane pz. ve gin karısı oldunuz?
      Yalnız yolculuk yapmanız kaç defa engellendi?
      Miras payındna ne kastettiniz bilmiyorum ama anneye tüm kardeşlere eş düşer, anneye +1 hisse fazla pay düşer. İlgili kanun şu şekilde ifade edilmiştir.

''Saklı pay sahibi mirasçılar alt soy, ana- baba ve sağ kalan eştir. Medeni Kanun’ da 10.05.2007 tarihinde yürürlüğe giren değişiklik ile kardeşlerin saklı payı kaldırılmıştır. Alt soyun saklı payı kanuni miras payının yarısı, ana-babanın saklı payı her biri için kanuni miras payının 1/4 ‘idir. Eşin saklı payı ise tek mirasçı olup tüm mirasın ona kalması durumunda terekenin 3/4 ‘ü, birinci zümreyle mirasçı olursa yasal miras payının aynısı yani 1/4, miras bırakanın ana-babasıyla birlikte mirasçı olursa yine kanuni miras payının aynısı, yani 1/2'dir. Sağ kalan eş üçüncü zümre ile mirasçı olursa saklı payı, kanuni miras payının 3/4’ü, yani 9/16 olur. ''

Ayrıca seçme ve seçilme hakkı kimsenin elinden alınmadığı gibi, giyinme özgürlüğünü de savunan - düzenleyen ADAMDIR Cumhurbaşkanı... Siz donsuz gezeyim ama gece 2 de bi sarhoş tarafından z. külmeyim diyorsanız, hah işte bu konuda siz kadınları korumakla mükellef olan devletin ''sizin için'' uyguladığı kurallar ise tamamen vatandaşın can güvenliği içindir.

Yorumla
    • Altinbasakk
      Altinbasakk
      +1 yıl

@MmartKedisi hi hı haklısın

Yorumla
  • Ameli00
    Ameli00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Şeriat istemiyorsan oy vermeyeceksin ekmeği 8272728 TL ye almak istemiyorsan vermiyorsun demokrasi için vermiyorsun vergilerinin alınmaması çarçur edilmemesi için laiklik için beka için araplaşmamak için verme işte vermeeee

1
    1 Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      +1 yıl

@ameli00, Şeriatın kelime anlamı Kur'an' dır... Sen dinsizsin diye, tüm ülkeyi dinsizleştirmek mi özgürlük? Ayrıca Bakara suresini okumanızı tavsiye ederim. Miras hakkı - Evlilik ve Boşanma hakkı - mal paylaşımı - Ve kime karşı insanın kendini nasıl savunması gerektiği kılıç kuşanması gerektiği ile ilgili tüm yazılanları Avrupa uyguluyor.. Onlar uygularken medeniyet - çağdaşlık diyip; Bizim uygulamamıza Tu-Kaka diyen sizler, lütfen goy goy sosyal medya ile değil; Ansiklopedilerle - İlber Ortaylı hocanın yazılarıyla doldurmanızı öneririm beyninizi :)

Ayrıca kriz, karşılığı vatandaşa ödenemeyince krize dönüşür. Bu ülkede sırf Amerikaya köpeklik etmiyoruz diye 100 lerce rahip brunsonlar fiyat dengesini bozmaya kalkıştıgı halde hala vatandaşının da alım fiyatlarını yükseltmeye çalışılıyorsa -Demek ki dünya 5 ten büyüktür ve demek ki bu ülke Abd. nin hegamonyasından çıkabilmek için büyük bir mücadele vermiş ve kazanmıştır!!

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

9

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.

Ülkenin gelişmesi için ''Oy verme'' bunun yerine kılıçdar oğluna oy ver.

0
    0 Yorumla
  • devilish_humanity
    devilish_humanity Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

en azından 20 yıl aynı yalanları zorbalıgı yolsuzlukları duymaktan bıktıgımız ıcın olabılır. 5 yılda Kemal yonetsın cunku baska aday yok maalesef

2
    2 Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙏

Yorumla
    • devilish_humanity
      devilish_humanity
      +1 yıl

rıca ederım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu soruyu erdoğanın minik ortağı bahçeli, dönmeden önce şu paylaşımıyla net yanıtlamış

1
    0 Yorumla
  • Venetor
    Venetor Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

şimdi konuşmaya başlasak saatler sürer veri toplayıp atmak ve konuyu tamamlamak.

Sadece şunu söyleyebilirim. Oy kullanmamak en rahat ve en masum seçenek.

0
    2 Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

Oy kullanmakta vatan borcu olduğunu düşünüyorum

Yorumla
    • Venetor
      Venetor
      +1 yıl

Gelişmemiş, kısır siyasete sahip ülkelerde oy kullanma oranı yüksektir.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ülkenin halinden memnunsan, değişmesi gerektiğini düşündüğün şeyler yoksa verebilirsin ama bence kendisine saygısı olan bir kadın ak partiye oy vermez.

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 307 cevap paylaştı.

Vermemelisin.

Hep boş konuşuyor çünkü.

Hem yeterince başta iktidar oldu o artık.

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

son 20 seneni Türkiye'de geçirdiysen vermemen gerken her sebebi yaşamışsındır zaten

1
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.

ekonomiden memnunsan oy ver
    suriyelilere verilen değerden memnunsan oy ver
    kullandığı üslubu seviyorsan oy ver

0
    0 Yorumla
  • Nawdeniz
    Nawdeniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 79%
    +1 yıl

İki saat ne dicez araştır kendin bak

1
    4 Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

Bir iki önemli bir şey söyleyebilirsin mesela

Yorumla
    • Nawdeniz
      Nawdeniz
      +1 yıl

şu an ki ekonomi iyi mi sence?
      Mesela örnek diyelim

Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

Berbat

Yorumla
    • Nawdeniz
      Nawdeniz
      +1 yıl

Sus da otur oturduğun yerde pazar günü yapacağını biliyorsun 🤫🤫🤫

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kk'ndan her konuda fersah fersah üstün olduğu için vermelisin.

0
    1 Yorumla
    • sarımınlaciverti
      sarımınlaciverti
      +1 yıl

Ne gibi üstün mesela

Yorumla
  • İvannnn
    İvannnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Bunu kendin araştırıp öğrenemiyorsan en uygun tavsiye hiç oy kullanma olur. Çünkü herkes adayın kendisinde bıraktığı iz kadar açıklar sana.

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

İstikrar ve hizmet için Erdoğan bence

0
    0 Yorumla
  • 1minyoncuk
    1minyoncuk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Battı balık yan gider

0
    0 Yorumla
  • Dertdünyası2
    Dertdünyası2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Kendi oyun istediğine ver

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Erdoğan'a neden oy vermeliyim ya da vermemeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden Erdoğan'a oy vermeliyiz? 11 cevap verildi
İnadına Erdoğana oy vereceğim haksız mıyım? 9 cevap verildi
Sizce Erdoğana oy vermek mantıklı mı? 12 cevap verildi
Oyumu Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim ama çevremdekiler verme diyor ne yapmalıyım? 14 cevap verildi
İyi ki Erdoğan'a oy verdim diyen neden yok? 2 cevap verildi
İlk seçimde Erdoğana oy verdim, şimdi Kılıçdaroğlu’na oy vermem mantıklı mı? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨