Neden Erdoğan'a oy vermeliyiz?

Erdoğan'a oy verecek herkes nedenlerini yazsın. Ben başlıyorum:

• Fetöcülerin ve pkk'lıların aralarına bir truva atı gibi girdi, ve yıllarca hazırlık yaptı (y-chp'lilerin sürekli attıkları fotoğraflar o dönemden kalma). Hazırlıkları tamamladığında fetöcülere ve pkk'lılara karşı savaş açtı.
  • Kumpasla genel başkan olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun aksine, RTE demokratik yollarla seçildi.
  • Savunma sanayisi en çok RTE'nin döneminde gelişti.
  • Azerbaycan'ın Karabağ'ı kurtarmasını sağladı.
  • Ukrayna'ya verilen yardımlar olmasaydı çoktan Rusya kazanmış olurdu. Diğer devletler savaştan kazanç elde etmeye çalışırken RTE arabuluculuk yaparak savaşı bitirmeye çelıştı.
  • Libya'ya verdiği desteklerle milyonlarca insanı kurtardı.
  • Somali'ye yaptığı yardımlarla sömürge olmalarını engelledi.
  • Mavi Vatan'a sahip çıktı. Libya ile deniz yetki anlaşmasını imzaladı.
  • Akdeniz ve Karadeniz'de petrol/doğalgaz aramalarını başlattı.
  • MHP ile birlikte Türk Konseyi'ni büyüterek Türk Devletleri Teşkilatı'nı kurdu.
  • Diğer Türk devletleriyle ilişkilerimizi güçlendirdi.
  • Diğer Türk devletleriyle görüşerek Turan birliğinin temelini attı. Özellikle son bir yılda Orta Asya'da çok vakit geçirmesinin sebebi budur.
  • Ümmetin lideri olurken aynı zamanda radikal dincilere karşı çıktı. Örneğin: Afganistan kızların okula gitmelerini yasakladığında kızların eğitim haklarını savunan ilk müslüman lider RTE oldu.
  • Togg otomobillerin üretilmesini sağladı. Togg'un ithal edilen parçalarının yerlileştirilmesi için gereken çalışmaları başlattı.
  • Dünyanın en büyük finans merkezlerinden birini kurdu.
  • Dünyanın en büyük havalimanlarından birini kurdu.
  • MHP'nin de etkisiyle Türk tarihi ile ilgili çok sayıda dizi yaptırdı ve bu dizileri çok sayıda ülkeye pazarladı. Bu şekilde Türk kültürünü dünyaya yaydı.
  • Türk okçuluğu gibi eski Türk sporları için dernekler kurdu.
  • Yüksek hızlı tren, metro ve 3. köprü gibi, ulaşım alanında birçok proje yaptı.
  • Çiftçiye tarlasının büyüklüğüne göre mazot desteği sağladı.
  • Genç girişimcilere vergi muafiyeti ve ucuz kredi verdi.
Neden Erdoğan'a oy vermeliyiz?