Benim göremeyip de sizin gördüğünüz şeyi gerçekten çok merak ediyorum arkadaşlar.
Ekonomi ne halde, ülke mülteci çöplüğüne döndü. Farkında değil misiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim göremeyip de sizin gördüğünüz şeyi gerçekten çok merak ediyorum arkadaşlar.
Ekonomi ne halde, ülke mülteci çöplüğüne döndü. Farkında değil misiniz?
Bazılarının torpille işe girmiş oğlu veya kızı vardır, bazıları yardım alıyordur, bazıları özellikle iş verenler ucuz işçi olduğu için Suriyelilerin kalması tarafından yana olduğu için iktidarın aynı kalmasini istediği için hele bazıları var ki yurtdışında yaşayıp da oy kullanıyor bunlara ve sırf Euro düşmesin daha da artsın diye hâlâ oy veriyorlar. Yani herkes kendi çarkının dönmesini istediği için devam ediyor. Kimsenin kimseyi düşündüğü yok..
Biz bize yeteriz diyorlar ya hani. Biz bizi çok s2kiyoruz valla...
80 senede yapılmayan İcraatleri 20 senede misliyle yaptığı için Önce ki yöneticiler yabancı devletler karşısında boynu bükük kalırken (özellikle Abd ) gibi Çıkıp onların karşısında dimdik durup ülkesinin çıkarlarını müdafa ettiği için bağımsız politikalar izlediği için Savunma sanayisini %80 millileştirip ambargo tehditlerinden çıkardığı ve bağımsızlaştırdığı için Dindar bir lider olduğu için Ayasofya'nın açtığı için Özgüvensiz kendine inanmayan pes etmiş bir Milleti tekrar ayağa kaldırıp O kaybedilen özgüveni geri kazandırdığı için Terörle suriyede guney doguda mucadele edip Mavi vatanı savunduğu için Sağlık sektöründe ki sağladığı geliśtirmeler için Güçlü sağlam duran Tecrübeli bir siyasetci olduğu için Bu dediklerimi ülkenin geçmişini çokda iyi bilip yaşamadığın için anlamassın gerçi Fatih portakal gibi adam çıkmış Togg arabasını görünce yoğun ilgi gösteren vatandaşı aşağılıyor. Anlamıyor senin gibi bundan bir örnek vermek gerekirse Bizim zamanımızda milletin içi erirdi kahrolurdu Ulan biz niye yapamıyoruz niye hep elin gavuru yapıyor diye iç geçirirdik El aya biz yaya lafı halk arasında yaygındı kimse Türkiyenin de boyle seyler yapabileceğine inanmıyordu Sen 40 sene onceye git Biz elektrikli yerli araç ürettik de Lan bi s, iktir git şurdan derlerdi Dalga geçerlerdi. İşte o günleri yaşayan millet bu günleri gorunce Gurur duyuyor Bizde yaptık lan bizde başardık diyor Fatih Portakal givi zavallılarda bunu anlamıyor ve ah, maklıkla bağdaştırıyor.
Cevap
3Cevap
Bizim toplum mantıksal değil, duygusaldır. Ayrıca bir AK Parti seçmeni ile Suriyelilerin arasında kültürel olarak fazla fark yoktur. Birisi daha iyi Türkçe konuşur. Hepsi bu.
Çünkü Euro ile para kazanıyorum; keyfim gıcır. İsterse 20 milyon mülteci gelsin; bana ne. Yurtdışındayım.
Oy verenlerin geneli bu şekil zaten
@berillanız Bazıları gerçekten bu modda.
Sende akşama kadar A haber izle ertesi gün Reis diye sokakta göbek atarsın 😄
Çünkü ülkeye faydalı zararı da var ama fayda ağır basıyor
O kafayı biz yaşayamayız
Tek kelime ile ‘cahillik’
Vermiyorum
Partizanlık
Fanatiklik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?